Sommar och sol


Precis som alla andra älskar jag detta underbara vårväder, hur kan man inte?! Följde Cornelia till optikern vid nio imorse och hängde sedan med henne fram till lunch. Tog en powernap när jag kom hem och har sedan bara legat kvar i soffan. Niclas äter grillat hemma hos Jonas nu, för mig blev det en havregrynsgröt till fredagsmiddag. Ska en sväng förbi Niclas bror ikväll och förhoppningsvis kan han hjälpa oss att byta stereo. Verkar vara lite mer komplicerat att jag trott vilket känns förfärligt jobbigt... Annars vet jag inte vad som händer ikväll blir nog bara mys någonstans. Kram!

Lugn fredagkväll

Jobbat 06.45-14.30 idag. Myste ute i solen med Cornelia efter det och sen åt vi + Niclas middag tillsammans innan Cornelia skulle på party. Ikväll var planerarna att fara till Sofie som har fest men då jag är för trött och väldigt begränsad till att ta mig till andra sidan stan (till den bättre sidan måste tilläggas) så blev det en hemmakväll. Såg en film med Niclas och gick en liten promenad i mörkret istället. 

Nu har Niclas lämnat mig för den virtuella världen så jag ska bädda ner mig i soffan och somna framför Rio. Att bara vara hemma en fredagkväll händer inte ofta och att somna tidigare än vad jag brukar göra på vardagarna är ännu mer ovanligt. Enormt underskattat.




Skärtorsdag

Igårkväll kom tjejerna hit en sväng och myste lite. Träffade Agnes en sväng imorse, hade körlektion efter det och lunchade sedan med Niclas på stan. Hinner landa i soffan en stund nu. Önskar att jag gick skola så jag kunde få ha påsklov men nej, jobbar varenda dag nu under påskhelgen. Det gör bra pengar och jag ska i alla fall vara glad att jag inte är hockeyintresserad då jag mest troligt missar alla finalmatcherna. 




Lördag

Jag tror att jag köpte en bil idag. Är inte riktigt säker då jag inte betalat för den men haha. En toyota av alla märken. Ruinerar blir jag dock när bilen ska betalas. Jag som inte är vidare bra på att spara pengar har kanske inte världens bästa sparkapital och nu ska mina sista slantar spenderas. Det kan det dock vara värt, bara jag lyckas ta körkortet förstås. Måste styra upp min ekonomi efter detta. Kanske dags att lägga en seriösare budget och lära sig att inte leva så dyrt. Inte mänskligt att spendera så mycket onödiga(!!!) pengar som jag gör, varje dag.
 
Jag har varit ledig hela dagen idag i alla fall. Haft myskväll med Niclas då vi sett film och ätit gott. Nu väntar sängen och håller tummarna för att det ska vara fint väder imorgon. Godnatt♥
 
 
 

Massa jobb och ännu mer kärlek


Jag är så förbannat jävla kär i dig♥️♥️

Jobbade 13-22.15 idag och börjar redan 07.30 imorgon. Känns som jag knappt hunnit hem och snart ska jag tillbaka till Ica igen. Jobbigast av allt är att jag inte kan somna. Kommer bli inte bli många timmar sömn inatt och en jobbig dag på jobbet imorgon. 

RSS 2.0