Jag börjar om varenda dag försöker vara den dom vill att jag ska va

Ska försöka somna så tidigt som möjligt ikväll, allt för att det ska bli imorgon fortare. Måste stiga upp tidigt imorgon för att hinna med allt som ska göras. Är så taggad det går att bli!


Det finns ingen tid för dig

For på stan med ida idag. Köpte ingenting vettigt utan slösade bara massa pengar på två parfymer, men vadå, vem gillar inte att lukta gott?

När jag kom hem kom hela tjocka släkten hit och åt middag. Vid halv 8 for jag till ida för att spela bingolotto och käka karameller med henne och signe. Fredag imorgon, hoppas den dagen tar slut samma sekund som den börjar, orkar inte vänta läängre!!


Du är värd hela världen för hur du kämpat i dimman

På fyra timmar jag har hunnit rensa min garderob, byta sängkläder i både min och Simons säng, dammsuga, skura och damm torka trappen, mitt rum, Simons rum och toan, gå en promenad på 6,7 km, laga mat och äta maten, styra upp mitt yttre dvs, ansiktsmask, måla naglarna, raka benen och duscha. Ja ni borde vara imponerade. Nu känner jag att jag gjort nog för idag, ska lägga mig och dö nu tills ikväll då jag ska till Erika för att finslipa nyårsplanerna!




Jag saknar dig mindre och mindre

Har inte kunnat sova inatt för jag är så taggad på nyårs. Alltså så där pinsamt,patetiskt taggad, steg upp 8 imorse och testade min klänning...

nu ska jag ta tag i att städa mitt rum, från golv till tak. Efter helgen har jag tänkt, precis som förra vintern, flytta in i Simons rum. Den här gången är han borta för att stanna så nu kan jag ta över hans rum for realz!


Du känner mig för bra, du krossar mig för lätt

Det ska inte stå "lägg till som vän" när jag kollar din profil på Facebook och det ska definitivt inte stå att du har ett förhållande med henne, det är mitt namn som ska stå där..


gråt inte för att jag är död

Idag umgicks jag med min käre far. Som vanligt for vi och fikade på stigs för att senare båda två slockna i soffan framför en dålig film. Ikväll for jag till älvsbacka för häng, sjuka misstolkningar och underbart sällskap!

För övrigt så förföljer den här låten mig överallt. Så tragisk låt, rakt igenom, men samtidigt lite fin på något vänster.

Ersmark

Myst med den här sötnosen och hennes hakor ikväll. Har även ätit massa gott och spelat spel med den äldre delen av släkten. Just nu ser jag "den där mary" med grabbarna, efter det gissar jag att vi ska hem. Imorgon har jag tänkt sova dagen igenom, vi hörs!


I want you to want me

Även idag tvingades jag vakna mot min vilja. Mellandagsrean börjar idag och vi ska hänga på låsen. Gah denna eviga stress, puss!


I mina tankar finns det bara du

Dagen fick en konstig vädning efter ett telefonsamtal med alldeles för få men fina ord♥

Just nu gör jag ingenting vettigt, ska fortsätta njuta av att vara ensam hemma tills dess att jag ska på bio med brudarna( dvs 30 min). Vi ska se new year's eve och jag hoppas verkligen att den lever upp till mina förväntningar!

image description


Då det var du och jag var lycklig

For på jakt efter den perfekta plattången imorse men hitta dessvärre ingen. Får fortsätta leta någon annan dag. Nu ska jag promenera in till stan med matilda. Säkert värt när inget är öppet men måste passa på att vara ute när jag för en gångs skull är vaken i dagsljus. Puss!

Världens fulaste bild från halloween hehe


What you did is what you get

Haft en super fin julafton. For iväg direkt jag vaknade imorse och kom ganska nyss hem. Bara för att jag är forever alone och inte har någon som är min att avsluta kvällen med så ska jag gå och lägga mig nu. Får se om jag orkar följa Simon och Rebecka på Elgiganten klockan åtta(...) imorgon.

Hoppas ni haft en lika fin julafton som mig. Godnatt!

 


You were my everything and I really miss you

Det faktum att det är julafton har nog ingen missat. Slog nyss in den sista julklappen så nu känns allting lite för lugnt. Har haft fullt upp hela dan och så lär det fortsätta hela lovet, precis som det ska vara. Ska döda lite tid nu tills klockan blir 01.05 då vi ska se någon film som går på tv och äta massa gott! GOD JUL♥

tråkig bild från förra året


Nu tändas tusen tomtebloss

Var på skolan mycket längre än nödvändigt idag men hade lix inget bättre för mig. När mina väninnor slutade promenerade jag in till stan för att ta en fika på lilla Marie. Kom hem vid fyra, somnade, åt middag och nu ska jag strax till Lund, uunderbart!

