Helg mitt i vecka


Så gick det med att komma igång med bloggen igen haha. Har varit rätt lugnt på senaste då min förkylning aldrig riktigt velat släppa. Gjorde ett par försök att jobba förra veckan men fick avbryta arbetsdagarna och gå hem när kroppen sa ifrån. Hade som tur var ledighelg i helgen så det blev en riktigt lugn helg, i söndags hoppade jag dock in och jobbade några timmar. 

Idag var jag back on track, jobbade 06.30-15.30 i brödet. Imorgon fyller Niclas år så vi har bokat en liten resa till Stockholm. Blir där från imorgon till torsdag och det känns såå roligt! Världens mest hemmakära par ska fly staden haha. Massa shopping, god mat,  gröna lund och bara rå om varandra❤️



Halsont och feber


Jag har blivit dödsförkyld. Hur typiskt? Dagen nya nyttiga livet börjar om blir jag tokförkyld och vill inget annat än att ligga framför tvn och äta glass. Men jag motstår alla frestelser och imponerar på mig själv! Jag hoppas så innerligt att jag inte är för sjuk för att jobba imorgon, ska försöka sova så länge som möjligt inatt och hoppas att i alla fall febern släpper. 

Kan jag så kan vem som helst!


Klockan är efter tolv vilket innebär att det nu är måndag vilket i sin tur innebär att mitt, Matildas och Linnéas godis/snackslöfte officiellt är igång. Inga mera sötsaker innan Grekland i juni och jag är såå motiverad. Jag har redan nu gjort sjuka framsteg med massa kilon minus på vågen men det är en lång väg kvar innan jag är nöjd. Jag har inga specifika mål nu framöver mer än att jag vill börja se resultat när jag kollar mig i spegeln istället för bara på vågen.

 Jag har nått ett bmi som inte längre tyder på övervikt vilket jag är oerhört stolt över. Siffran på vågen är för mig, från och med nu, totalt irrelevant. Min vikt är inte längre en hälsorisk utan nu handlar det mer om att hitta en sund livsstil och känna mig mer bekväm i min kropp! Jag går inte efter några ideal utan det viktigaste för mig är att tänka på vilket långt liv jag har framför mig, där vikten inte behöver stå i fokus och då jag inte vill behöva oroa mig för min hälsa. Har haft en sjuk svacka senaste veckan men så får det vara, ingenting jag mår dåligt över då jag vet att jag aldrig kommer behandla min kropp så som jag tidigare gjort. Kan jag så kan vem som helst, allt som behövs är en jäkla stark vilja och att tro på sig själv! 


Sömnbrist


Jobbar massor, sover för lite och äter skräp. Vad gör jag mot mig själv. Imorgon blir ännu en arbetsdag att ta sig igenom med för få timmars sömn i bagaget. Det enda som kommer ta mig ur sängen imorgon 07.00 är att veta vilken underbara powernap jag ska ta när jag slutar. Varit med tre favoriter ikväll så de timmar sömn jag missar känns värt det! 

Godnatt!


Valborgs



Hade en supertrevlig kväll i torsdags. Vi lagade helstekt oxfilé i ugn med rotfrukter, halloumi och fetaostsallad till, godaste jag ätit på länge! Minglade resten av kvällen innan tjejerna skulle på krogen och nyktra jag skulle köra till varuträsk där Nicke och hans vänner festade. Kom hem senare än sent och steg upp tidigare än tidigt så har inte riktigt återhämtat mig än trots att jag gick och la mig vid åtta igår haha.

RSS 2.0