Hög på livet

De senaste dagarna har varit så underbart bra. I fredags blev det en roadtrip till Sundsvall med min Niclas för att gå på stan, ikea, äta gott och bara rå om varandra. Mysigaste dagen någonsin♥♥. Igår var det personalfest med världens bästa Ica och jag fick ännu en gång bekräftat att mina arbetskamrater är de härligaste människorna som finns, utan tvekan! 
 
Morsdag idag. Jag och Niclas började med att fara hem till sunnanå för att fika med mina föräldrar och sedan for vi vidare till trädgårdsgatan för att äta middag med nickes familj. Sitter och ser på Scooby Doo nu på cartoon Network. Tror jag ska följa Cornelia till norsjö en sväng senare ikväll för att säga hej till ett annat helt otroligt härligt gäng - mina fina tjejer!
 
Helt hög på livet är jag och det sprids kärlek från så många olika håll. Hoppas denna glädjebubbla är här för att stannar föralltid. För att vara så här hyperüberglad en bakisdag trodde jag inte var möjligt♥
 
 
 
 
 

Lite ledighet

Har jobbat 11 av de 12 senaste dagarna. Idag stämplade jag ut efter en stressig men förvånansvärt rolig arbetsdag. Två dagars ledighet väntar nu och det känns helt enormt skönt. Ja, att ha en ledig helg i månaden är så enormt skönt! 

Niclas och Jonas, två av mina favoriter, lanar här inatt och jag älskar deras närvaro trots att jag oftast pratar utan att någon av dom hör mig haha. Somnar på soffan, godnatt!






-



RSS 2.0