Onsdag

Fint väder idag och middag på Dallas med några från klassen. Häng hos linnea senare och en kall cykeltur hem som tog lite längre tid än planerat har också hunnits med. Varit på superbra humör ikväll men direkt jag kom hem och insåg att jag har två prov imorgon så försvann mitt leende och nu vill jag bara skjuta någon (mig själv). Ska försöka få ordning på mina tusentals svenskapapper och även försöka förstå lite av matten nu, godnatt.....


Jag är din i alla lägen

Idag fyller Jennifer 18 år (Grattis!!) så kvällen har spenderats hos henne där det bjöds på massa gott fika↓. Att cykla hem var allt annat än varmt så har just bäddat ner mig själv under två täcken. Joel är på väg hit så ska plåga honom med mina meningslösa tjejproblem resten av kvällen hehe. Orkar verkligen inte bry mig om att jag har engelska redovisning och prov i  småföretagande imorgon.. Godnatt!

image description


Grattis hjelte!!

Fest i Örträsk igår, hade mycket roligare än förväntat. Bjuder kanske på några bilder sen nån gång (dvs. när jag lyckats sno några av någon hehe). Kom hem vid 6 idag men for ganska direkt till gymmet för att svettas massor med min finaste, bästaste (och enda) norén. Insåg just hur mycket jag tycker om paranteser♥. Godnatt!



Du är det bästa som hänt en idiot som jag♥

Somnade efter fem imorse.. Blev därför ingen skola för min del idag, behövde tiden till viktigare saker och nu känns allting så himla bra igen. Ska snart äta lunch sen måste jag packa klart. Styr igång någon partymusik och börjar tagga redan nu. puss!

uråldriga festbilder hehe..




I really fucked it up this time. Didn't I, my dear?

Förstår verkligen inte hur du orkar med mig ibland. Förlåt..


Dancing with tears in my eyes

Ikväll har jag gymmat, duschat, valt kläder som ska med till örträsk, köpt godis till imorgon, köpt groggvirke till lördag, övningskört och insett vilken idiot jag är. Imorgon far jag till Julia↓ och stannar där tills på söndag. På lördag ska hon firas ordentligt och på söndag blir hon myndig, for realz. Gaash jag får typ panik, för första gången någonsin känns det faktiskt lite bra att fylla år så sjukt jävla sent som jag gör hehe. Ska stessa vidare nu, mycket som ska göras fast jag egentligen inte orkar.. Puss!



Bra tänkt!


friskvårds

Just hemkommen från gymmet. Stötte på många bekanta ansikten vilket alltid är lika roligt, ååh vad jag blivit sällskapssjuk♥♥. Nu ska jag unna mig någonting så gott som ett äpple och sen tänkte jag sova tills Big Brother börjar (kommer säkert försova mig höhö). Imorgon är det fettisdag och vi slutar 11.20, uunderbart!


No more misstakes because in your eyes I'd like to stay

Har haft jätteroligt i helgen! Tog det bara lugnt med Joel i fredags, såg film och åt godis. Igår sov vi bort hela dagen och sen fick jag känna mig lagomt kvinnlig när jag satt och såg James Bond med en öl i handen medans Joel stod med sitt vinglas i köket och lagade lyxmiddag, höhö.. På kvällen blev det fest på morön och idag har jag gymmat med Ida och Emma. Ska (om jag orkar) fara och se premiärprogrammet av Big Brother hos Lucas ikväll men först har jag tänkt hinna övningsköra lite med mamma!

Bara sommar och värme som saknas nu.. Thailand 2010↓


Fredaaaag

Bara för att fördriva tiden har jag lockat håret och sminkat mig som om jag skulle på fest. Ingenting blev som planerat ikväll så just nu sitter jag och ser tv. Får se om jag hänger lite med ida och Erika senare eller om jag bara fortsätter sitta i min ensamhet och se snygg ut höhö. Puss!


Dom säger att hämnd sliter sönder hjärtat och plågar samvetet

Har just sett klart veckans avsnitt av Revenge (första gången jag följer en serie på tv och inte laddar ner hela säsongen på en gång) och nu ska jag snart se någon film, äta lite vindruvor och sen försöka somna tidigt. Fredag imorgon. Fest eller mys, det är frågan..

Fick en(två) namnsdagspresent(er) av mamma idag!♥image description

You're always here to hold me up when I'm losing my mind

Idag hade vi temadag på skolan.. Efter en massa onödiga timmar i aulan lärde jag mig ändå ingenting som jag inte redan visste, t.ex. att man inte ska köra när man druckit och att droger är farligt.. Nu väntar jag på att mina kära föräldrar ska komma hem och mata mig. Ikväll har jag tänkt övningsköra och bara ta det alldeles för lugnt, skönt!

haha har inga bilder på den här datorn...

You will be loved

Dagen har varit jobbig rakt igenom men efter en middag på tatung med tjejerna känns allting lite bättre. Inte bra, men bättre. Massvis med kärlek till er♥.

Kärlek är sorg

för alla hjärtans dag kommer få en helt annan betydelse efter idag.

Jag känner redan nu hur jobbig den här dagen kommer bli. Joel for nyss iväg till skolan så nu har jag bara mig själv och mina tankar som sällskap.. Jobbigt.


Somewhere out there


All i thought was a dream was as real as it seems.

