Senaste dagarna

Onsdag - jag och Niclas jobbar om varandra i princip varenda dag nu under sommaren. Totalt har vi ca 6 dagar ledigt samtidigt. I onsdags var en utav de dagarna. Myste hela dagen, åt lax till middag, spelade minigolf och somnade sedan framför en film. 

Torsdag - tog ledigt från jobbet följde mamma på en väldigt känslosam roadtrip till hennes hemtrakter i Korpilombolo. En utav de jobbigaste dagarna någonsin men även en utav de bästa. Känns så viktigt för mig att jag fick ta del av den lilla resan och finnas vid hennes sida när hon verkligen behövde mig. Min mamma är den starkaste människan jag träffat i hela mitt liv och jag beundrar henne så innerligt♥️ 


Fredag - for till stugan på dagen med mamma. Solade och mådde bra. Spenderade kvällen med mina sunnanåflickor hos Ida, såå trevligt! Hann hänga lite med Agnes och Mimmi efter det innan jag senare var tvungen hämta hem en lite överförfriskad Cornelia och bädda ner henne i min och nickes säng. 

Lördag - botade Cornelias bakfylla med en ren impulstripp till stugan. Var varmare i havet än vad det typ någonsin varit så simmade runt och lekte i vattnet hela dagen. Jobbade på kvällen 16.30-22.15 och började 07.30 idag... 
Idag - jobbade i brödet och höll bokstavligen på att smälta bort. Satan så varmt det var. Jag och Nicke åt tacos till middag innan jag for till Signe för lite födelsedagsfika. Inte rört mig många meter de senaste timmarna då jag är helt utmattad både fysiskt och psykiskt. För lite sömn och mycket aktiviteter. Fortfarande helt sinnesrubbad sen i torsdags så ska försöka sova bort lite jobbiga tankar nu. Godnatt! 


And should this be the last thing I see, I want you to know it's enough for me.

Det är natt och som vanligt är jag vaken. Helt ensam då det känns som hela världen sover. Sitter vid stationära datorn och för första gången förstår jag Niclas kärlek till den virtuella världen. Skulle bara kolla lite resor i väntan på att bli trött och helt plötsligt hade två timmar passerat.
 
Lyssnar på Ed Sheeran och får ont i hela själen när hans låttexter träffar en rakt i hjärtat. Brukar aldig någonsin fastna för en artist, har alltid haft världens mest mixade musiksmak och lyssnat på låtar som jag inte har någon aning om vem som gjort, men det är fan något speciellt med den där Ed. Tittar igenom lite gamla bilder också. Ed skulle nog falla för mig vid första ögonkastet om han fick se mig i min rosa lugg.. Hahaha, jag dör.
 
 
 

RSS 2.0