-


please don't let me push you away

Överlevt ännu en måndag, känns som det är måndag mest hela tiden.. Förutom att jag hunnit vara på mitt första seriösa bankmöte(?) som företagare så har skoldgen varit helt värdelös. När jag slutade for jag och var med joel ett tag och ikväll har jag bara tagit det oerhört lugnt, är så less på att vara förkyld.. Hade planerat att somna tidigt ikväll så godnatt!

sööta hhih


I want you, nothing else, just you.

Hade en alldeless för rolig kväll igår och det känns idag. Har vätskebrist och är helt sjuukt trött, blev bara 2 timmars sömn inatt (läs: imorse) men det var det värt! Just kommit hem, ett dygn senare, men ska alldeles strax fara iväg igen. Gah nu ska jag ta med mitt fåniga leende och cykla iväg till agnes!
vi hörs♥



big girls don't cry

Har haft fullt upp idag men har ändå inte gjort någonting känns det som. Har i alla fall städat mitt rum, gått en promenad och tagit en powernap. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen styra upp mitt utseende lite innan midddagen serveras. Ikväll ska jag skapa (om möjligt) ännu mer kaos i min hjärna genom att spendera kvällen/natten på atorp, fint!


I need you to need me

Igår myste vi hos Elin, såg tv, spela kort, snacka och åt massa onyttigt. Vid tolv fick Hjelte för sig att fara till Norsjö så vi fick oss en spännande, 16 mils, bilresa inatt. Jag har sovit i Julias lägenhet inatt så nu ska jag snart hoppa på cykeln och börja rulla mot sunnanå, vi hörs!


Welcome to my life

Just upplevt en utav de tragiskaste (mest tragiska??) middagarna någonsin höhö. Tanken var att jag skulle följa och äta på kriti men valde istället att stanna hemma, ensam. Gjorde därför en supergod middag till mig själv, tände ljus, spelade min bästa "forever alone" spellista på maxvolym och drack mjölk med sugrör ur ett vinglas med sockrade kanter. Det är kul att vara ensam. Cry cry.

Nu ska jag lägga mig i soffan och låta musiken överrösta mina tankar tills det är dags att cykla iväg för mys med mina brudar!


who needs a heart when a heart can be broken



Ikväll hade jag tänkt göra bort engelskauppgiften som ska lämnas in imorgon men jag "har inte haft tid", höhö. Istället har jag bokstavligen gråtit floder till gossip girl och även sett veckans avsnitt av revenge. Nu ska jag fortsätta vara upptagen med att göra ingenting så jag "inte har tid" att göra klart engelskan ikväll. Jag är så värdelös...


jag söker lite tröst så jag talar ut

Har ingenting att skriva för har inte gjort någonting vettigt idag. Hängt hos agnes ikväll med några, sett film, ätit nötter och spelat lite kort. Nu ska jag bädda ner mig i min ensamhet och se gossip girl. Imorgon har vi sovmorgon till 11 och det kunde inte kännas bättre.

Eftersom det här inlägget är heelt osammanhängade gör det nog ingenting om jag avslutar det hela med en gammal bild (som vanligt höhö) denna från 2008.


I tried to be prefect but nothing was worth it

I'm better off on my own!!


all I know is that I'm missning you

Har skrivit flera inlägg ikväll men allihop har sparats i utkast för att senare gå mot sitt öde. Jag som enkelt brukar kunna berätta vad jag känner kommer idag inte på ett enda ord som beskriver vad det är för tankar som snurrar i mitt huvud. Efter en dag som denna känns det så jäävla lockande att bara falla tillbaks två år i tiden.. 

Ska strax ringa simon för att prata av mig och förhoppningsvis bli på lite bättre humör. Sova tidigt är ett måste för mitt huvud håller på att sprängas, for realz. Vi människor är allt bra konstiga haha..


