Hon flyger iväg som ett pappersflygplan

Äntligen är det fredag igen! Haft en väldigt skönt men förvirrande vecka eftersom jag var i piteå med klassen onsdag - torsdag. Ikväll ska jag vara med Emelia och Erika, gissar att det blir en sån där mysig kväll, med glass och bara snacka massa skit. Imorgon jobbar jag mellan 14-19 sen blir det fest, vart jag ska förfesta är fortfarande oklart men har nu bestämt att det blir utgång på mollys! Ska kramas med niclas nu till emelia kommer och hämtar mig. Hörs!
 

Här kommer natten kall och underbart lång

Godkväll. Haft en tokjävlabra helg. I fredags festade jag med lizette, emelia och erika, utgång på mollstar och den kvällen var en ren succé om ni frågar mig. Eller ja, Llite missöden och ledsna miner är ju sånt där som hör till. I lördags mådde jag inte som någon gud så blev en lugnkväll tillsammans med Julia, Ida och Emma. Vi såg film, skjutsade lite folk, dunkade musik och for förbi spökhuset i innervik. Våra munnar gick på högvarv mest hela tiden för att hinna babbla igenom allt som hänt sen vi sågs sist. Idag har jag bara myst med min finaste och ikväll träffade jag agnes en stund. Godnatt!
 
 

Torsdag

Godkväll. Igår bestämde jag mig för att börja gymma igen så har varit på Friskis och tränat både idag och igår. For till Niclas efter gymmet sen kom hans bror hit tillsammans med sin flickvän och åt middag. Följde Emelia till solbacken efter det sen har jag bara tagit det lugnt med Niclas. Nu ska jag sova. Kort skoldag imorgon sen blir det fest och utgång på kvällen!


Niclas♥


fuck this shit

Godkväll. Ikväll har jag varit hos niclas och gjort absolut ingenting. Vi åt middag på kunggrillen och sen dog vi i sängen i drygt tre timmar. Vi såg nått avsnitt av once upon a time och pratade på marcus på skype. Vid 10 fick jag för mig att börja med det där förbannde hemprovet vi har i religion. Har alltså suttit och skrivit på det lite till och från i drygt tre timmar men är ändå inte klar, inte ens med hälften av frågorna. Nu ger jag upp för ikväll, tar nya tag imorgon. Godnatt!
 

Something called love

Följde Niclas till ursviken idag för att hälsa på hans pappa. Åt middag, lekte med hans lillebror, såg film och sånt där mysigt. Nu har Niclas somnat ifrån mig som vanligt så ska nörda lite spel tills jag blir trött, godnatt!


Don't wake me up

Somnade idag efter skolan, som vanligt.. Sen for jag och jobbade 17 - 22. Efter jobbet for jag förbi Hjelte en sväng och sa hej till dom som var där sen cyklade jag och Niclas hem till mig. Tvingades genomlida drygt 15 timmar utan honom idag, vilket inte hör till det normala, så har saknat honom helt galet mycket.. Nu är han i alla fall min hela natten så ska passa på att kramas lite extra med honom! Godnatt♥


Nattmys och skitsnack


I've never had a dream come true till the day that I found you

Imorse dog jag lite när jag tvingades stiga upp medans niclas fick ligga kvar och sova. Var extremt trött idag på skolan så slocknade hemma hos niclas när jag slutat. Vi åt lax till middag hemma hos honom sen promenerade vi till mig för att se tv, plugga lite och bara ta det lugnt. Tycker om såna här kvällar, när jag får vara med min niclas och bara göra ingenting (typ alla kvällar med andra ord hehe♥). Nu väntar sängen och en natt med många timmars sömn. Imorgon är det min tur att ha sovmorgon, underbart!
 
 
 

Middag och hockey

Godkväll. Ikväll har jag varit på Mr Greek med några från jobbet. Åt middag, såg hockeyn, drack öl och skrattade som aldrig förr. Riktigt trevlig kväll och nu är jag på toppen humör. Bakis kommer jag vara imorgon men det är bara att tagga om. Halloween ska firas och jag har längtat hur länge som helst. Kommer ha fullt upp hela dagen imorgon  så lär inte visa några livstecken här i alla fall. Hoppas vi ses på folkparken, puss! 
 
förra året
 
 

RSS 2.0