Ett lite tidigt midsommarfirande

Mindre än fyra timmars sömn inatt och jag känner mig helt död. Fastnade i läsningen lite för länge och blev väckt alldeles för tidigt. Lunchade med vella och sen for vi till solbacken en sväng. Dricka till ikväll är inhandlat. Kan inte dricka imorgon då jag börjar jobba 08.45 på lördag så passar perfekt att fira midsommar ikväll istället. Om vädret bara vänder tror jag det kan bli en riktigt mysig kväll!


Som alla andra nätter får "femtio nyanser av honom" mig att tappa bort verkligheten helt och hållet...


Och allt känns för bra för att vara sant

Att man kan vara så här lycklig tillsammans med någon. Jag älskar min Niclas mer än vad jag trodde var möjligt att älska någon men det bästa av allt är att veta att han älskar mig precis lika mycket. I över nio månader har han och jag varit ett vi, och jag blir bara mer kär för varje gång han ser på mig♥


Fredag

Hade planerat in en ensamkväll med bara min godispåse och min bok som sällskap men ganska direkt Niclas for ändrade jag mig. Som tur var offrade sig Agnes och var med mig hehe. Vi for till falket där vi satt på bryggan i någon timme.

När vi for hem därifrån for jag till Jonas istället där det var fest. Det dansades, sjöngs, badades, skattades och grät precis som på de flesta andra fester. Hade faktiskt riktigt roligt tills dess att jag skulle få med mig min överförfriskade pojkvän hem... En promenad som i vanliga fall tar tio minuter tog över trettio. Hem tog vi oss i alla fall och nu har han däckat stenhårt i sängen. Hans snarkningar är i alla fall ett tecken på att han lever och det är ju huvudsaken. Ska fortsätta läsa "femtio nyanser av honom" nu, helt jävla omöjligt att slita sig från den boken.




Jun. 13, 2013

Ikväll fick min fina vän Agnes göra mig sällskap och det var lika trevligt som alltid. Frös rätt ordentligt när jag kom hem och det kanske inte var så konstigt när jag såg att min termometer visade att det bara var 2 grader ut. Det är mitt i juni, det ska inte vara så här kallt då...

Kom i alla fall hem till en sovande Niclas som fick krama mig varm men när han började snarka igen förflyttade jag mig till soffan för att se lite tv. Nu, några timmar senare, är jag redo att vika in årorna och säga godnatt till världen. Puss!


Sommarlov eller bara en helt vanlig vardag..

Så har jag nu helt plötsligt tagit studenten... Inte för att jag förstått det än riktigt men så är det i alla fall... Vet dock inte om jag får kalla denna sommar för sommarlov eller om det nu klassas som en helt vanlig sommarvardag? Ah, det är svårt det där.

Ikväll har jag haft lite catch-up med Erika. Hon som var något av min sambo/flickvän förra sommaren men sedan dess har vi spenderat alldeles för lite tid tillsammans. Vi köpte jordgubbar och glass sedan satt vi oss nere vid älven där det enda som tystade våra babblande munnar var när en jordgubbe tuggades hehe.


RSS 2.0