åt typ hat och negativa vibbar till frukost! ;)


söndagsångest

HEJ! Har sovit bort hela den här dagen men är fortfarande jättetrött. Hade planerat att gymma idag men är fortfarande inte frisk så får hoppas att jag mår bättre nästa vecka. Borde egentligen fara och köpa hårfärg men jag orkar helt enkelt inte idag. Får se om det händer någonting mer fartfyllt ikväll men nu ska jag sova ett tag till, trött_tjej_94..


the moment I met you that moment I forgot about everything I've been through

Umgåtts med Julia, Kim, Olov och Nilias ikväll. Efter en kväll som denna skulle nog folk beskriva oss som rätt aggressiva och bara allmänt dampiga men jag har trivts såå bra. Julia sa: "Jag ska sova tidigt ikväll så ni får inte stanna så länge", men tror klockan hade hunnit passera halv två innan jag cyklade hemåt.

Har just bäddat ner mig i sängen och nu försöker jag hitta något att döda all min energi med. Att somna kommer bli en sann utmaning.. Varför inte passa på att göra bort lite skolarbete? eeh näääe ser nog en film istället, puss!


lugn helg

Goddag, planerana för gårkvällen hann ändras 120 gånger innan jag och julia slutligen bestämde oss för att fara till ida och hänga med henne och emma↓. Var precis lika trevligt som alltid. Blev väckt vid 11 imorse och nu sitter jag och väntar på norén så vi kan fara och gymma, har inte tränat sen i onsdags pga min jäävla förkylning så ska bli skönt att få svettas lite idag. Tror hela den här helgen kommer bli riktigt lugn men det kan behövas ibland. Vi hörs!

thöhö döda mig inte♥
*Blev tyvärr tvingad att ta bort bilden..*


kåågee

Följer hjelte på äventyr till kåge ikväll, får se om vi kommer oss dit levande he-he..



Du och jag under täcket, baby

Skola, gym, lite häng och en promenad är det enda jag har hunnit med idag. Nu har jag eextremt lite att göra. Är så less på att vara ensam att jag funderar på att bryta mig in i grannens garage och sova med billy inatt. Näääe jag passar inte in, inte någonstans. Gash funderar på att sluta blogga på den här bloggen, måste sova på saken!


Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in

Ville dö for realz imorse när väckaren ringde.. Dagen flöt ändå på rätt bra men sov lite längre än vad jag hade tänkt när jag kom hem. Åt middag när jag vaknade sen gick jag en riktigt lång promenad, sköönt. Kvällen har avslutats med sällskap av min käre vän Mikael som alldeles nyss for hem.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och hoppas att jag inte vaknar sjukare än vad jag är nu. Börjar funderar om jag ens har något immunförsvar.

Hehe


Allt som var på riktigt känns på låtsas nu



Gaah imorgon ska jag verkligen vila mina ömma muskler lite, blir nog bara en promenad eller något. Har bakat chokladbollar till min familj ikväll, usch.. Nu ska jag sätta mig i ett hörn och blogga på min gamla blogg resten av kvällen, ska skriva tills dess att mina tankar slutar snurra av utmattning. Det är så fruktansvärt jobbigt utan dig..

blir hjärntvättad av att vara ensam för länge

dog lite..

och fast jag inte saknar dig så känns det som att världen skulle rasa om du glömde mig

Var på Jennys 18årsfest igår men som mina vänner redan konstaterat hade vi tuusen gånger roligare på förfesten (bilder lär dyka upp när jag lyckats sno dom av någon). Jag och Agnes sov hos Julia inatt så idag har vi bara myst och ätit pizza. For hem vid halv 4 men hann bara ladda telefon i några minuter innan jag for iväg igen för ännu mer mys men denna gång på fältjägar♥.

Ikväll har jag hunnit gymma med brudarna på bilden↓, vilket jag även ska göra imorgon. Skola till fyra, kycklingsallad från wayne's till middag och gym efter det. Gaah livet känns så mycket lättare sen jag började träna!

