You are perfect for me

Igår lunchade jag på tatung med Sofie och Julia. Längesen jag var med dom så det var trevligt. Hann gå på stan ett tag efter det sen jobbade jag hela kvällen. Fick hämtning av Jonas och Niclas när jag slutade sen sov jag hos Niclas inatt. Idag har jag inte gjort mycket alls, åt nyss nudlar och snart ska vi ut och gå. Puss!


Måndag

Godkväll! Idag gick jag och nicke broarna runt när vi vaknade sen for vi med pappa och letade en säng. Har haft min nuvarande säng så länge jag kan minnas så ska önska mig en ny i julklapp. Tycker det är så tråkigt att vara stor nu när jag alltid är med och köper mina egna julklappar menmen.
 
Just innan 5 fick vi hämtning av amanda oliver och marcus så for vi till bodaborg, eller bodaboo som det så fint heter nu vid halloween. Vi klarade 11 av 15 banor så jag är riktigt nöjd hehe. Nu ska jag hoppa in i duschen sen se film med Niclas resten av kvällen. Puss! 
 
 
 

go out and make them happen

Goddag. Idag började mitt nya liv så steg upp redan halv 10, åt frukost (!!) och sen gick jag och Niclas broarna runt. Klockan är nu ett, i vanliga fall burkar vi inte ens lämnat sängen vid den här tiden hehe. Ska hoppa in i duschen nu sen far jag till solbacken med mela. Ska fixa det sista inför halloween sen äter jag middag hos henne och ikväll ska jag se paranormal activity 4 på bio med henne och sandra. Ha det bra!
 

somebody asked me if i knew you. I million memories flashed through my mind but I just smiled and said: I used to.

 
 
 
 
 

Taken 2

Ikväll såg jag taken 2 på bio med Amanda medan hennes pojkvän såg Ted och min pojkvän såg paranormal, romantiskt hehe. Såg första taken-filmen med henne i somras så passade bra att se tvåan med henne också!

Hann landa hos Niclas en liten stund innan jag promenerade till Agnes för prata med henne till typ klockan ett, fina du!♥ Nu ser jag batman med Nicke men tror vi ska sova snart. Skola imorgon som vanligt sen jobbar jag några få timmar på kvällen!


you taking over my heart, taking over my head

Godkväll. Jag och Niclas bor ännu en gång ensamma hemma hos honom så idag har vi ätit fläskfilé, hashtags och bea. Jonas kom hit ett tag efter vi ätit och senare dök även hjelte upp. Jag och hjelte sitter nu i soffan med varsin dator, pluggar religion varvat med lite halloween snack. Jonas och Niclas har stängt in sig i nickes rum och ser film men tror vi ska skippa plugget snart och sällskapa med dom istället. Fråga olle ska  ses och godis ska ätas hehe. Ont i huvudet har jag haft i över ett dygn nu men förutom det så är mitt humör på topp. Hoppas ni andra har en lika bra kväll som mig, puss!
 
älskar dig så förbannat mycket♥
 
 

This girl is on fire

Igår åt jag middag på Wayne's med Emelia, planerade lite inför halloween och tog igen lite missat snack. Hade planerat att jag skulle sova tidigt igår men det gick som vanligt inte speciellt bra. Var inte alls på bra humör när jag vaknade imorse och att det var snö, minusgrader och halkigt ute gjorde inte saken bättre. Jag tycker om vintern så länge jag inte behöver vara ute... Ikväll ska jag på gudstjänst för att göra bort en religionsuppgift sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Puss!
 
bildbrist

Måndag

Godkväll. Har spenderat min kväll på Ica. Jobbade i vad som kändes som ett år men det var rätt kul ändå, trivs så himla bra på mitt jobb! Svängde förbi hos hjelte en liten stund när jag slutat och dit kom även Niclas. Världen bästa pojkvän har jag som, trots kylan, cyklar dit jag är bara för att jag ska slippa cykla hem ensam, love u. Imorgon har jag två superviktiga prov men just nu orkar jag inte bry mig, vill bara göra bort dom sen kvittar det vad jag får för betyg.. Känns bra att jag slutar rätt tidigt imorgon sen på kvällen ska jag vara med Emelia och det känns bara ännu bättre! Godnatt ♥


Time for me to fly

Godkväll. Var inte alls så jobbigt att fara till jobbet imorse som jag trodde det skulle vara. När jag slutat for jag på kalas på moröbacke. Åt middag, tårta och såg lite hockey innan jag och Niclas for hem till honom. Ikväll har vi varit på bio med jullan och Kim. Hypnotisören såg vi och den var faktiskt mycket bättre än förväntat!



All I want is to be next to you

Fredag idag igen och det känns så överdrivet skönt med helg! Jag och nicke bjöd mamma och pappa på kycklingtacos till middag ikväll sen for jag ut och promenerade med jullz. Vi körde lite bil efter det sen for vi hem till henne och myste framför tv'n med chips, dipp, godis och cola.

Vi for dock hem rätt tidigt ikväll för imorgon börjar jag jobba redan 08.45.. Att sova vore därför ett bra alternativ men tror ni jag är trött? Nej, inte det minsta. Niclas har redan somnat så ska kramas lite med honom nu och hoppas på att hans trötthet smittar av sig, godnatt♥


Dålig dag

Fredag idag, en dålig sådan. Sov inte alls bra inatt och efter bara några timmars sömn vaknade jag på dåligt humör. Trött, sur och ledsen, bra kombination. Sitter på skolan nu och jobbar med någon uppgift om butikssäkerhet. Befinner mig på ICA för jobb 16.30-21.15 ikväll sen ska jag på krogen med min saknade fina flickor. Trött är jag, mår illa och har huvudvärk men är omringad av världens bästa personer hela dagen så  tror jag överlever hehe. Rätt otroligt hur bara några få ord från rätt person vid rätt tillfälle kan betyda så mycket. Ha det bra!♥
 
 
 

-

.



it's too easy to be happy

Hej! Jag och niclas bodde ensamma hos honom tisdag-torsdag så har varit med honom mest hela tiden, som vanligt. Vi har ätit god mat, bakat och bara myst massor. I onsdags shoppade vi på dagen sen bjöd jag elin, agnes, julia, linnea och jennifer på fika på kvällen. Nu är jag och niclas hemma hos mig. Vi ska snart kriga oss ut i regnet för att cykla till kvantum. Puss!
 

RSS 2.0