Now do i have to fall asleep with roses in my hand




Första bilden är från när jag, elin och agnes satt i parken efter skolan. Andra bilden från ikväll, när vi blev lite sugna på lyxshake. Ska göra ett tappert försök att sova tidigt ikväll, är less på att vara trött hela dagarna. Godnatt!


vad du är söt, min kära lilla billy



I drygt 6 år har jag haft min lilla kanin vid min sida, i vått och torrt, med och motgångar. Har kanske inte tagit hand om lika bra nu på senaste tiden därför kommer han mest troligt få flytta till moröbacke på fredag.. Tar faktiskt lite ont i hjärtat trots att jag vet att han kommer ha det tusen gånger bättre där..


någonstans inom oss stannar vi alltid tillsammans




Åt middag på dallas med personerna ovan. Efter det hängde vi hos jaken ett tag tills jag for och såg innebandy med matilda. Ska försöka hitta någon sevärd film nu sen sova. Första engelska B lektionen imorgon på morgon, kommer gå åt helvete!


you call me strong, you call me weak, but still your secrets I will keep

Insett att min blogg kanske är det värdelösaste man kan läsa, har inga vettiga bilder och ingenting att skriva om. Ska försöka ändra på det inom kort!

Tillsvidare kan jag visa några bilder från när vi var med sörböleskolan i umeå 2009. Tanken var att vi skulle gå på något museum, men jag och sandra stuntade fullständigt i den idéen och roade oss på annat håll.











Snart 2 år sen.. sjukt vad tiden gått fort..

trying doesn't matter when you always fail

Ska se film tills jag somnar nu, godnatt!

och alltid ska vi leva som om det inte finns någon morgondag

inte världens nyaste bild hehe

Dejtade denna brud på subway idag till lunch. Efter det tog vi en cykeltur till kvantum och sen for vi hem. Nu har jag just klippt gräset och ska snart bege mig till matilda där även julia befinner sig. Hänger där ett tag ikväll sen ska jag ut och gå, långt!!

I was walking with a ghost

nattpromenad, mörker, ordlekar och massa prat.

Somnar i alla fall med ett leende på läpparna, godnatt♥


no matter what it takes, you only have one thing to give


Åt middag på matfesten med mamma, pappa och några av deras vänner. Träffade senare Julia, Kim, Olov och Nilias så var jag med dom resten av kvällen. Hängde hos Julia ett tag och då kom även Sofie förbi. Blev inte många timmars sömn förra natten så funderar på att gå och lägga mig redan nu. Ska mest troligt upp rätt tidigt imorgon och se fotboll. Vi hörs!

tonight will be the night that i will fall for you



Smickrande bilder från igår!

"själv nöjer jag mig med en cola ikväll" thaha det höll ju länge men gratis är gott så att säga. Hade en riktigt rolig kväll i alla fall! Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och sen ska jag förbi matfesten med mamma. Hörs!


det är så logiskt, alla fattar utom du

Har fortfarande inga spikade planer för den här kvällen så vill någon ha mitt sällskap är det bara att höra av sig. Drar i alla fall in mot stan nu och kollar på när folk förfestar, själv nöjer jag mig med en cola.. Ska hålla mig nykter ikväll och det känns sådär men tror det här kan bli rätt kul ändå.






jag ska stanna hos dig min vän, aldrig lämnar jag dig igen

Fortfarande rätt oklart vad som händer ikväll. Antar att det antingen blir film och mys med någon eller fest. Gillar inte att ta beslut. Det är ju matfesten i helgen så att jag ska förbi där en sväng är då ett som är säkert. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra någonting åt mitt utseende. Hörs snart!


bara för att jag har världens finaste vän ♥


Blev myskväll med Agnes och några grabbar ikväll. Film, chips, dipp och cola. För att slippa somna på plats gick jag dock hem rätt tidigt. Promenader i höstmörker med bra musik i öronen är verkligen underskattat!

leave the world behind

Just tagit farväl av min bror som ska till sunny beach ikväll. Vilken brat han är och jag är veerkligen inte avundsjuk, nejnej, stannar mycket hellre kvar här i fartfyllda skellefteå och går skola. Inge snack om saken!.......



