Underbar fredag

Idag på skolan fick vi lära oss hur man ska sminka sig och sen slutade vi. Joel kom hit direkt jag kom hem och höll mig sällskap. Åt tacos till middag och sen tog vi en powernap i drygt 2 timmar. Skickade just hem honom för nu ska jag till Erika. Kort och gott. Ha en bra fredag!


Just google it!!

För er som inte vet så "googlar" jag precis allting. Google.se är i princip mitt liv..

Ikväll dog min iPhone av okänd anledning. Fick för mig att den bara hade slut batteri/ström så skulle ladda den när jag kom hem. Sagt och gjort, kopplade i laddaren och gick iväg för att tvätta bort sminket.. Kom tillbaka några minuter senare och telefonen startade fortfarande inte... Testade både byta elutag och laddare men ingenting fungerade. Gav upp efter ett tag och tänkte "happ får väl fara och lämna in den imorgon då". SEN bara för att jag är jag så goolade jag "min iPhone bara dog" och tror ni inte jag hittade ett forum som löste mitt problem?

Jodå, så nu fungerar min telefon igen, lika bra som tidigare. Gash nu älskar jag bara google (om möjligt) ännu mer♥


Google.se är lösningen på världens alla problem!


Jag såg en stjärna falla, det var inatt när alla sov

Har varit med Agnes ikväll. Vi såg idol, gick en liten promenad och sen la vi oss på en kulle och kollade på stjärnorna, mys! Nu ska jag se "Atlantis - the lost empire" tills jag somnar. Puss


Haha,finns alldeles för många "mindre fina" bilder på oss.. ♥


Myser med min mördarkanin

Efter tragiska omständigheter är han min igen!


Grillat nere vid älven

Tycker att det är så obeskrivligt mysigt med höst. När det är supermörkt ute och inte så överdrivet kallt!


Någon som har lust att äta med mig på tatung snarast?


mama i'm in love with a criminal

Har verkligen haft en superfin kväll med tjejerna, bara ett tråkigt faktum att vi umgås för sällan. Nu ska jag se tv tills jag somnar, måste försöka styra upp mina sömnvanor helt enkelt..

Som avslut på detta värdelösa inlägg bjuder jag på en bild som jag och julia tog ikväll när vi gick hem från ida :-)


Just insett hur underskattat ordet "favorit" är..

Lunchdejt med min favoritkille idag och ikväll blir det mys med mina favoritbrudar. Allting rullar på rätt bra nu, mitt dåliga humör från igår börjar sakta men säkert försvinna. Som pricken över i'et blir det min favoritmat till middag. Nä nu har jag bråttom, vi hörs!


Bild på min favoritmaja med min favoritelin i bakgrunden!


so don't write and don't call, i don't even care if I see you at all..

 
aaarg

Såg film med Ida och Julia tidigare ikväll♥ Dom skulle hem vid 10 så då for jag till en annan del av sunnanå för att göra mig av med lite inre ilska. Grabbarna kämpade verkligen för att få mig på bättre humör men tyvärr utan framgång.. Ska se någon aggro(haha)film nu, vi hörs!


It's true...I was made for you


På bion igår♥

Godmorgon.. Fick alldeles för lite sömn även inatt, känner mig mer död än levande. Ligger och ser made medans min kompanjon fortfarande sover. Har inga stora planer för dagen men ikväll blir det mest troligt film med norén. Nu ska jag försöka få liv i Joel, vi hörs!


we're just ordinary people, we don't know which way to go

På grund av Simon fick jag bara 5 timmars sömn inatt. Det var länge sen jag var så arg som jag var imorse. Tog en promenad klockan 9 en lördagmorgon, det händer inte ofta.. Resten av dagen har jag bara vandrat runt som en zombi. Nu ska jag rycka upp mig och hoppa in i duschen, ikväll blir det bio och inatt får jag sovsällskap!


Where you go, i'll go. Where you stay, i'll stay.

Haft en supermysig kväll med ssandra. Nu tänkte jag sova och det känns såå skönt att jag slipper vara bakis imorgon, till skillnad från de flesta andra he-he!


Jag var din utväg och du, du var min sista chans

Idag hade vi kick-off med klassen dvs. bowling och mat på dallas, riktigt trevligt faktiskt. Nu ska jag styra upp mitt utseende för att senare möta Sandra på hemmakväll. Helt plötsligt blev även den här fredagkvällen någonting att hurra för!

bild från valborgs 2010.


