I don't think you realize what you mean to me, not the slightest clue..

Det blev en bra dag idag, precis som jag förutspått. Var på stan ett tag och for en sväng till tåme. Agnes kom hit och åt middag sen var vi med Elin och Jennfier resten av kvällen. Nu låter jag eminems underbara röst söva mig. Imorgon ska jag sova riktigt länge, gud nåde den som väcker mig..



Önskar att jag glömde det du kom ihåg

Godmorgon. Vaknade av ett sms, såg att det var sol ute och insåg att idag kommer bli en riktigt bra dag. Nu lyssnar jag på timbuktu och ska snart cykla till stan med mamma och pappa för att köpa lite nödvändiga saker som ansiktsprodukter, smink, underkläder och såklart mitt linne! Haha vet inte varför jag är så glad idag men "ingenting står över mig" som norlie & kkv skulle sagt!


It's never too late to be who you might have been

Agnes bjöd på en subwaymacka till middag (♥!!) och sen har vi vandrat runt på stan till de stängde. Med minus 47kr på kortet blev det dock inte speciellt mycket shopping för min del hehe. Hittade i alla fall ett linne som jag tänker ha på valborgs så mamma ska köpa det åt mig imorgon! Att det är helg känns förbannat bra, att det är valborgs på måndag känns bättre men att jag befinner mig i stockholm om tre veckor känns ändå bäst. Ska ta vara på denna fredag nu, puss!


Talking to you makes my day

Efter APU'n mötte jag upp Ida på stan för att göra bort nå ärenden. Middagsdejtade Agnes efter det och sen satt vi nere vid älven och pratade ett tag. Ikväll har jag gått en riktigt lång jävla promenad och sen var kvällen plötsligt över. Torsdag imorgon redan, gaah vad tiden går fort!


Jag är här och jag existerar från botten till toppen, leviterar

Idag har varit en bra dag på alla sätt och vis. Fått jobba med Siv som pratat med mig som om jag vore tre år "ska jag blanda mer saft åt dig?" "ska du inte ha en till bulle?" "men lilla gumman, fryser du?" osvosv, världens gulligaste tant! Sen fick jag även vara ansvarig för fruktavdelningen på eftermiddagen och då kände jag mig helt plötsligt vuxen. Att jag bokstavligen dränktes av regnet när jag cyklade hem gjorde inte mitt humör sämre, nej regn är mysigt och de gör att snön försvinner fortare. Längtar bara så oerhört mycket efter sommar och impulser!


Please don't leave me.

Ännu en gång har en alldels för ung människa tvingats lämna jorden, det är bara så förbannat jävla fruktansvärt tragiskt.. ååh.


Idag har jag inte gjort någonting alls. Alltså absolut i.n.g.e.n.t.i.n.g, sett gossip girl-avsnitt efter gossip girl-avsnitt och bara lämnat sängen för att gå på toa eller hämta vatten. Såå skönt men nu måste jag ta tag i mig själv och göra någonting vettigare, städa mitt rum och senare fara till gymmet med Ida och Erika!

Och ett stooort jävla grattis till världens finaste Erika som blir 18 år idag♥♥


Å-å-åka pendeltåg

Kvällen gick från deep talk till dans, från öl till sprit, från nykter till full och från vaken till däckad på en sekund. Ikväll har "fyllesamtal" fått en annan betydelse och jag har lärt mig att brända naglar inte alls luktar gott. Ah, flummmm. Förstår inte vart all tid tog vägen och nu har klockan plötsligt passerat 4.. Mina vänner for alldeles nyss så nu ska jag sova, sova, sova och sova. Godnatt!

Hehe stabilt fotograferat

 


Fest

Det snöar och är kallt som satan men vi kör sommarfest. Klänning, corona, god mat, mina finaste och en blivande artonåring, ja jag är taggad!


Fredag

Blev en riktigt lugn fredag. Har ingen energi kvar efter en vecka på ica.. For i alla fall och bowlade med ett lite udda men mycket trevligt sällskap. Var hemma redan vid tio men just efter tolv kom Julia och några och hämtade mig så då drog vi på krysset och hängde där ett tag, trevligt det med. Nu är jag trötttrötttrötttrött, imorgon har jag tuuusen saker att göra. Godnatt!


:(

Fick just veta att det inte blir några valpar till våren. Och jag som längtat huuur länge som helst. Aja, dom ska försöka på nytt i november så förhoppningsvis får vi en valp i början av nästa år istället. Orkar bara inte vänta så länge:(..



