Se det från den ljusa sidan.


Fick inleda och avsluta min 20e födelsedag med den här pojken. Fast att min födelsedagsfest slutade värre än vad jag ens kunnat tänka mig så krävs det ibland inte mycket mer än en ursäkt, en hjälpande hand och en varm kärleksfull famn att somna gråtande hos för att bli liite lite gladare igen. Godnatt.

I love you more than my next breath

Ledig igår. Niclas jobbade bara till 12 så efter det tog vi vårt pick och pack för att fara till stugan. Hann köra hela vägen dit innan vi kom på att vi glömt nyckeln på sunnanå så det var bara att vända haha.. Väl där for vi in till byske för att handla, när vi var halvvägs tillbaka till stugan kom vi på att vi glömt köpa ost till tacosen, och tacos utan ost är inte tacos, så ännu en gång var vi tvungna att vända. Resten av kvällen spelade vi lite kort, såg en skräckfilm och åt gott. Hur mysigt som helst. En heldag bara vi två utan internet eller tv. Synd bara att det var helt galet kallt i havet då jag såå gärna ville bada. Jag älskar hösten i alla fall, när det är kolsvart ute men fortfarande varmt hela kvällarna! 

Idag jobbade jag några timmar på kvällen sedan var jag med Elin och Cornelia. Klockan är lite för mycket nu så jag ska lägga mig bredvid Niclas och snarka ikapp med honom. Imorgon väntar jobb 12-20. Godnatt! 




RSS 2.0