Magkatarr



Har min ledighelg i helgen och det tänkte jag så klart fira med fest. For till Elin där vi hade en liten tjejförfest men redan klockan nio tog min kväll slut. Inte på grund av för mycket alkohol som brukar vara anledningen utan fick sådan fruktansvärd magkatarr. Så nu ligger jag och vrider mig i sängen i hopp om att smärtan ska släppa snart. Fyy vad det gör ont... Helt olidligt.

Torsdag

Jobbat 06.30-15 idag. Slutade egentligen 16.00 men då jag var klar med allt och var tröttare än någonsin så stämplade jag ut. Bara oktoberlönen som lider av det valet. Ligger i sängen nu och måste försöka hålla mig vaken. Börjar tidigt imorgon också så att sova nu är ingen bra idé om jag vill lyckas somna tidigt inatt istället. Ett nattdjur som jag är inte gjord för att jobba dag... 




Måndag

Överlevt en tung jobbarhelg så ledigheten idag satt helt underbart. Sov lite för länge imorse och myste med Nicke hela dagen. Kvällen har jag spenderat hos Elin med mina fina flickor. Imorgon jobbar jag 15-22 så mer spännande än så kommer inte min morgondag att bli... Avslutar detta meningslösa inlägg med en toksuddig gammal bild, godnatt! 




If anyone would ask me the definition of love I will tell them your name


Fikade med Maja på stan idag och sedan fick vi någon sjuk impuls och tog hål i örat haha. Ikväll har jag varit erikas stuga med sunnanåtjejerna. Ätit tacos, sett idol och haft en riktig myskväll. Klockan har redan slagit om till fredag. Jag börjar jobba om 6 timmar, hur ska jag orka? Godnatt♥️

Migrän

Legat hemma med migrän i två dagar nu så har inte kunnat jobba. Är så fruktansvärt plågsamt att ha sådan extrem huvudvärk då inga värktabletter hjälper. Illa har jag mått också, och spytt har jag gjort. Tack för informationen Julia, varsågoda! Niclas överraskade mig med mat från bigsmajl när han kom hem från jobbet så har lyckats äta lite nu i alla fall. 





Utkast: Augusti 22, 2012



"..och från ingenstans dök han upp. Kom in i mitt liv på en hundradels sekund och rev alla mina murar. På något vänster lyckades han få mig på fall och jag kunde inte stoppa det. Eller jo, det kanske jag kunde.. men jag ville helt enkelt inte. Jag ville bara ha honom och det vill jag fortfarande, så förbannat jävla mycket."

Utkast från augusti förra året. Jag är så lycklig. Kan fortfarande inte riktigt förstå att jag faktiskt lyckades få honom, min drömkille


The bishops arms



Åt middag med Elin Agnes Cornelia och Maja på bishops idag, så underbart gott!

Movie 43

Idag är jag som sagt ledig. Sov ut på riktigt imorse och vid 3 åt jag och Niclas frukost/lunch hehe. Vi köpte en baguette, rostbiff och potatissallad sen gjorde väärldens godaste mackor. Jag ligger nu i sängen igen och har inga planer på att stiga upp på väldigt länge. Ser Movie 43, en helt sjuk film men den är lite smårolig ändå! 



Hoppas!

Har fått höra lite goda nyheter på senaste. Är så där spralligt glad fast ingenting ens är säkert än, meen förhoppningsvis sker en rätt stor förändring i mitt liv inom en snar framtid. Berättar senare, då jag själv vet. Tillsvidare, håll alla tummar och tår och hoppas att allting går vägen




14 september ♥




Idag har jag varit i ett förhållande med Niclas i ett år. Det absolut bästa året i mitt liv och jag har aldrig varit lyckligare♥ Precis som vanligt blir man lite chockad bara över hur fort tiden går.  

Imorse åt jag och Niclas supergod frukost och sen såg vi en film innan  trippade vi runt på stan tills dess att jag for och jobbade. Har alltså jobbat 16-22.15 ikväll och sen kramats ännu lite mer med Niclas. Nu ska jag nog vandra något kvarter bort och hänga lite med några friends. Är ledig i två dagar i rad nu vilket inte hör till vanligheterna så det känns riktigt jääkla skönt. Kram! 

Onsdag

Igårkväll var jag som planerat med Niclas Jonas och Filip, riktigt trevligt. Idag har vi inte gjort mycket alls, åt grillat till middag och sen var jag med Niclas Jonas och Filip en stund tills jag fick skjuts till Nicke där jag nu ligger och ser Twisted. Tror inte jag ska göra någonting alls ikväll om det inte blir häng med Cornelia och Maja senare ikväll. Börjar 06.30. Att börja den tid jag i princip går och lägger mig i vanliga fall känns sjuukt tungt men det ska nog gå att genomlida, bara jag får sova någon timme i alla fall. 





Friendship





En riktigt trevlig promenad med Erika. Vi hade rätt mycket att prata igenom då vi inte ses speciellt ofta. Ligger i sängen nu och ser serier medan Nicke sitter vid datorn. Ikväll blir det skräckfilm och spökhus, spännande. 


Ledig

Onsdag och jag är ledig. Såå skönt. Var med Agnes Maja och Cornelia igårkväll efter jobbet, kom hem just innan två. Idag har jag en långpromenad med Erika inbokad sen får vi se vad jag hittar på ikväll! 




Tisdag


Hade helt missat att den fanns en uppdatering på blogg.se appen. Stor förändring och stor förbättring. Nästan så att jag tänker börja blogga igen men vi får se hur det blir med det.. Idag har jag inte hunnit åstad komma speciellt mycket. Har i alla fall gått en långpromenad då mina och Matildas planer på att gymma inte blev av. Börjar jobba klockan fyra så ska bara ta det lugnt nu tills det är dags att cykla iväg! 

RSS 2.0