MUSIC ON - WORLD OFF

Efter en dag som denna vill jag aldrig mer jobba med någon som inte passerat 50-årsgränsen. Skämdes så mycket att jag trodde jag skulle dö, dagen igenom haha.. Cyklade iväg till gymmet ikväll för att bränna lite kalorier medan resten av skellefteåsbefolkning såg hockey, börjar fundera om jag är den enda som inte bryr mig om den där skiten. Nu kopplar jag bort världen och låter musiken överrösta mina tankar (och de hockeygalna människorna i mitt hus).


Jag hatar dig lite men jag älskar dig fortfarande mer.

Jag borde inte bry mig. Du är en idiot men jag är bara så förbannat jävla orolig. Krya på dig♥..

Three words. Eight letters. Say it and I'm yours.

Var superfint väder idag och jag har räknat ut att jag kommer cykla minst 1,1 mil, fem dagar i veckan i sex veckor! Tog en promenad tidigare, mötte agnes nere vid älven för att prata lite strunt och sen dess har jag inte gjort någonting vettigt alls. Nu ska jag, som vanligt, se ett gossipgirl avsnitt eller två och äta lite nötter.

Och jag kan erkänna att Blair är min största förebild i livet, även fast min pojkvän (Chuck Bass♥♥) älskar henne mer än mig..





I'll never be the same if we ever meet again

Igår var det fest hos Jenny i Norsjö. Vi var några som grillade till middag och sen började det rulla in folk, hade riktigt roligt för det mesta! Idag har jag mått förjävligt heela dagen så när jag kom tillbaks till stan gick jag en promenad, dels för att dämpa illamåendet men även för att lugna mitt psyke. Är på bra humör nu, har trots allt haft ett riktigt bra lov och imorgon börjar min APU så jag kommer inte vara någonting på skolan på 6 veckor, sköönt. Nu ska jag bädda ner mig framför någon barnfilm, byta lite ord med någon via sms och försöka somna så tidigt som möjligt. Puss!


My fear is that PMS doesn't exist and this is my real personality.

Det är snöstorm. Trodde att jag skulle med bussen 11.55 men den går visst 14.30, så jävla helvetes onödigt. Kunde sovit tre timmar längre. Åt tacoköttfärs och lök till lunch. Dampade sönder för att en kille i tidningen log mot mig. Har huvudvärk. Min livspartner for nyss. Hade ju hunnit gymma. Fuck. Får bli en promenad istället. Funkar bra för att döda lite tid. Orkar inte min utväxt. Och mitt hår är oranget. Jag ser ut som ett helvete. PMS? näe vad pratar du om?


You Are The One Who Makes It Worth Waking Up In The Morning

Imorse vaknade vi alldels för tidigt, fick frukost på sängen och sen skjuts hem redan vid halv 11. Nu väntar jag på jullz så vi kan vandra iväg till gymmet. Träning är så roligt när man har den rätta inställningen!!




Natten är ung och jag ligger vaken

Efter jag myst framför hockeyn med sandra for jag vidare till min trogne fordonsvän. Ligger i soffan hos honom nu och ser balto medan grabbarna är ute i garaget och skruvar i bilen, ack ack.. När dom är klara med allt vad dom nu skulle göra så rullar vi till skogen för lite sömn!

Och för övrigt så kan jag ju passa på att berätta att jag, sofie och våra mödrar har bokat en resa till stockholm, kommer bli succé!


Du kan stå kvar, för jag går nu

Dog bokstavligen efter dagens träningspass, har inte rört mig en meter sen jag kom hem. Ska ta på mig nå vettiga kläder och sätta upp min flåååtiga hår innan jag möter upp Sandra (!!!!!!) på coop för att senare se hockeyn hemma hos henne. Helt sjuukt längesen vi var med varandra så det känns bättre än bra!


tell the devil I say hey when you get back to where you're from

Drömt de sjukaste drömmarna inatt.. flög upp ur sängen utan att riktigt vara vaken, ringde min bästis och skrek något i stil med "DU FÅR INTE FLYTTAAAA" och han typ "wtf, gå och lägg dig julia..". Puuuh det var bara en dröm. Har inte riktigt lugnat mig än men nu är jag i alla fall vaken. Taggar igång 2010's spellista och gör mig redo för gymmet. Ingenting står över mig idag och aldrig mer ska jag låta någon trampa på mig. Vi hörs!



Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra.

Ikväll blev det grillning med fin folket nere vid älven. Vi hann sista där nån timme i alla fall innan det började regna. Julia, Kim, Sofie, Olov och Signe bestämde sig då för att fara hem medan vi andra drog till Elias för att spela spel och mysa. Hann spela en omgång "med andra ord" innan vi fick för oss att dra till piteå. Sagt och gjort, vi rullade iväg just innan 11 och kom hem nu. Superduper trevlig kväll och för första gången på en vecka slipper jag somna gråtandes. Godnatt!