Ska försöka imorpvisera ihop någon middag nu. Ikväll tror jag att det blir film och mys med Agnes!

mobilbbloggar

Överlevt första "riktiga" skoldagen, dock så var två av fyra lektioner inställda. For en sväng förbi stan efter skolan och nu sitter jag nere vid älven med mr J. Det är faktiskt ovanligt varmt och skönt ute idag :-)

det regnar här i skellefteå idag, du har det säkert bättre än jag

Var med rätt blandade känslor jag gick in genom skolans portar idag. Att vi blev lite väl bortskämda med vårat schema förra året har vi nu fått bekräftat, det nya kommer bli ett helvete. Är död efter en dag och det är länge kvar till nästa ledighet. Blev många positiva meningar i det här inlägget.. Ska nog sova ett tag nu så jag är på lite bättre humör ikväll. Hörs!


några bilder som tagits under sommarlovet






















Har varit ovanligt dålig på att använda kameran i sommar, lite trist..

skola imorgon
, slut på det roliga och tillbaks till verkligheten.. Godnatt!

You make me smile like the sun

charmig bild från i lördags.

Börjat mitt nya liv i veckan så jag tog en promenad när jag vaknade, RunKeeper är min nya kärlek. Ska snabbduscha nu sen far jag på stan med agnes. Ikväll ryktas det om lekar och kubbspel?

gaah vilken jobbig känsla

att bli sviken av just er.

do you only want me because you can't have me?

Agnes bild!

Ur mitt perspektiv var gårkvällen jävligt succé (bortsätt från vissa missöden). Träffade massa nya människor och återförenades med folk jag inte sett på evigheter. Natten blev jävligt lång, fick mysigt sovsällskap men tror klockan hann närma sig 6 innan vi slutade prata.. Måste bara tacka alla som gjorde kvällen så pass grym som den var!

Idag har vi städat hela mitt hus och ätit massor med mat. Ikväll tog vi en långprommenad och sen satt vi bara i mörkret vid älven och pratade. Gah vilket långt och meningslöst inlägg, godnatt!

Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min

Gårkvällen var allt annat än succé. For hem vid halv 12 och såg film med en vän jag inte träffat på alldels för länge. Imorse mådde jag som förväntat.. Vaknade vid 4 och då kom Richard tillbaks och hjälpte mig med tårtan.

Nu har jag bråttom som faan, har inte ens börjat fixa mig och jag gissar att folk kommer börja rulla in just efter 6. Panik. På återseende!




it's friday baby!

Fikade med pappa på stigs idag. Ska strax börja fixa mig inför kvällen medans jag väntar på att simon ska komma hem. Efter många om och men har jag bestämt mig för att fara till hjelte ikväll i alla fall, kan inte påstå att jag är taggad men det blir vad man gör det till!

random partybild från början av sommaren


Vi hade säkert mycket att göra på sörböleskolan :-)








this one is for you and me

Har varit med Kim, Olov, Nilias och Julia ikväll. Rätt standard men jag trivs i deras närvaro! Ska nog lägga mig och se någon serie nu, har sjukt mycket sömn att ta igen och det känns..

Justja, måste ju berätta att jag blivit iPhone ägare nu också, en stolt sådan. Har dock inte fixat tillbaks alla kontakter men ska till Telia och fixa det inom kort. Godnatt


new world

Har aldrig tid att blogga, lovar att bättra mig!


kvällens sällskap + erika och signe!

Ikväll har vi "firat" mig och Julia. Middag på tatung och till efterrätt blev det världens godaste milkshake på all-star. Vi avslutade kvällen men häng hos matilda tills vi dog/drog en efter en. Riktigt trevlig kväll!