Bild från vår nyårsafton nummer 2


Mitt nya år börjar NU

Ikväll har vi firat nyårs på nytt och efter en fantastiskt rolig kväll men brudarna känns allting mycket bättre!

Slänger in en bild från tolvslaget hehe.. Mer bilder kommer mest troligt imorgon, efter gymmet och innan festen. Vi hörs!


The hardest thing I've had to do is live without you

Har legat alldeles för länge och kollat på gamla bilder. Skulle lätt döda för att få återuppleva någon av alla kvällar tillsammans med dom som, på den tiden, var det jag levde för. Jag saknar att vara gränslös, impulsiv och galen, att trotsa allt och leva som om det inte finns någon morgondag. På den tiden levde jag livet till fullo, fanns inte en chans i världen att jag, som jag gör nu, skulle vara hemma i min ensamhet en hel kväll. Ååh, jag vill bara dra härifrån. Jag vill vara ute hela nätterna och jag vill göra någon spårat för att sen tvingas springa för sitt liv när något går snett..  Jag behöver spänningen och adrenalinet. Jag är rastlös. Och trots att jag inte vet vilka som skulle stanna kvar så vill jag bli den jag då var. Bara för en kväll..


och du har lyckats igen, lyckats få mig på fall bara för att ännu en gång kunna krossa mig totalt.

Kvällen har varit jobbig på så många olika sätt och morgondagen kommer bli om möjligt ännu jobbigare. Har sovit från halv 5 till 8 så lär inte kunna somna inatt, som vanligt då. Ligger just nu och ser Revenge, det kanske
är en serie för mig trots allt.

 


Motivation

Somnade såklart när jag kom hem från skolan, svårt att motstå. Har nu bestämt mig för att ta tag i mig själv och mitt liv en gång för alla, dvs. inte äta någonting onyttigt (visst ibland kan man unna sig något gott men ska inte trycka i samma mängd socker och fett som jag fram tills nu har gjort), börja träna 2-3 gånger i veckan samt gå ut och gå övriga dagar, äta enligt tallriksmodellen och även ta tag i allt skolarbete. Aldrig förut har jag känt så här drivkraft och motivation, jag vet att jag kan om jag vill och nu vill jag!

Såå nu far jag på friskvårds med jullz och jag är oooerhört taggad!!


Jag kan inte säga att jag inte klarar mig utan dig, för de gör jag, men jag vill bara inte.


2008

Tog en alldeles för lång powernap när jag kom hem från skolan så att somna inatt kommer bli precis lika svårt som alla andra nätter. Har haft en riktigt jobbig dag och imorgon kommer nog inte bli nå bättre..

Skulle egentligen hängt på fältis ikväll men kände att min närvaro inte skulle ha bidragit med speciellt mycket så jag valde att stanna hemma. Istället har jag gått en långpromenad, druckit massa vatten och sett tv.  Nu: bädda ner mig i sängen i rummet bredvid och se film, vi hörs!  


Nyårs!





Why you wanna break my heart again? Why am I gonna let you try when all we ever do is say goodbye

Maten var über god och att få gratis efterrätt var succé. Hann även vara förbi Jennifer ett tag efteråt men for hem rätt tidigt. Imorgon börjar skolan om och det känns åt helvete, for realz. Aldrig förut har det känts så här tungt med skola och aldrig förut har jag sett ett så hemskt schema som det vi kommer ha nu. Aja, ska inte låta något eller någon förstöra den positiva inställnigen till livet som jag försöker bygga upp. Dejt med Chuck Bass nu, puss!

2012






det är hit man kommer när man kommer hem

Goddag. Somnade efter sju imorse och vaknade inte förrän halv tre idag. Säkert ett smart drag när skolan börjar om imorgon. Sitter i alla fall nu i min ensamhet vid nya datorn(♥) och försöker fördriva tiden. Vid sex ska vi fira Matilda med middag på tatung (omfg gaaah hon är 18 år!!!!) och sen hoppas jag att det händer något lite extra spännande ikväll.

