Natten är ung och jag ligger vaken

Varit med Elin Agnes och Maja ikväll. Sett någon dålig, hjärntvättande skräckfilm och bara myst som vi oftast gör. Ska ta en lång varm dusch nu innan det är dags att sova. Imorgon är jag ledig, blir en sväng hem till Swix, mys framför oth och middag någonstans med Niclas, längtar! 




Torsdag

Igår blev en heldag + kväll tillsammans med Niclas. Tokmysigt! Idag har jag jobbat i brödet, 06.30 - 15.30. Stressat igenom hela dagen trots att jag fick hjälp med semlorna på förmiddagen. Är en otroligt orutinerad bagerska haha. Landat i soffan nu. I min och Niclas pyttelilla lägenhet. Ser oth och samlar krafter för att orka laga middag senare. 



Rubbad dygnsrytm

Klockan är snart morgon och jag ligger sömnlös. Min dygnsrytm är så rubbad den kan bli. Jobbade till 21 ikväll och såg sen ph hos Elin med henne Cornelia och Maja. Imorgon är jag ledig så en natt utan sömn är ingen större fara. Imorgon ska jag och Niclas hem till sunnanå för att vara med Swix ett tag på dan sen blir det nog en tripp till Solbacken. Har planerat att laga lasagne imorgon. Pratat om det i flera veckor nu men det har aldrig blivit av så imorgon ska jag äntligen ta tummen ur. 

Niclas som ligger och sover så sött just nu, med armarna runt mig och håller mig i ett järngrepp som om han är orolig att jag ska försvinna någonstans. Han är för underbar den där Niclas. Tänka sig, att jag kunde ha sån tur att få någon så fin!


500 dagar

I 500 dagar har du och jag varit vi. Jag älskar dig världens bästa♥️




Ny hårfärg

Skaffat mig en tydligare ombre. Är riktigt nöjd än så länge men känns lite ovant. 




RSS 2.0