Och du bara springer din väg, som om du vore rädd för att stanna

Ändrade planer ojoj. Far till ica nu med Erika och Ida, efter det far vi hem till mig och färgar mitt hår möörkt (♥). Senare tror jag Kim, Nilias och kanske sofie och julia kommer förbi så då blir det väl att se film och så vidare. Inatt ska vi mest troligt tälta och imorgon fyller jag år!!!

long distance love doesn't work

Har ingen tid att leva. Ska ut snart. Måste bara packa först. Tvivlar på att jag kommer hem nå mer ikväll. Hörs!

I don't want nothing I don't got

Eftersom jag och Julia varit vänner hela livet och fyller med två dagars mellanrum så burkar  vi alltid ha "kalas" tillsammans. Äta tårta, leka lekar och bara umgås med såna som man inte så ofta är med nu för tiden.. Iår bestämde vi oss för att ge upp det där och jag måste erkänna att det känns rätt tråkigt :-(


2009

we know how to bizz, so we don’t give a shit

Umgåtts med Kim hela dagen. Han är på träning just nu så jag passar på att städa mitt rum under tiden.  Ska träffa honom på coop när hans träning slutat och senare följer jag honom till gärdsmark.

Trodde jag skulle slippa pojktrion idag men en kväll till ska jag nog överleva!

Kim och Nilias igår...

du sa att rädslan den går över men den där oron stannar kvar

Igår var sjunde dagen i rad jag var med kim, olov, och nille. Tror det är bäst om vi tar ett litet break och inte umgås idag. Har ingen aning om vad som händer idag mer än att jag ska agera slav åt Simon (standard) och fixa en sak med Kim. På återseende!

Några värdelösa mobilbilder från igår när vi, av någon konstig anledning, fick för oss att äta surströmming




visste du att det har gått ett helt år sedan du fyllde 16?

och att detta är första och sista gången du fyller 17. Grattis hjärtat♥


I'm getting a little freaked out. OK, a lot freaked out

gaaah stess, panik och ångest. Sommarlovet är snart slut och jag har såå mycket kvar jag vill hinna göra. Kommer ha fullt upp den här sista veckan, lär bli lite sömn och långa nätter.. har inte tid att börja om skolan redan, menmen får se det från den ljusa sidan, jag saknar ju trots allt mina finaste ↓


Håller på att planera och fixa inför kvällen. Förstår inte detta kaos som uppstår varje gång. Har lite småbråttom nu, vi hörs!

Hur blir jag hel igen efter ni tog sönder mig


"Ni fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.
Nu vill jag ha tillbaks mitt liv, som om ni aldrig existerat"


Jag kan bli räddad först om du ger mun-mot-mun-metoden nu

Kan utan att ljuga säga att denna fredag varit underbar. Efter jag ätit middag i min ensamhet for jag till hemmakväll med min framtida sambo. Senare landade vi hos mig där vi såg film och planerade lite inför framtiden.

När klockan passerat 10 bytte jag sällskap. Sofie kom och hämtade mig så for vi till gärdsmark. Där var kim, olov och nille i full gång med att göra bastuflotten mysig, det vill säga, tända ljus och marschaller (ja jag var tvungen googla stavningen). Har haft det supermysigt, badat och bastat. Är omänskligt trött och kall nu så tänkte bara säga godnatt!


Hade inte med mig mobilen eller kameran så kunde inte ta några bilder däför får det bli ännu en tråkig webcam-bild.