Idag vaknade jag på fel sida och att ingenting blev som planerat för dagen gjorde inte det hela bättre... For istället och dränkte mina sorger i ersmark där det bjöds på alla möjliga sorters kakor och tårtor, "lite socker gör dig nog glad ska du se". Nu ska jag till gymmet med Norén för att vinna tillbaka lite endorfiner innan jag kokar sönder av ilska.

Fick även pussas massor med denna förbannat söta vovve!


have you ever loved someone so much you'd give an arm for? not the expression, no, literally give an arm for?


hahaha♥

Efter en oerhört trevlig kväll hos norén (som alltid) så känner jag mig helt slut. Måste bara få vara lite fjollig och tala om hur tacksam jag är som har världens finaste personer i min omgivning♥. Nu ska jag och Joel spela UNO, äta nudlar och snacka om såna där personer som verkligen förtjänar ett slag på käften.. Godnatt!

sometimes I wish I could delete people

 


kom ihåg mig då

Bråttom bråttom bråttom. Äta, duscha, fixa mig, se innebandy med kim, handla, baka tårta hos julia, hem, middag, kvällen??, sova på atorp, vakna tidigt, umeå, hem, äta, gymma. 

Då vet ni vad jag har för mig idag och imorgon (förutom att jag inte har några spikade planer ikväll). Nu har jag superduperbråttom!


Fredag

Ikväll for jag till Jennifer en sväng men drog efter ett tag vidare för häng hos Norén istället. Väl där har jag ätit som aldrig förr, sett film, snackat, lekt frisör och ätit lite till. Passade på att stanna kvar för att prata av mig (och äta chips+dipp) med julia och Kim en stund efter dom andra farit vilket slutade med att jag tvingade dom att gå en nattpromenad för att följa mig en bit på vägen hem (peddogubbe som kör runt på sunnanå = jag vägrar vara ute ensam..), obeskrivligt mycket kärlek till er!

Maaat


Hat, avsky, sorg, rädsla, ilska, missunnsamhet


Repris










Åhhhå, att toppa sommaren 2011 kommer bli tufft♥

Inväntar min favorit för sällskap, chokladbollsbak och film!


omöjligt att bli less, gaah så bra♥

vi skulle nog hamnat här ändå, för lusten är svår att ändra på

Goddag, slutade efter lunch idag (11.25) men av någon konstig anledning stannade jag på skolan myycket längre än nödvändigt, bara för att. Cyklade hem och bytte om direkt för att fara och träna så nu sitter jag här, nöjd med mig själv, och ska strax ta en powernap. Blir dallas till middag och sen får vi se hur kvällen artar sig. Har sovmorgon imorgon, lycka♥


You give me the kind of feeling people write novels about♥

Ikväll har jag tränat, badat, pratat i telefon i timmar och bara mått för bra. Har även hunnit trycka i mig en hel halv annanas, smaalt.. Att somna innan tolv är mitt mål för alla kvällar den här veckan och hittills har det gått riktigt bra. Därför ska jag nu lägga mig och försöka förtränga det faktum att jag valt matematik C på individuella åk 3. Är jag dum i huvudet? Jaa :-). Aja det är inte hur man har det utan hur man tar det. För att göra det här inlägget ännu mer förvirrade bjuder jag på två bilder från februari 09. Puss!


I could lay in your arms all day and be completely happy

Skolveckan är igång, yeeey. Ikväll har jag slingat Agnes hår och tryckt popcorn istället för att plugga till provet vi har imorgon. Nu är jag för trött för att ens öppna läxböckerna så slår nog igång en film istället. Skulle helt ärligt döda för att finna någon som helst motivation till skolan, det här funkar inte längre...


I want the world to stop

Äntligen har min förkylning börjat ge sig så ikväll har jag kört stenhård träning på gymmet. Det är en så uunderbart skön känsla när man kommer hem därifrån, helt slutkörd, och att där få lite kvalitets tid med några utav de absolut bästa människorna i mitt liv gör inte saken sämre, gaah. Nu ligger jag och ser wallander men ska snart försöka sova. Kram!



succé!

Fick mig ett gott skratt när jag vaknade imorse och läste min egna blogg. Att jag är pinsam är ännu en gång bevisat men hade så sjukt roligt igår, alltså så där överdrivet roligt! haha ttönt. Nu ska jag hoppa in i duschen för jag känner mig allt annat än fräsch. Ikväll ska jag mysa i min ensamhet i prinsessans lägenhet. Pusspuss!

image descriptionimage description

Alltid redo

Ser ut som en scout men vad gör det om hundra år?


"jag hade den på min lista"

Tänkte bara skriva för att visa att jag lever. Sitter hos norén och har just avnjutit en subwaymacka. Nu ska vi trycka godis i sinne och göra oss omänskligt snygga för ikväll blir det fest i kroksjön, taggad till tusen!


en chans att andas ut, andas in tralalaaa

Hände som vanligt inget spännande på skolan idag mer än att vi grundmålade våra moterväggar vita. Har just ätit en inte allt för god middag men blev mätt i alla fall höhö. Ska ta det lugnt även ikväll så jag förhoppningsvis blir frisk nån gång. Joel kommer strax hit och håller mig sällskap resten av kvällen, fint! 
 


Grattis vännen!



Hoppas du får en superfin dag, grattis grattis!


RSS 2.0