Migrän

Fick världens migränattack igårkväll/inatt. Hatar huvudvärk, yrsel, illamående och att spy så migrän är bland det värsta jag vet. Lyckades få mig några timmars sömn i alla fall och idag har jag mått lite bättre. Valde ändå att stanna hemma från jobbet idag då huvudet fortfarande värker. Det enda bra med att vara sjuk är att kunna ligga i soffan med täcket runt sig hela dagen utan att må dåligt över att man inte gör något vettigare. Så det är vad jag gjort idag. Ska laga tacos om en liten stund sen blir nog kvällen lika lugn som dagen varit. 
 
 

I know you wanna stay in bed but it is light outside

Nu har jag suttit här för länge och försökt förklara något som jag själv inte riktigt förstår. Natten har tagit över och jag behöver sömn. Tror alla raderade meningar egentligen bara vill förklara att livet inte behöver vara så mörkt som det kan kännas. Det gäller att hitta något som ger dig glädje och ta åt dig av den glädjen. Lättare sagt än gjort men samtidigt kan det vara så enkelt ibland. Inatt är jag fundersam och förvirrad men samtidigt lyckligare än många andra. Många andra som förtjänar att uppleva samma lycka som jag. Och inatt önskar jag mer än allt att jag kunde dela ut lite glädje men jag vet inte hur. Godnatt♥ 
 
 
 

Finna lite styrka



Gör inte mycket annat än läser, ser oth, promenerar, jobbar och är med Niclas nu för tiden. Behöver återhämta mig och vila upp mig. Känner mig mättad på civilisationenMår väldigt bra i mig själv och mitt liv samtidigt som jag känner mig helt vilse... Behöver lite tid innan jag kan gå tillbaka till verkligheten. Kram! 

Kärlekens dag



Precis som alla andra måste jag få skryta upp min pojkvän lite. När jag kom hem från jobbet idag möttes jag av massvis med levande ljus och godishjärtan som Niclas lagt ut överallt i hela lägenheten. Fick även mina efterlängtade gelehjärtan och en bok. Var för längesen jag pratade om att jag ville börja läsa någon ny bok men hann glömma den tanken lika fort, klart han snappat upp det och köper en åt mig. Såna där små personliga saker som gör mig gladare än något annat! Kan inte ens själv förstå hur lyckligt lottad jag är och hur mycket det är möjligt att älska någon. Min fina Niclas❤️ 

Bäddat ner mig i sängen nu och ska börja läsa lite. Har inte gjort annat än ätit idag så mår helt fruktansvärt illa haha... Imorgon kommer i alla fall Niclas lillebror hit så vi lär ha fullt upp hela dagen. Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag! 

Måndag



I
dag har jag varit ledig och haft en toppendag. Jag och nicke for till sunnanå för att vara med Swix en stund vid lunch. Efter det for jag till edda och motionssimmade med Maja. Cornelia plockade upp oss när vi simmat klart sedan for jag tillsammans med henne runt i stan och gjorde lite ärenden. Köpte två stycken alla hjärtans dag/17 månader tillsammans-presenter (älskar att vi har månadsdag den 14e!). Slog in dom noggrant och ställde dom i ett hörn i lägenheten där det var tänkt att de skulle stå fram till fredag. Kunde dock inte vänta så länge så tvingade honom att öppna dom redan ikväll, haha. Superglad blev han i alla fall!

Dags att bädda ner sig i sängen nu. Imorgon ska vi stiga upp tidigt för att försöka vända vår skumma dygnsrytm. Är less på att vara vaken hela nätterna och sova bort hela dagarna så vi aldrig får se dagsljus. Godnatt!

RSS 2.0