What you don't have now will come back again


For och träffade kim på stan där vi senare vandrade runt på jakt efter den perfekta presenten till hans flickvän. När vi slagit våra dumma huvuden ihop blev resultatet rätt bra ändå. Vi for till mig ett tag efter det och bara pratade tills han skulle hem. Efter det kom två små grannpojkar förbi och ville mata min kanin, men även dom lämnde mig nyss. Nu ska ensamma lilla jag leta mig något att äta!

igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför

Igår var mysfaktorn hög i stortjärn. Vi såg jiddra inte med zohan, lagade mat nån gång vid midnatt, hade massagetåg och så vidare. Idag väckte Matilda mig alldeles för tidigt så mitt humör är väl inte på topp just nu. Ska snart ut på en promenad och sen ska jag fara med Kim till stan för att köpa födelsedagspresenter åt jullz.


Än en gång skall tulpanerna blomma

Än en gång far vi till matildas stuga och än en gång kommer kim, olov och nilias dit för att umgås med oss. Blir fjärde eller femte dagen i rad jag är med dessa grabbar men jag kan verkligen inte klaga!


bild på Olov, Nilias och Elias från lördagnatten efter stadsfesten.

Jag behöver dig mer än vad jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket


Jag saknar dig vännen, kom hem nuu♥

Första dagen på resten av ditt liv

Nu när skolan snart börjar om och man kan återgå till vardagsrutinerna ska jag göra ett tappert försök att träna mer och äta mindre onyttigt. Så nu är det slut med godis, fet mat och läsk. Inleder det hela med en långpromenad och sen funderar jag på att göra en sallad till middag. Med rätt inställning och motivation tror jag det här kommer gå vägen!

as we go on we remember all the times we had together

Kollar på gamla bilder och vill bara vrida tillbaks tiden :')


Tror vi ska till matildas stuga ikväll igen och stanna där till imorgon. Har ingen aning om vad som händer men med underhållande sällskap kan det inte bli sämre än bäst.

 



Och efter att simon ätit upp sina muffins...

tycker han att det är så här kul att umgås med mig :-)


agera the most exciting supercar on earth, bar none


Simon kom hem vid 3 så nu sitter vi och äter kladdkaksmuffins, dricker mjölk och ser top gear.

tell me something I don't know

Idag hittar ni mig i köket. Simon ringde nyss och frågade om jag kunde baka någonting så han kan fika när han kommer hem från jobbet. Är man världens snällaste lillasyster så klart man ställer upp..

natten är ung och jag ligger vaken


Har umgåtts med kim, olov, nilias och sofie ikväll. Vi har käkat marängswiss i mängder, spelat kort, pratat och nu sitter vi halvdöda i soffan och ser random youtubeklipp, rätt mysigt!

allt är bara så snett


Om man blickar tillbaka lite för fort så ser man allt man borde gjort


Sitter och väntar på att kim och sofie ska komma hit.

Lite av varje för ingen

Gårkvällen blev riktigt trevlig. Efter Kim fått en gädda gav vi upp fisket och tillagde fisken istället. Därefter blev det: Kockduell mellan Matilda och Kim. Mys framför en film ingen visste hadlingen på. Massvis med godis/chips/popcorn-och dricka. Deep talk som slutade med krig och sen somnade vi någon gång på natten.



It's a good thing tears never show in the pouring rain

Efter en slitsam och vääldigt blöt jakt på blåbär i lite mer än 2 timmar förtjänar jag en lång och varm dusch nu. Senare ikväll drar jag till matilda stuga för fiske och mys med henne, olov, kim och nilias. Mest troligt blir det nog så att vi sover över där till imorgon också!


7 september 2008


Jag vet att efter regnet kommer solens strålar fram igen

For till dallas direkt jag vaknade för att äta lunch med Agnes. Alltid lika trevligt eftersom vi inte ses så ofta nu för tiden. Har just kommit hem och nu blir det på med gummistövlar och regnkläder för att fara ut med Matilda i skogen och plocka blåbär. Fråga mig inte varför men har ändå inget bättre för mig.



Det var på tiden

Har nu lagt min "hemliga" blogg på hyllan för ett tag och ska istället göra ett försök att driva den här bloggen. Designen är bara tillfällig, ska tvinga någon (Matilda) att fixa en seriösare åt mig sen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0