Svartvitt

Idag har jag jobbat 07.30-16.00. Åt senare middag på lilla kina med Nicke, nickes mamma, nickes bror och nickes brors flickvän. Vella fyller år idag det var ett litet firande för henne, riktigt trevligt! 
 
Vi for senare till lägenheten där vi mötte upp nickes pappa för att förbereda inför målningen imorgon. Spacklade igen all gammal trasig färg och alla miljoner hål i väggarna. Täckte golven och tejpade alla lister och små detaljer. Helt sjukt vad sliten den där lägenheten är. Den kan inte ha renoverats sen huset byggdes. Väggarna som en gång i tiden varit vita är alldeles smutsiga, trasiga och svarta. Men med lite ny fin färg på väggarna, en ny spis, ny toastol och förhoppningsvis en ny diskbänk kommer den bli riktigt fin. Liten, men fin. Imorgon har vi fullt upp, åh vad det här känns roligt!
 
Är mest av allt på jakt efter svartvita enkla tavlor med svarta ramar hehe. 
 

Ikea

Blev en tvådagars på ikea i helgen. En tripp dit med delar av min familj i lördags och söndagsresan blev med tre av mina fina tjejer. Har bränt aaalldeles för mycket pengar men känner mig fortfarande inte helt nöjd. Eller jo, nöjd är jag med det jag köpt men har fortfarande vääldigt mycket kvar som jag vill köpa. Har ingen aning om hur allt ska rymmas men vi är redan inställda på att bo trångt så det går nog att lösa. Om en timme har vi möte med hyresvärden. Det är så nära nu och jag längtar ihjäl mig.♥♥
 
 

En liten lägenhet full med kärlek.




Tisdag idag och jag är som vanligt helt fruktansvärt trött. Allt som snurrar i huvudet är lägenhet och inredning, ligger halverst sömnlös på nätterna för att jag inte kan sluta tänka på hur jag ska göra i lägenheten. I mitt och Niclas hem. Har så sjukt mycket idéer på hur jag vill ha det men det finns inte plats för ens hälften av allt jag vill rymma. Prioriterade soffa och köpte en soffa som typ är större än hela lägenheten hehe. Ännu mer panik har jag över hur alltid kan vara så jävla dyrt. Förstår inte hur alla andra har råd att göra det så fint i sina hem. Soffan kostar ju flera flera tusen och mattan jag vill ha kostar 1500 per kvadratmeter. Jaja, nu ska jag göra mig klar för jobb 15-22.15. Jobbar jag inte har jag ju definitivt inte råd att inreda... 

Sjuk

Misslyckat försök till att jobba igår då jag svimmade bakom kassan. Stod där bakom en praktikant som skulle lära sig kassan när det bara svartnade för ögonen. Riktigt riktigt obehagligt. Mitt långa arbetspass slutade alltså redan efter två timmar... 

Vågade inte chansa och jobba idag så jag ligger i sängen nu istället för att dela meloner och fylla frukt på Ica. Blir långledigt för mig nu då jag var ledig måndag sjuk tisdag, onsdag och sen är jag ledig igen imorgon. Lite tråkigt om jag ska vara ärlig men får ju i alla fall vila upp mig ordentligt inför helgen som kommer bestå av jobb jobb och jobb. Längtar efter Niclas som är på jobbet. Sällskapssjuk är jag. Bjuder på en mysig sommarbild som avslut.




Måndag

Det där med att leva nyttig gick ju inte riktigt som planerat. Fortsätter ändå gå ner i vikt då jag fortfarande kör 5:2 och då jag har ett kaloriunderskott varje dag. Kanske inte lika stort underskott som tidigare veckor men jag känner att jag måste få unna mig ibland och förra veckan var en sådan vecka. Ska verkligen kämpa nu för att nå mitt delmål, är inte alls lång väg kvar och jag har över en månad på mig! 

Idag har jag varit på någon slags introduktion på Ica. Var faktiskt riktigt intressanta saker som diskuterades och berättades. Ikväll har jag bara tagit det lugnt med Niclas. Tagit en pn, sett tv och kramats. Har haft en lindrig version av migrän eller en väldigt kraftig huvudvärk (aj) hela kvällen så hade ingen ork till att göra något annat men det gjorde mig ingenting, bara jag får vara med Niclas så trivs jag ju faktiskt som bäst! 




Trött

Tisdag idag redan. Varit ute och gått med Niclas och Swix idag. Börjar jobba kl 16 så nu sitter jag och förbereder mig mentalt. Känner mig helt slut idag. Energilös typ. 

5:2 dieten

Hatar mig själv lite för att jag fuskat så pass mycket med min diet i helgen. Druckit drinkar gjorda på typ enbart socker och ätit alldeles för mycket dålig mat. En liten motgång i min viktnedgång så att säga. Idag börjar jag om! Nu blir det inget mer fuskande innan jul. Jag började med 5:2 dieten för exakt 5 veckor sedan med ett mål att gå ner 10 kilo innan julafton. Idag har jag tappat 6 av dom 10 kilorna vilket såklart känns helt fantastiskt. Dock är dessa 10 kilo bara ett delmål på en lång resa till ett sundare liv och jag vet inte än vad min slutliga målvikt är. Älskar att få sådan här motivationskickar. Nu ska jag iväg till jobbet, puss!






RSS 2.0