Tell me what you know about the joker

Sov i gärdsmark med Julia och Kim inatt. Igårkväll var vi med olov och nilias, vi spelade alfapet, lekte ute i mörkret och sen såg vi batman.

Idag har vi inte gjort någonting vettigt.. ätit mat, spelat kort, diskat och bara dött!


Plötsligt blev det mycket roligare att övningsköra


I know I should know this, darling, but are you mad at me?

Har varit hos ida ikväll med henne, julia, erika och signe. Vi såg en film som ledde till att någon av oss (nämner inga namn) bokstavligen grät floder och efter det skrattade vi åt eva och adam säsong 1. Nu har jag nyss kommit hem, ska försöka somna tidigt ikväll för att ta igen timmarna jag missade förra natten. Vi hörs!

image description


Ännu fler bilder från halloweenfesten

Lånade bilderna från klaras blogg!




And we danced, and we cried and we laughed and had a really really really good time

Som sagt, väldigt lyckad kväll!


Party all night

Tydligen får jag inte sova nu, "det är alldeles för tidigt" som personen som ringde nyss sa. Drar ut på nya äventyr nu, att åka bil på natten måste ju vara det bästa som finns!


En halloween värd att minnas

Har haft en kung kväll men det blev lite för mycket av det goda tillslut så nu väljer jag att slockna i mamma och pappas säng, orkar helt enkelt inte gå upp för trappen...

Bilder kommer imorgon!


i'm the one who wants to be with you

Var hos hjelte ett tag ikväll sen for jag och mötte matilda. For hem vid halv 11 men hann knappt ta av mig skorna innan skulle jag iväg igen, denna gång till atorp där jag befinner mig nu och även ska övernatta.


Blir lika chockad varje gång jag hittar någon gammal bild och inser hur fort tiden gått..


How do you do

Var på stan med mamma idag och köpt kläderna jag ska ha på mig imorgon, nu är jag typ så taggad det går att bli!

För att fördriva lite tid, så det blir imorgon snabbare, ska jag hänga med några ikväll trots att jag är mer död än levande. Måste skynda mig förbi aggan nu. Vi hörs!

Slänger in en bild från skolan idag när jag och Maja lekte hehe


Lyckades driva mina tankar så långt att allt positivt i livet försvann bara för att du existerar



allt för att slippa plugga

Gör ett försök att bli av med min groteska utväxt nu, allt istället för att plugga!


I'm standing on the edge and I don't know what else to give

Stannade hemma från skolan idag och tro mig det behövdes. Mår mycket bättre nu! När man knappt sett dagsljus på två dagar har man dock inte så mycket att blogga om. Nu ska jag ta en alvedon sen krypa ner bredvid min finaste och se ett gossip girl avsnitt eller två tills jag somnar. Tragiskt nog så längtar jag nästan till skolan imorgon. Godnatt!


I'm so sick of love songs

Inte precis sovit som någon gud inatt. Feber, huvudvärk, illamående och en hals som inte går att svälja med, uunderbart... Mår med andra ord Inge vidare bra just nu. Skickade just ett sms till Simon så förhoppningsvis kommer han hem med glass och kolasås till mig snart tillsvidare ska jag fortsätta ligga och tycka synd om mig själv. vi hörs!


Här kommer mitt vapen och jag

Så var även denna lördag över. Såg hockeyn hos Norén med lite folk. ikväll har jag hunnit hänga hos jennifer ett tag sen avslutat det hela på en "fest" med Sthina. Trots min huvudvärk och onda mage så är jag på ovanligt bra humör. Ska se gossip girl nu sen sova, godnatt!

Huuur charmigt?!


Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig

bara för att du är just du♥


Bilder på mat är ju alltid roligt, så man kan må lite illa bara av ta tanken på allt man ätit

Även vår efterrätt blev utsöökt, panacotta med hallon och ett litet chokladhjärta (ska i alla fall föreställa hjärtan, man behöver ju inte äta med ögonen).