Onsdag

Promenerade iväg till gymmet med jullz när jag vaknade. När jag kom hem därifrån fick jag besök att världens finaste vän som hjälpte mig att städa min övervåning och sen pratade vi bara massor om saker som jag är för dum för att förstå haha..♥ Nu ska jag äntligen äta middag, puss!

Roadtrip!

Äntligen hemma efter en lång men ack så trevlig dag. Tre bilar fyllda med glada människor. En sväng över till Finland för att gå på Alko och sen har vi spenderat resten av dagen på IKEA! Nu är jag tröttare än tröttast men att jag kommer kunna somna tvivlar jag på, men lika bra är väl det, nu hinner jag få min dagliga dos av GG och min älskade Chuck Bass!

image description

image description


You don't have to save me

Blev som jag hoppas häng hos Sofie ikväll. Mitt absoluta favoritgäng, grillning i Sofies rum, A-Ö, intressanta samtalsämnen och bara massa mys. Nu ska jag för första gången på länge göra en riktigt tidig kväll. Sminket ska tvättas bort, tänderna ska borstas och sen ska jag bädda ner mig i sängen framför ett gossip girl avsnitt. Imorgon far vi till Haparanda/finland och jag tror det kommer bli riktigt trevligt!


You know I love you, I really do, but I can't fight anymore for you.

Det serverades påskbord på nordanå och jag minns inte ens sist jag var så här mätt. Släkt och familj for vidare till snöstigen för ännu mer mys men jag valde att fara hem istället. Ska strax rulla iväg till agnes för att avreagera mig lite innan jag ska till atorp för att skrika på joel, gråta lite och det jobbigaste av allt, lämna tillbaka min favorit tröja↓ buhu.. Och jag hörde rykten om att det vankas grillning och häng hos sofie senare ikväll? Får hoppas att det blir av!

image description



stay strong

Hunnit se 6 gossip girl avsnitt på morgon haha! Nu ska jag knapra i mig en macka och sen göra mig klar för att se jullz fotbollsmatch klockan 2 och sen blir det påskmiddag med släkten, lite så här i efterhand, på nordanå klockan 4, fint!


-

Åhhh jag blir tokig, kan inte sova. Jag är tröttare än någonsin men det går bara inte. Joel skrev just det där smset som jag väntat på i en vecka, det där "Jag har inga känslor kvar för dig. Naah, orkar verkligen inte längre. Vi borde prata idag" och trots att jag redan visste att det var slut så kunde det omöjligt göra ondare. Jag klarar inte det här, det går bara inte.

Motivation

Blev lite crusing på skellefteås gator med R och hans vänner inatt. Hade supertrevligt men nu har jag bara ännu fler timmars sömn att ta igen haha.. Vaknade redan vid nio imorse så vid tolv promenerade jag iväg till gymmet med jullz. Väl där lät jag henne pressa mig tills jag trodde jag skulle dö, for realz. Tankar som "han ska få se vad han gick misste om." "Han ska få ångra att han släppte taget om mig." "Han är inte värd mig." gav mig motivation och när jag kom hem slängde jag bort allt mitt godis! Är redan nu stolt över mig själv och är så jävla glad att jag fått tillbaks motivationen till att träna mer och äta mindre. Jag har försökt tusen gånger förut men den här gånger kommer jag lyckas, det vet jag.


Believe me, no one deserves your tears

Nuu är det nog med deppinlägg på den här bloggen, det är okej att vara ledsen men aah, bara till en viss gräns.

Ikväll hängde vi som planerat i lekparken. Efter någon timma ute blev det dock lite för kallt så då vandrade vi till ida och hängde där istället. "Det är okej att spåra ur, även nykter". Kanske bjuder på någon spännande film imorgon men nu behöver jag min sömn, har nästan inte sovit någonting på tre dygn.. Godnatt!

Och jag är ganska lyckligt lottad ändå, eminem lämnar mig aldrig♥


I wonder when I will give up.

Och såklart lyckas du vända på det hela. Helt plötsligt ger du mig dåligt samvete för att jag är jobbig som är ledsen och jag är jobbig som försöker få en förklaring. Det finns så jävla mycket du borde be om ursäkt för men nu är det jag som, på mina bara knän, ber om ursäkt för att du sårat mig.. Jag hade inget minne av att kärlek kunde göra så här ont.



Spåååååår

Ikväll ska jag flumma sönder med mina brudar som vanligt. Tidigare idag skrev vi lappar och jag drog lappen "överdriven" vilket betyder att jag måste vara överdrivet överdriven hela kvällen medan någon annan ska prata tvärtomspråket, någon ska säga typ i varje mening, någon får aldrig ändra tonläge när den pratar/skrattar osvosv. Haha vi börjar kvällen i sunnanås finaste lekpark, precis som förr i tiden!