Skuttar runt som en blöt liten hund

Suttit ute i regnet med Joel från halv 4 tills nu.. lite störda kanske vi är ändå♥. Ska ta en lång och varm dusch nu sen ska jag bara umgås med pappa resten av kvällen. Vi ska till coop för att ladda upp med massa godis sen blir det skip-bo och film!!



ju längre man ligger i vattnet desto blötare blir man

Började kvällen hos Ida och avslutade den hos Hjelte. Nu ska jag och min vän se filmen om nalle puh (nostalgi!!)



En japansk "Kashon" - vad fan är det?

Jaha, så har även den här dagen passerat utan att jag pluggat det minsta. Fan skärp dig Julia. Mycket till imorgon, ett fördjupningsarbete ska lämnas in, har 27 engelska glosor jag inte ens tittat på och så får vi ju inte glömma provet som jag inte ens vet vilken kurs de tillhör.. Jaasi, ni som har tid att sova kan få sova lite åt mig också för jag lär sitta uppe hela natten. Är på jättebra humör, puss!



Update: Ångrade mig direkt jag tog fram läxböckerna, jag behöver min skönhetssömn! Godnatt.

I'm a hard, hard workin' man

Kunde som sagt inte somna inatt och det kändes imorse. Fick stressa mer än vanligt till skolan och då är det illa. For hem lite tidigare idag för att hinna med allt plugg som måste göras till imorgon. Har inte tid att leva längre.. Blir bara så arg på mig själv, hejdå!

har inga vettiga bilder på den här datorn så..

I'd be happy with a goodnight kiss

...


jag ville vara stark och klara mig själv, men fan vad jag behöver dig här nu ikväll..

Tar en promenad till stan/agnes nu, har gjort en perfekt "bli glad"spellista som ska nötas på vägen. Ikväll ska vi bara ta det lugnt, se idol och mysa hos någon, precis som de flesta andra kvällar♥


Myst med Julia, Jonna, Ida och Sofie ikväll ♥


Av denna anledning for jag och Julia till solbacken idag, så värt det!


My universe will never be the same, I'm glad you came

Haft fullt upp hela dagen och så fortsätter det hela kvällen. Har just plattat håret så nu återstår bara sminkningen sen är jag redo för allt som kan tänkas hända. Ikväll är det inflyttningsfest hos Tim och helt plötsligt blev jag jättetaggad!!!!!!!


ganska precis ett år sedan!


och dom åt och drack. och dom drack och åt

Spenderat min kväll hos Elin. Vi åt tacos till middag sen har vi inte gjort så mycket mer än sett film, tryckt chips och bara myst. Har sådär lagomt ont i magen nu men har bara mig själv att skylla!


Glädjespridare

Jag saknar dig!♥





det kanske tar emot men vi hör ihop, och inget kan ändra på det.

Veckans sista skoldag imorgon, sköönt! 
Godnatt♥


use it for good

Just vaknat efter att ha sovit i drygt 4 timmar. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer står mellan: plugg, hockey med matilda och julia, sällskapsspel hos joel eller bara hänga med dom jag brukar.. svårt val.  ska kämpa mig upp ur sängen nu för att gå ner och äta middag, sen blir det en sväng förbi coop med pappa i alla fall. Vi hörs!


I will never win this game without you

Haft en bra kväll. Trots att jag/vi hunnit med lite allt möjligt så har absolut ingenting värt att skriva om. Ska försöka somna lite tidigare än vanligt ikväll, men nu ska jag se Rio!


You are the most beautiful thing these eyes have seen

Skickade just hem Joel för jag ska snart hoppa på cykeln och trampa in till stan. Är på jättedåligt humör pga vädret (typ lika arg som på bilden nedan↓) Sitter och ber till gud att reget kan ta ett litet uppehåll medans jag ska vistas ute. Blir dallas till middag med ett gäng finfina människor och sen blir det säkert film/tvtittande hos någon resten av kvällen. Vi hörs!



onsdag 13.28

Fick sluta tidigare idag därför är jag redan hemma. Joel är på väg hit nu i alla fall, blir trevligt med lite sällskap!

Genom hela livet, enda fram till döden

Hade lovat mig själv att plugga matte idag och ikväll.. Tror ni jag gjort det? eller ja, det spelar ingen roll vad ni tror, det har jag i alla fall inte. Efter skolan lyckades jag somna, och ikväll har jag varit med Julia och Kim.. Fast på sätt och vis så kan jag inte påstå att jag ångrar mitt val, det var alldeles för längesen jag umgicks med dessa två individer sist och jag trivs så jävulst bra med dom!

som sagt, genom hela livet♥


Fiskpinnar till lunch på skolan...

