Jag älskar dig

 
Idag jobbade jag till stängning. Niclas var bäst i världen som cyklade till Ica för att jag skulle slippa cykla hem ensam i mörkret. Vi myste ner oss i ett skumbad när vi kom hem, tände ljus och njöt av Ron Popes ljuvliga stämma. Åh, jag trodde inte det var möjligt att känna så här starka känslor för en individ som inte delar samma blod som en. Att man kan vara så spårat kär, och lycklig. Blir helt snurrig av lycka när jag tänker på att han är min. Nu har min fina Niclas slocknat och jag ska se björn bröder som så många gånger förut. Imorgon väntar en lång dag, godnatt!

I don't mind if you don't mind

Och så var det helg igen. Har äääntligen beställt en balklänning, en marinblå sådan, så nu hoppas jag bara att den passar och ser bra ut i verkligheten!

Förutom det vad jag haft rätt fullt upp i helgen. I fredags kom Ida och Emma hit för att se skräckfilm, äta godis och prata igenom livet. När dom for kom Niclas och Jonas och hämtade mig sen for vi till Jonas och hängde tills natten blev morgon. Imorse sov vi bort halv dagen sen gick vi broarna runt, fy vad härligt att vara ute när det är plus grader. Ikväll har jag varit med Ida Emma och Sofie och imorgon blir det skoter i ursviken sen jobb på kvällen. Tiden går så äckligt fort när man har roligt.. Godnatt♥


Helgen

Efter många om och men blev det fest i fredags. Åt middag och förfestade med tjejerna sen drog vi till sjungande där vi hade förväntat oss något storslaget men besvikelsen var total... Äh, det blir vad man gör det till och min kväll blev trots allt väldigt lyckad. Så kom bakislördagen.. Rörde mig inte många meter under dagen men på kvällen bjöd Julia och Kim på middag sen såg jag melodifestivalen med dom innan jag vandrade till Jonas där grabbarna hade fest!

Idag har jag slagit ihjäl mig när jag föll i trappen och ikväll var jag med Julia och Ida. Vi gjorde inte mycket mer än att sitta i Idas säng och prata men det var riktigt mysigt, dom är allt för bra mina fina flickor:'). Såå har med andra ord haft en kanonbra helg och jag kommer sova så gott i min snarkade pojkväns famn inatt. Puss♥



Varje gång jag ser dig är det som allting stannar till

Det är fredag och jag har gjort bort min sista skoldag för nio veckor framåt. På måndag börjar min APU men måndag är långt bort för idag är det helg. Jag kommer inte göra mycket annat än jobba, mysa med nicke och sova den här helgen men det känns ändå bra med tre toklugna dagar. Två timmar kvar innan jag börjar så ska sova ett litet tag innan jag hoppar på cykeln! 
 
 

RSS 2.0