Den här fredagen har varit underbar och kommer avslutas, om möjligt, ännu bättre med skräckfilm och sovsällskap!


Looks like we made it

Gah så mätt jag är nu. Jag och Julia levererade i köket!


det är inte hur man har det utan hur man tar det

Hade lunchdejt med jullz i matsalen idag. Ikväll har jag hunnit hänga på atorp ett tag för att snacka av mig lite med emil och joel, om sånt där som bara dom förstår. Min hjärna går på högvarv och jag behöver egentligen ett break från allt som händer just nu, men som sagt det är inte hur man har det utan hur man tar det.



Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter

Känns som att den här dagen varit hur lång som helst och klockan har inte ens passerat åtta.

Hade bad på idrotten och efter det lyxade jag och Agnes till det med en stripsmeny på frasses. Somnade när jag kom hem sen for jag ut och övningskörde med brorsan. Nu har J just kommit hit så vi ska mysa ner oss framför tv'n, äta frukt (haha), dricka MER och försöka plugga. Vi hörs!


Jag är här och jag existerar, från botten till toppen, leviterad.

Som förväntat gick matteprovet inge vidare bra men har bara mig själv att skylla. Har ingen svenska idag så har hål till 11.10, bara jobbigt.. Nu ska jag fortsätta med det jag gör dvs. sitta på en stol och vilja dö. Ha en bra dag!

Avslutar det hela med en allt för charmig bild från i fredags♥


du finns med I varje dröm, så jag sover knappt en blund

Har inte pluggat en sekund till matteprovet imorgon.. Försöker intala mig själv att jag inte bryr mig men det gör jag egentligen. Har bara inte orkat ta tag i det och det gör jag inte nu hellre så istället ska jag se film och glömma världen utanför tills jag somnar. Får ta det som det kommer och hoppas på det bästa!


När jag står på toppen och jag tittar ner

Vad ska man säga? både kvällen och natten levererade till 110% trots att ingenting blev riktigt som vi planerat. Efter 3 timmars sömn vaknade jag upp på atorp och blev bjuden på lilla kina till lunch. Nu ska jag bara fortsätta sväva runt på mina rosa moln, allt är precis så bra som det kan bli. Åh vilken härlig känsla♥



det är kallt, jag är frusen, du är en av flera tusen

Våra planer för kvällen kan klassas som självmord men jag är taggad ändå. Har min fina tjejer vid min sida och då kan ingenting blir allt för misslyckat. Ska börja klä mig redan nu, är ju en hel del som ska på.  Ni kan ju skänka en värmande tanke till mig, för värme lär jag behöva. Antar att alla är rätt less på mitt tjat men gaah vad jag ser fram emot detta!

Ha en bra fredagkväll så hörs vi imorgon om jag fortfarande lever då♥♥

Hockey

Blev middag på Dallas och nu ska vi tagga om för hockey, kung!


Julia Hjelte är jättefin idag

Puss darling <3


Dom sa att du lämnat mig

Var hos Julia hela kvällen, så hann bestämma det viktigast inför helgen i alla fall. Stannade kvar ett tag när de andra hade farit och bara babblade. Nu då? Måste ta en dusch sen ska jag nog försöka sova. Har väldigt mycket som ska hinnas med imorgon, jag som inte tål stress...



don't you know i love you

Onsdag redan och dagen har rullat på rätt bra. När jag slutade satt jag ute ett tag med Joel och company sen cyklade jag hem med Sofie. Ikväll ska jag och brudarna (↓) planera allt inför helgen och efter det får vi se vad jag hittar på. Puss♥


+ sofie!

Ingenting står över mig

Lyckades sova bort större delen av kvällen, känns lite onödigt så här i efterhand. Det enda jag hunnit med i övrigt är att baka en rulltårta som blev bränd och gå en liten promenad. Ska försökta ta tag i att göra bort lite plugg nu sen sova tidigt. Vi hörs!


jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun

förlåt..  