Jag, agnes och maja hade matätartävling(?).. mår fortfarande illa.. kommer inte vilja äta fiskpinnar igen på vääldigt länge.. uusch..


we're gonna sing like the saved

Jag hatar verkligen att ta beslut vilket jag tvingats göra ikväll. Får se vad jag bestämmer mig för att göra ikväll. På återseende!

klassfesten


She finally drank her pain away, a little at a time..

..but she never could get drunk enough to get him off her mind.


Eftersom jag håller på att sortera alla bilder på datorn så hittar jag alltid nya gamla bilder (huh?), denna är från skolavslutningen i 8an, he-he!

Har verkligen ingenting att blogga om.. Idag har jag i alla fall sett fotboll med och ikväll ska jag till elin för att se idol. vi hörs!


I try to forget you but I fail so many times

Att tiden på skolan idag ovanligt fort måste bero på att jag fick världens finaste uppvaknande imorse(♥), att jag, elin, agnes och amanda åt på krysset till lunch och att vi bara gled igenom resten av lektionerna.

Ser ut att bli en väldigt lugn helg. Ska gå ner och äta tacos med familjen nu i alla fall , vi hörs!


vadå bildbrist......


everybody was kung fu fighting

Har hängt hos jaken ikväll med samma personer som de flesta andra vardagskvällarna. Trots att jag for hem rätt tidigt har jag inte hunnit med någonting av det som skulle göras, förutom äta en chokladboll och se tv.. Meen sömn är ingenting vi prioriterar inatt. Nej, istället ska vi se kung fu panda 2 och jag som älskar teckande filmer har väldigt höga förväntningar!!!

alltid matbilder


If you love something just set it free, if it comes back, it was meant to be

Blev en riktigt lugnkväll, skip-bo och alldeles för djupa samtalsämnen med en god vän har varit mitt tidsfördriv ikväll. Det behövdes verkligen i dessa sjuka dagar (haha). Mår liite bätte nu så ska försöka kriga mig till skolan imorgon!



the business behind getting high

Stannade hemma från skolan idag, mådde verkligen inte bra när jag vaknade. Fick i alla fall besök just efter 11  så har blivit väl omhändertagen hela dagen. Vi såg the union, vilket resulterade i långa diskussioner angående droger. Bortsätt från hur arg och upprörd jag varit så har vi haft det rätt mysigt. 

>nu väntas lyxmiddag!


there is hope behind all these darkness

Vi fick sluta redan halv ett idag. Somnade direkt jag kom hem och har nyss vaknat. Verkligen värdelös dag men jag känner mig allt annat än kry. Väntar på att brorsan ska komma hem med halstabletter och glass sen ska jag gå ner och se idol med familjen! ♥



gaah, inget att hurra för

Sitter och tycker synd om mig själv just nu. Mitt huvud håller på att sprängas, jag mår illa och magen gör ont, vad kan bli värre? Väntar på att mamma ska komma upp med melon sen ska jag bädda ner mig i sängen och se någon tragisk film tills jag lyckas somna. Får hoppas att jag mår bättre när jag vaknar, vill.inte.vara.sjuk.


folk frågar "vad fan tänkte du med?"

men vadå... det var ju snyggt? ...




nothing compares to you

Är verkligen värdelös på att blogga men har bara aldrig tid. Ikväll har jag i alla fall varit med Ida och Julia ett tag, varit en sväng förbi Agnes där hon och några hängde, skjutsat runt en vän och slutligen hämtat min cykelnykel som varit borta sedan trästock (längtar nästan efter att få cykla på min egna cykel, var alldels för länge sedan). Måndag imorgon, ny skolvecka och det känns förjäävligt.


Elin och Maja!


Is it bad if I don't think you are crazy?

Igår var det klassfest för HP2. Började dock min kväll med att fira Jesper som fyllt 16 samt lämna ifrån mig min kanin. Drog senare till en annan del av moröbacke där större delen av klassen redan kommit igång. Vart faktiskt en riktigt lyckad kväll!

Idag var jag och agnes en sväng förbi solbacken och ikväll har jag myst hos elin med henne, agnes, julia, jennifer och linnea. aja, vi hörs!


elins bild!


THAT IS THE WAY THEY USUALLY DO THINGS

For som sagt och träffade agnes ikväll. Vi satt nere vid älven och snacka ett tag, synd att det skulle vara så kallt bara. Nu tänkte jag lägga mig och se någon komedi, godnatt!


can't catch tomorrow



Insparken ägde rum idag. Lite för oplanerat och lite för tråkiga uppdrag men sådär lagomt kul var det i alla fall. Nu ikväll har jag hunnit laga+äta tacos, sova, klippa gräset, övningsköra och vara på coop med mamma. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fara träffa agnes ett tag, hörs!


RSS 2.0