Avslutar detta inlägg med ett stooort grattis till Matilda!
(och eftersom jag inte är myndig och behöver låtsas vara mogen så vill jag även dela med mig av denna låt)

Reasons to love being alive

Äntligen har jag lagt mig i min varma sköna säng efter en riktigt trevlig kväll men en aaaalldeles för kall promenad hem. Och ikväll är jag lite gladare än på länge. Glad av de enkla anledningarna att jag hunnit ta ett bad, dricka varmchoklad och fått bekräftat att jag duger som jag är. För att jag hunnit inse att mitt liv är rätt bra trots allt och för att jag har en familj som bryr sig. Jag är lycklig för att jag faktiskt har de möjligheter jag har att bli någon och att göra det jag vill i framtiden. För att jag har världens bästa och finaste vänner som jag älskar över allting annat och som jag verkligen kan vara mig själv med. För att jag lärt mig att efter regn kommer solsken och hur kass man än må känna sig ibland så finns det alltid någon som bryr sig och tycker om en för den man är.

Livet är allt bra orättvist men alla motgångar gör dig desto starkare. Sorg kanske är lite bra ändå för det får en att uppskatta det man har och jag har nu lärt mig att leva för stunden, aldrig ta något för givet och att visa personer hur betydelsefulla dom för mig. Ikväll mår jag bra för nu ska jag ringa till någon som gör mig varm inombords och verkligen får mig att må bra på alla sätt och vis. Ja, inatt somnar jag med ett leende på läpparna för att jag har världens finaste personer i min omgivning och det är jag så obeskrivligt tacksam för. Godnatt!

 


I walk in shadows searching for light

Har inte gjort någonting vettigt idag men det har bara varit sköönt. Ska snart tigga skjuts in till stan för middagsdejt med Agnes sen får vi se vad som händer ikväll, vi hörs!♥



Vi kommer aldrig någonsin glömma dig!

Vila i frid Kristoffer


nothing lasts forever.

Hela världen har stannat upp för ett tag och jag med den. Har fixat en spellista med sorgliga låtar som ska ersätta mina egna tankar under dagen. Vid 6 kommer finaste Sthina till stan och jag har nog aldrig förut längtat efter någon så mycket som jag längtar efter henne just nu. 

Älskade älskade sthina, önskar det fanns något jag kunde göra..♥

-

En dag i sorg då jag insett hur fruktansvärt orättvist livet är. Så mångas värld har plötsligt rasat samman och jag känner mig så oerhört maktlös..


Livet är inte rättvist

Vila i frid!


If two people are meant to be toghter, eventually they'll find their way back

Har haft riktigt roligt i Örträsk: spelat kort, åkt skoter, grillat, sett film och JVM samt ätit oavbrutet.

Har hunnit vara en sväng på mobacken ikväll men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch innan jag äntligen ska återförenas med min (o)trogne Chuck Bass som jag varit ifrån allt för länge!



jag tycker mig höra vad dem tänker, "är hon så där jämt?"

Började min kväll igår hos cicci. Vi åt middag, förfestade, dansade och hade det bara bra. Tog senare min cykel och for på fest hos elle. Väl där spårade jag ur rätt ordentligt och min ångest idag är inte nådig. Gick in till stan på tolvslaget och såg fyrverkerierna. Trots att jag slutade dricka just efter tolv landade jag inte hemma förrän imorse någon gång efter en lång men trevlig nattpromenaden med S. I helhet blev kvällen riktigt lyckad!

Idag har jag mått förjävligt rent ut sagt så har bara legat i soffan och sett film med mor och far. Ikväll har jag hängt med min fina Agnes och imorgon far vi till Julia i örträsk. Hörs på onsdag♥

image description
image description
image description
image description

fler bilder lär dyka upp när jag fått tag på dom!


RSS 2.0