 
Tar en powernap nu och ikväll blir det film hos hjelte!♥


don't you let me go tonight

Blev mys med Agnes även ikväll. Efter ett tag fick vi sällskap av Tim och Oskar så då såg vi L.A gigolo som gick på tv. När filmen slutade for vi en sväng på subway och sen skulle alla fara. Kom i alla fall ganska nyss hem efter att ha stått ute och pratat med Sebastian ett tag. Blev en lugn lördag!


när man står bredvid som en drömmare

image description
image description
Att fånga vovvarna på bild var lättare sagt än gjort vill jag lova. Är total förälskad, gaash så fina!

Nu är jag på moröbacke och väntar på att smörgåstårtan ska serveras. Har ingen aning om vad som händer ikväll, den som lever får se antar jag.

baby jag vet, det finns ingenting som stoppar oss nu

Efter vi sett klart idol bestämde vi oss för att fara till en fest på moröbacke. Lyckades cykla en liten omväg men tillslut hittade vi dit i alla fall. Hann vara där i drygt en timme sen drog alla men det var kul så länge det varade!

Nu ska jag försöka sova. Ska upp tidigt imorgon för att fara och kolla på valparna i piteå, godnatt!image description


Nu vågar jag falla, nu när jag vet att du tar emot mig

Nu har min lilla kanin flyttat igen, dock bara till andra sidan gatan. I övrigt har jag inte gjort någonting vettigt idag och så kommer det fortsätta hela kvällen. Ska bara äta massa gott och mysa med Agnes♥

Nä nu ska jag krypa ner bredvid joel och ta en powernap tills maten är klar, vi hörs!


"nämen ojojoj vad det regnar"

Säkert kul med regn, igen.


I can't explain it, there's something about you

Alltså jag förstår inte vad det är som får veckorna att gå så himla fort. Ska försöka fixa någon mat åt min familj nu sen tror jag att det blir spelkväll med tjejerna, har ingenting vettigt att skriva. Ha en bra kväll!

Hört rykten om att det snöade litelite i luleå igår och att det ska snöa här imorgon? Hoppas innerligt att det är en myt.


nobody said it was easy

Spenderat denna fina onsdag tillsammans med tjejerna på bilden↓ Blev middag på max sen häng hos Linnea!


Jag vill säga att jag älskar dig men det är för tidigt än

Allt känns bara så överdrivet bra just nu!♥


I can't live with or without you


Just kommit in efter en låång och härlig promenad. Kvällen har varit så förvirrande att jag mest troligt skulle kokat över om jag inte hade gått ut och rensat tankarna lite. Vi hörs!♥


Meddelande till alla mina vänner

Om det händer någonting ikväll så hööör av er!! puss


Nu ska mördarkaninen ut på äventyr igen

Helt plötsligt kom grannen förbi och frågade om jag ville bli av med min kanin.. såå nu ska han få flytta igen, den här gången bara till andra sidan gatan. Tror han kommer trivas där så det känns trots allt rätt bra!

Nu ska jag och  joel baka chokladbollar. Vi hörs!

underbara älskade storebror

Grattis på 20-årsdagen Simon!♥


Spelar alfapet hos Elin!


En undran, vem som svek vem först

Haft en toppen kväll med tjejerna, som alltid. Vi har cyklat runt i princip heela skellefteå.

Nu ska jag inviga mina nya ansiktsprodukter, har höga förväntningar!


You think you know it all but you don't know a thing at all

Min morgon spenderades i stugan och sen for jag och mamma på stan. Efter fredagens sminkkurs insåg jag hur dåligt jag tar hand om min hy, men det ska det bli ändring på nu. Köpte bättre rengöringsprodukter, ansiktsvatten och dag -och natt krämer. Köpte även en ny foundation och två jättegosiga stickade tröjor! Sen tog pengarna slut..

Har riktigt bråttom nu. Kvällen kommer bli ett äventyr och jag slipper sova ensam även inatt! Vi hörs


RSS 2.0