It's hard to deal with the pain of losing you everywhere I go, but I'm doing it.

Bokstavligen död efter ett stenhårt gympass men nu har jag i alla fall vunnit tillbaka lite måbra-hormoner så jag lär överleva även denna dag. Har just duschat så ska jag bara styra upp mitt utseende lite innan jag promenerar två kvarter uppåt för att se hockeyn!



But you didn't have to cut me off make out like it never happened and that we were nothing

Kan inte annat än citera Signes blogginlägg rakt av "Är trött,sur,ledsen och besviken. Satt uppe till typ halv 3 igår för att vänta på ett sms som aldrig kom. Nu far jag på friskvårds för att göra mig av med lite energi som jag inte har, hoppas lite ilska försvinner samtidigt." Och jag hoppas verkligen att ni har det bättre än mig, hejdå.



Life is not about the people who act true to your face, it is about the people who remind true behind your back

Trots att jag faller sönder lite mer för varje sekund som går så har mitt lov börjat riktigt jävla bra. Ikväll åt vi som sagt på tatung och efter det gick vi över till allstar där sofie hade hoppats på att få bevisa att hon är 18 men tyvärr var det aldrig någon som frågade efter leg (haha!!). Vi avlutade senare kvällen hos ida med kortpel och massa prat. Nu ska jag fortsätta jobba på min hat-process mot kärleken och bara vara glad över att jag har dom finaste vännerna man kan ha!♥


sanna vänner har man kvar när de andra har gått

Färdig, fixad och redo för middag på tatung med mina superfina tjejer! Helt plötsligt känns allting lite bättre och jag tror att det här lovet kan bli rätt bra ändå, även fast jag är trasig. Senare ikväll ska vi fira Sofie som fyller år idag, grattis!♥


"så du blundar och låtsas att du inte ser att alla brister som han har bara blir fler."

Vi valde att promenera till gymmet, det var lite varmare och soligare än vad jag trott så var typ lika svettigt som om jag skulle ha sprungit ett marathon redan när jag kom dit haha. Nu ska jag fortsätta lyssna på min bästa "komma över"-låt och försöka övertala mig själv att jag inte förtjänar att bli behandlad så här. Puss!


Kärleken ska inte kännas så här.

Igår såg jag bio med tjejerna och efter filmen spenderade vi lite för mycket tid utomhus så höll bokstavligen på att frysa ihjäl.. Blev inte många timmars sömn inatt heller, lika bra att vänja sig för nu är det fan påsklov. Har inga stora planer för det här lovet men något ska man väl kunna styra ihop. Far till gymmet med jullz om en timme, fint!

Vad sägs som en kubbmatch, moppetripp, poker, äta massa gott, spåra ur eller bara massa mys framför en film? Gaah vi bara måste göra något någon dag!!





Häng hos hjelte


rastlös och sällskapssjuk...

När jag vaknade gick jag till coop och köpte äpplen, allt för att slippa öppna läxböckerna.  Har ett, för mig, betygsavgörande prov i matte imorgon men att plugga känns alldeles för jobbigt. Jag litar på att jag redan kan allting och hoppas att det går vägen hehe. Nu ska jag ut och åka bil ett tag. Klarar inte av att slösa mitt liv på att sitta hemma en hel kväll utan att vara med någon eller göra någonting, gaah vad jag är rastlös och sällskapssjuk..


Måndag

Just ätit väärldens godaste middag och nu förtjänar jag (inte..) två timmars sömn innan jag ska börja plugga och göra bort massa skolarbete. Godnatt!


Be there for your friends when they need it. It will mean the world to them.

Och jag vill bara tacka er för att ni orkade med mig i fredags. För att ni brydde er och på något vänster lyckades få mig på lite bättre tankar!♥


For aldrig till stugan idag. Istället valde vi att sova bort hela dagen, vaknade inte förrän vid halv fem, fett onödigt. Nu har jag just kommit hem från gymmet. Passade på att fara under hockey för att slippa alla människor och jo, nog var det dött där alltid. Antalet personer som var där samtidigt som mig går typ att räkna på en hand. Haha, ack ack dessa hockeyfans alltså..

Tillbaka där vi startade

Sitter på atorp och lanar med några grabbar, eller dom lanar, jag sköter musiken och skrattar åt deras utbrott. Mina ögon börjar dock svika mig nu men jag ska kriga vidare ett litet tag till.. Ska till stugan med mamma och pappa klockan 10, det är typ lika bra att hålla sig vaken tills dess. Hoppas ni sover gott i alla fall, puss!

 


RSS 2.0