PDOL

HEEJ! Steg upp för tidigt för mitt eget bästa idag för att fara och jobba. Nu har jag lunch så jag sitter ute och äter i solen, självklart är det som bäst väder när man jobbar. Slutar vid fyra i alla fall så då ska jag skynda mig hem för att få skjuts till Piteå. Tar min PDOL-oskuld ikväll och jag minns inte sist jag var så här taggad. Bästa tjejerna, fint väder, god dricka och lite pirr i magen. Jag hoppas alla är på lika bra humör som jag är och att vi ses i Piteå ikväll. puss!


Hon flyger iväg som ett pappersflygplan

Har inte haft tid att blogga på senaste. I helgen var det trästocks och jag var där alla kvällar med bästa erika. Vi båda jobbade hela helgen så vi var nyktra men hade riktigt roligt ändå. Idag har jag jobbat i nio timmar så nu är jag helt död meen ska ändå iväg och träffa jullan strax. Vi ska kolla in våran partystuga hehe! Efter det kommer erika hit. Jag har fullt upp mest hela tiden men det är bara alldeles alldeles underbart!
 

För en idiot som jag lekte bort sina chanser..

 
Blev som jag hoppats häng med dessa tre ikväll. Vi tog våra cyklar och for upp på vitberget för att äta jordgubbar och bara njuta av livets glada dagar. När Erika och Signe skulle hem for jag och Ida ut och körde moppe istället, haha att jag aldrig blir less♥ Haft en kanon fin kväll med mina fina tjejer i alla fall. Nu ska jag lösa korsord och fortsätta hata världens största idiot, mig själv. Haha det är typ inbördeskrig i mitt huvud.. Godnatt!
 
 

we could fall in love again tonight

Jobbade till 21.15 igår. Cyklade till Amanda när jag slutade för att kolla in hennes och olivers nya lägenhet. Vi började se en film mitt i natten någon gång så det slutade med att jag sov över där. Idag har jag köpt en korsordstidning (tönt) så den har varit min enda underhållning under dagen haha. Ikväll ska jag äntligen få vara med Erika, en vecka utan henne har känts som en evighet hehe.. Hennes hår ska i alla fall slingas sen får vi se vad som händer. Ida är tillbaka i skellefteå till imorgon så jag hoppas att vi hinner umgås lite med henne och Signe!
 

Äntligen äger jag en iPhone igen!

Igår kom hjelte hit och myste med mig. Vi lagade supergod middag sen såg vi Eva och Adam mellan bilturerna. Nån gång mitt i natten for Julia på egna äventyr så då kom min prins hit och myste med mig istället. Vi stekte hamburgare sen låg vi bara och pratade till klockan passerat sju. Jullan kom tillbaka redan vid tolv så idag har vi hunnit äta chips och se ännu mer Eva och Adam hehe. Nu är jag trött och för en gångs skull helt ensam så ska passa på att ta en powernap till jag får middagsbesök! Puss


To keep what you love that’s what you gotta do

Goddag mina kära. Idag ska jag städa mitt hus innan flickorna kommer hit och äter middag. Det har blivit lite utav en standard nu. "Alla ska ju ändå äta middag så varför inte göra det tillsammans?". Vad vi gör ikväll återstår att se. Någon sa spela vollyboll jag sa titta på. Att jag om bara lite mer än en månad måste gå tillbaka till mitt andra, tråkiga liv skrämmer mig. Jag vill verkligen inte. Den jag som lever det livet är inte jag. Bara lite förvirrande, hejdå♥

that is the way I love you


Var med dessa vackra flickor ikväll! Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se nalle puh till jag somnar. Allting är bara så bra just nu. Godnatt♥

We take what comes and keep on going, leaning on each other's shoulders

Hej! Igår åt jag bullar med Julia och sen for jag på bio med Erika. Vi såg Ica age 4 med alla småttingar sen avslutade vi kvällen med lite häng vid älven. Imorse steg jag upp tidigare än vad en sån som jag egentligen klarar av för att fara och jobba och kom ganksa nyss hem. Nu ska jag lägga mig i sängen och dö ett tag till erika kommer och hämtar mig. Vi börjar med middag på dallas sen får vi se vars vi spenderar denna regninga kväll, puss!
 
 
 
 

You're perfect for me

Godafton. Kom just hem från ICA där jag suttit och varit överdrivet glad i flera timmar. Var duktig och handlade lite när jag slutade så jag överlever utan föräldrar i några dagar till! Nu sitter jag och dör i soffan och hoppas att erika kommer hit snart, börjar bli en vana att ha henne här så känns så tomt när hon lämnar mig buhu.. Vad ska jag med en pojkvän till när jag har erikis?♥
 
 
 

If you lost you can look and you will find me, time after time.

Jobbade till 23.15 igår. Var med erika efter det, vi bakade någonting som skulle föreställa maränger men blev en platt kaka som smakade ägg och socker haha! Vi dog när vi såg cassadaga och sen somnade vi framför skattkammarplaneten vid halv 5. Nu ska jag ta en powernap och sen kommer mina babes hit och äter grillat till middag! Har inte insett förrän nu hur jobbigt det är att bo ensam. Hatar att städa, plocka ur diskmaskinen, tvätta, laga mat och handla... mamma kom hem:( haha.
 
 

Just stay

When I look at you I see this perfect person then there's me, this weird crazy person with all these problems and I don't see how you chose me but please, just stay♥..

as you can see, I survived without you

Godmorgon! Är helt död efter alldeles för många nätter med alldeles för lite sömn. Jobbar idag 12 - 21 så ska strax cykla iväg. Jobbar alla dagar fram till söndag nu men det känns bara roligt! För er som sov inatt kan jag berätta att det regnade. Rejält. Trodde nästan att jag skulle drunkna när jag promenerade hem från forslundagatan under mitt trasiga lilla lila paraply haha!
 
 

RSS 2.0