Har inga roliga bilder på telefon..


Att jag aldrig lär mig

For på äventyr efter skolan och nu ikväll har jag färgat mitt hår. Måste få gråta (skratta) lite åt resultatet. Jag är mycket väl medveten om att färgen aldrig brukar räcka men ändå så köper jag alltid bara en "förpackning".. jag är inte heller speciellt bra på att färga mitt egna hår så tror ni kan förstå vilket misslyckande det här blev. Meen får se om jag orkar färga om det imorgon eller om jag helt enkelt får vänja mig vid min fläckiga, ojämna hårfärg, blir nog bra vilket som.

Nu väntar jag på att Sofie ska komma förbi tvärt sen ska jag nog se film resten av kvällen. Allting känns bara så bra just nu!!

Jag och Maja idag på dunder


Taggad som taggtrååd!

For till stan med Agnes ett tag efter skolan, åt på dallas och sen funderade vi lite över nyårsfrisyrer. Vid halv nio for jag till erika för att prata om nyårs, vi kom dock bara fram till sånt som vi alla egentligen redan visste men gaah vad jag längtar. Är så där övertaggad att julafton känns värdelöst att fira.. Nu ska jag fortsätta kriga med Julia om min spotify, godnatt!



Jag saknar det som inte finns

Slutade 14.20 men har fortfarande inte lämnat skolan. Har massvis med uppgifter som måste göras innan jullovet... att jag aldrig kan lära mig att göra bort saker i tid.... Aja, ikväll blir det i alla fall nyårsplanering med några utav mina favvo tjejer♥

image description

I'll be there for you

Idag efter skolan mötte jag upp Ida på stan och ikväll har jag umgåtts med henne och jullz. Vi hann snacka lite nyårs, ringa ett roligt samtal, diskutera kött, äta knäck (som julia haft i ansiktet) och mysa massor. Dessvärre hann vi inte se Sune som var planen men kan inte direkt klaga.

Kom på att jag har prov imorgon så nu måste jag plugga stenhårt hela natten, puss!


psst, ta inte noréns planering allt för seriöst hehehe.


Så fint som kärlek en gång var

Han brukade viska fina ord och pussa mig i naken när han trodde att jag somnat.
Jag brukade le lite i smyg när han gjorde det.


Vi tänder ett ljus i advent

Vaknade imorse och ett sms senare for jag till Sofie för att julbaka med henne och Ida. Några fantastiskt goda kakor senare bokade vi biobiljetter till juldagen och just nu känns allting bara för bra. Har just landat hemma så ska ta en powernap strax sen har jag ingen aning om vad som händer, puss!


som ingenting hänt

Sitter just nu och lyssnar på julmusik i väntan på att föräldrarna ska fara till lövånger och min middagsdejt ska anlända. Ikväll blir det julklappsleken, bastu- och jacuzzibad med tjejerna. Mitt humör är på topp och jag tror att det här kommer bli en riktigt bra kväll!





Jag har det bra

"Och jag inser hur man trodde att man var osynlig när man i själva verket inte var det. Hur man inte trodde att någon förstod, när någon gjorde det.

Jag vet inte riktigt när under vägen som jag slutade se mig för. Jag blev fartblind - i min stress att bli någon, någon tillräcklig, tappade jag bort den jag var. Jag snurrande in mig mer och mer, föll djupare och hårdare för varje gång. Helt plötsligt förstod jag inte alls vad människor såg i mig. I andras ögon gjorde jag allt det där som man skulle göra och lite till, i mina ögon var allting fel. Otillräckligt."

Mitt sällskap (agnes och hjelte) bestämde sig för att somna medan jag ligger här, klarvaken, och läser en okänd blogg som berör varenda liten del av mig. Fantastiskt tidsfördriv, puss!



My heart can't possibly break when it wasn't even whole to start with

Orkar inte någonting som har med skolan att göra.. istället gosar jag ner mig i soffan, ser Sunes jul, dricker juice och äter mackor med ost och gurka. Gaaah vad tragiskt allting låter men tycker det är ett fantastiskt avslut på ännu en dyster kväll i min ensamhet hehe!


där man kan leva utan skuld

 

Godafton. Idag stannade jag kvar på skolan en och en halv timme efter vi slutat men fick ändå ingenting vettigt gjort. Åt pannkaka när jag kom hem och sen dess har jag varit en sväng på coop, åkt lite bil, och sett tv, värt. Nu ska jag försöka isolera mig ett tag och göra bort engelskan, vi hörs!

Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met


bildbris? huuh

Skulle plugga matte ikväll men bestämde mig istället för att låtsas som att jag redan kan allting. Det enda intressanta som hänt idag är att jag ätit tre middagar (smalt) så tror ni förstår hur värdelös den här dagen varit. Aja, nu ska jag fortsätta se tv och bara vara arg på någon.. puss!♥


Luciavaka

Jag har snart varit vaken i 37 timmar och tro mig, det känns. Är yr och illamående så jag längtar verkligen efter att få bädda ner mig i sängen. Siktar på att somna klockan åtta så nu har jag rätt mycket jag måste hinna göra, puss!


Pappa♥



Tack för allt, jag älskar dig!


it's to easy to fall apart

Ligger och ser severance som går på 6an, trots att filmen egentligen är rätt löjlig så är jag livrädd bara för att jag är ensam. Den slutar halv ett så då ska jag försöka sova. Skola halv nio till fyra imorgon, yeey!


och det är knappt att jag, minns hur kasst allting var

Var hos erika igår där det bjöds på glögg, fika och fint sällskap. Efter världens charmigaste fyllesamtal somnade jag vid 2 och fick mig 11 timmars sömn inatt, magiskt! Ska snart dra mig ner mot köket för att laga/baka/koka knäck. Puss!


Idag är en bra dag

Av okänd anledning kunde jag inte sova inatt. Låg i badkaret från 7 till 9 och sen for jag till stan klockan 10. Har köpt fantastiskt många julklappar utan att själv förlora ett enda öre he-he. Nu måte jag försöka sova någon timme så jag orkar med kvällen. Är på ovanligt bra humör idag, puss!


why on earth can't you just pick up the phone?

gaaah vad jag hatar snö och skellefteå kommun. Hur många gånger har man inte läst i tidningen att kommunen vill "uppmuntra folk att gå eller ta cykeln istället för bilen"? Man börjar ju undra hur dom då tänker när de prioriterar att ploga bilvägarna före cykel/gångvägarna? IIIIDIOTER



Har i alla fall haft en fantastiskt bra kväll så länge jag befunnit mig inomhus med en fet godispåse och några utav världens bästa tjejer. Nu ska jag lägga mig i sängen och ligga där tills all snö försvinner eller mamma och pappa går med på att flytta från denna helvetes stad.. vi hörs!



Låt honom veta att inget är som förr


Nothing is wrong if it feels good

Kom ganska nyss hem efter en riktigt trevlig kväll hos Elin samt lite mys efter det. Tänkte inte vara vaken allt för sent ikväll så ska börja göra mig redo för sängen nu. Imorgon ska jag sova ut för då är vi ju trots allt lediga!!!


None of your scars can make me love you less

Somnade innan 11 igår, det är inte precis något som händer varje dag så det var helt magiskt!

Har bild just nu men sitter bara vid datorn och väntar på att få fotas med mitt vackra UF företag. Ikväll blir det tacos och mys hos Elin!


Förlåt för att jag blivit någon som jag, i mitt förra liv, lovade dig att aldrig bli


På något vänster börjar julkänslorna äntligen komma

1.Julklapparna från Finland har anlänt och de är alltid lite extra spännande!



2. Vår älskade tomte återförenades med sin fru i helgen och pappas glädje var obeskrivlig!

image description


and it hurts with every heartbeat

Som förväntat hade vi riktigt roligt igår! Lär väl dyka upp någon bild senare när jag fått dom. Sov som en prinsessa inatt och imorse blev jag väckt vid 1 för att dricka glögg, ingen höjdar frukost om ni frågar mig.

I övrigt har jag inte gjort speciellt mycket idag mer än att studera varenda bräda på huset och hjälpt pappa att laga min cykel. Nu ska jag i alla fall klä på mig för att fara och träffa en ledsen vän, får så ont i hjärtat varje gång någon mår dåligt..♥

fuck that new girl that you like so bad

Har blivit helt hjärntvättad av den här dagen men kan ändå inte påstå att den varit dålig. Ikväll ska jag umgås med tjejerna på (den misslyckade) bilden och i deras sällskap kan man vara säker på att kvällen kommer bli fantastisk!




A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are.

Att få vara med Julia ett tag var precis vad jag behövde för att må bra igen♥


Det känns ännu sämre nu

Trots att vi såg film på engelskan, satt vid facebook på administrationen och spelade kort samt fikade på handelslektionerna har den här dagen varit ett rent helvete. Har hostat tills jag gått sönder, känt mig febrig, inte tyckt om lunchen, haft personer i min omgivning som jag bara haft lust att hugga halsen av och upplevt den jobbigaste cykelturen, i motvind med en cykel som knappt rullar, på länge.

Ja det känns bra att det är helg. Nu har jag tagit på mig min gosiga pyjamas, bäddat ner mig i sängen och ska snart slå igång någon film tills jag somnar. Tänker inte röra mig en meter eller prata med en enda levande själ ikväll, godnatt..


RSS 2.0