This song, fucking best song ever

Igår åt vi grillat, spelade med andra ord, skapade succé med vår marängswich, spelade Brännboll och olika sorters fotboll haha. Idag vaknade jag innan jag ens hunnit somna.. Sitter ute i solen som knappt finns och försöker få lite färg, vaarmt är det i alla fall. Far till Julia senare idag och stannar där till imorgon. Pusspuss!


Att förlåta är att gå vidare

Ikväll har jag varit med Julia och Kim. Cyklat omkring, bakat scones, pratat, och återfunnit min motivation när det gäller träning, äta rätt och gå ner i vikt. Fin tisdagskväll!


Lite av för mycket

Dagen har bjudit på fint väder men inte ens i närheten av den sommarvärme jag och Sofie njöt av i helgen.. Cyklade till rillz efter apu'n, åt middag, sov lite för länge och sen fick jag skjuts hem. For och träffade Agnes senare bara för att prata av mig lite! Nu ska jag sova, är ledig imorgon men måste ändå upp tidigt, Godnatt.

Stockholm!


HEJ! Idag har vi hunnit fika, gå en snabbrunda på stan, äta supergod middag och se "the lucky one" på bio. Enligt mig var fimen helt sjukt bra men alldeles för sorglig för en känslomässigt rubbad person som jag, haha.. Nu ska jag gosa ner mig i sängen och tagga uppstigning 07.30 imorgon. Hoppas morgondagen bjuder på lika fint väder som vi haft idag!

 


Stockholm

Godmorgon! Med en stabil budget men inte lika fullt så stabil resväska är jag nu redo att frara till stockholm. Tror den här helgen kommer bli kanon och jag är så taggad!

haha♥..

You didn't have to cut me off

Godnatt (hö-hö). Haft en spännande kväll med mina kära vänner. Vi började köra bilkurragömma men blev ganska fort less så då for vi upp på vitberget och grillade istället. En sväng upp till masten och sen tjollrade vi bara massa innan vi avslutade kvällen på krysset. Nu ligger jag i hjeltes lägenhet med två tråkiga sovande brudar bredvid mig (tycker om er ändå♥ ) och försöker bli trött. Har i alla fall haft en riktigt trevlig kväll, puss!


 


If you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first one you wouldnt have fallen for the second.

Onsdag äntligen! Sovit alldeles för lite men är ändå på oväntat bra humör. Ett två timmars telefonsamtal inatt och sen kändes allting lite bättre. Ska börja rulla mot stan nu för att häng med sandro ett tag. Måste måste måste köpa ett par svarta jeans också! Puss



-

Standard att inte kunna sova på nätterna.. Jag är så jävla less på att vara ledsen och förstörd. Åt helvete med att sakna dig. Det gör bara så förbannat ont och egentligen är du inte ens värd det.


Du snurrar min värld

Vaknad imorse med världens huvudvärk och det blev bara värre under dagen. Cyklade hem i motvind och sen sov jag i drygt fyra timmar. Har inte tid att bli sjuk... Känns riktigt skönt att det bara är en dag kvar innan vi får långhelg. Nu ska jag lyssna på musik tills jag somnar. . Godnatt!


I wish you could see yourself the way I see you and I wish you could love yourself the way I love you.



Jag vet hur jag förstör, jag vet hur jag sänker dig, jag vet hur jag plågar, jag vet hur jag dränker dig

En lördag i/på storön som egentligen inte är någon ö. Supertrevlig kväll med grillat till middag, bad i havet och bara massa massa prat resten av kvällen. Idag vaknade jag av att det var 300 grader i mitt rum sen for jag på picknick med Ida och Sofie. Nu sitter jag ute i solen, lyssnar på musik och försöker komma på vad jag vill göra ikväll. Haft en toppen helg och som jag sagt hundratusen gånger förut, jag har väärldens finaste vänner!


Sakta men säkert blir allting bättre, bättre utan dig.

Kung fredagkväll med fina vänner, chokladbollar, hönor, mys i gummark, tjäder-sökande, gitarr, krysset och bara massa bilåkning (gaah vad jag äälskar att åka bil!!!). Nu lockar sängen mer än allt så godnatt!



Vill leva hög på livet

Både igår och idag tvingades jag stiga upp 05.30 för att kunna cykla hemifrån 06.00 för att senare vara på ica 06.30. Tror helt ärligt aldrig att jag stigit upp så tidigt i hela mitt liv.. Eller jo det har jag säkert men inte vad jag kan minnas.. Har bakat bröd och bullar som en galning men det är faktiskt riktigt roligt. Slutar redan klockan tre idag så då ska jag hem och sova i några timmar hehe.. Har ingenting vettigt att skiva och inga roliga bilder så borde helt enkelt sluta skriva nu.

Bjuder på en bild på Julia och Kim bara för att jag saknar dom superdupertokjävlamycket.


Om du vill ha mig så säg till, för själv vet jag inte vad jag vill.

Igår firade vi världens finaste Elin. Eller ja, dom firade, jag var bara med haha. När dom skulle ut på krogen så kom Richard och hämtade mig. Vi for till mig, pratade, åt popcorn och såg massa barnfilmer. Skrattade oss till tårar när vi såg Skattkammarplaneten så imorse var vi bara tvungna att se den igen! Idag har jag bara tagit det lugnt, gått en promenad och ätit tårta. Börjar halv 8 imorgon så nu måste jag sova. Är så där äckligt förvirrad att jag inte riktigt vet vart jag har mig själv just nu. Godnatt!

 


Jag skulle förstå om du lämnade mig och vände om.

Haft en riktigt kung kväll! For till Erika ikväll för lite mys med tjejerna men det blev en hel kväll i bilen istället. Vi drog till skehamn en sväng och efter det valde vi att placera oss på vitberget bara för att prata maasssor♥. Sen hann vi även köra runt på i princip alla skellefteås gator innan vi for hem.

Richard kom hit just efter 1 bara för att säga hej men det slutade med att han stannade och flummade sönder med mig tills nu haha! Nu har jag varit vaken i 22 timmar vilket är alldeles för länge för en sån som jag.. Ska sova som en gud inatt och hoppas att det aldrig blir morgon. Haha vilket jobbigt inlägg.. Godnatt!

image description


ICAs egna varor

Första rasten för idag. Två timmar kvar till lunch och sen ytterligare tre timmar kvar tills jag får sova. Är så trött, så trött..

Två från Valborgs


keep your drink just give me the money

Idag tog Erika körkortet (grattis igen♥) och sjäälvklart firade vi det på McDonalds. Vi åt tills vi sprack, sjöng tills vi tappade rösterna och så lyckades vi såklart köra vilse på både dit -och hemvägen, haha men åhå vad jag tycker om mina vänner!

image description




Första maj!

Inte alls mått bra idag. Fick sällskap av Julia och Kim ett tag men annars har jag bara sovit bort hela dagen. Vaknade imorse med nå mystiska utslag i ansiktet och dom har bara blivit värre under dagen. Inte alls snyggt, ser typ ut som att jag blivit slagen haha. Menmen bortsätt från att jag mådde som jag mådde under vissa stunder så hade jag en riktigt rolig kväll igår!


Säger samma sak för 6002:e gången, jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär det kvittar vilken fest de är, hur många jag känner där. Jag svär om jag bara kan klara idag så ska jag ta mig i kragen och vara så glad.

Ah, ångest.


RSS 2.0