Halloween


Idag har jag varit ledig och det är jag även imorgon och på lördag då jag bytt bort mina pass. Minns inte ens sist jag hade tre dagar ledigt i följd. Måste varit innan mitt sommarschema och det var ju ett tag sedan. Känns i alla fall oootroligt skönt. 

Halloweenfest imorgon med utgång på folkparken. Allting har varit ett enda stort kaos hela veckan men idag spikade vi äntligen vart vår förfest blir, hos fina Maja! Vi är även helt klara med våra minion-kostymer nu så imorgon blir en heldag med små fix inför kvällen. Har lite ärenden på stan innan hår ska lockas och ansikte ska sminkas.

 Ligger i alla fall i sängen nu och väntar på att det ska bli min tur att ta över datorn. Nicke sitter och spelar just nu men jag vill spela Sims... Tur att han jobbar imorgon, så jag kan sitta uppe vid datorn hela natten då han sover hihi

Börjar om

Bröt ihop lite för en stund och nu kämpar jag för att bli en starkare individ. Behöver falla sönder totalt ibland för att kunna bli hel igen. Har världens finaste personer i min omgivning och det betyder så mycket att veta att dom verkligen bryr sig om mig och mitt välmående, tack till er!♡ 

Igår när jag kom hem möttes jag av en underbart fin blomma och en lite kärleksförklaring från Niclas. Sådana små detaljer som stärker en så mycket!




Fastnat mitt i ett ingenting



Och just nu är jag så jävla ledsen. Inte så där hysteriskt ledsen, så man nästan får panik för att man inte kan andas. Det är mer som en slöja av sorg som tyst och mjukt lagt sig runt mina axlar och tynger ner mig. Jag varken gråter eller skriker. Bara ligger i sängen och stirrar rakt ut i det ingenting jag fastnat i... Orkar inte göra någonting eller träffa någon. Jag är så less på allt. Alla personen som ständigt trycker ner mig och omedvetet undervärderar mig. Ingenting man gör duger. Ouppskattad.

Vill bara ligga kvar i sängen och låta världen gå vidare utan mig för en stund. Ibland klarar man inte av att vara stark länge och jag har kommit till en sådan punkt. Ändå ska jag strax cykla iväg ett jobb där jag inte gör annat än träffar människor och där det är viktigare än någon annanstans att låtsas vara glad. Jag orkar inte. Inte idag. 

Så jävla trött på allt.

Inatt är jag arg, ledsen och upprörd. Bryter ihop litegrann och kryper närmare min sovande Niclas. För han är nog den enda som verkligen vet hur man hanterar mig när jag faller sönder. Han känner mig bättre än jag känner mig själv, och det är en stor del till varför jag älskar honom så oändligt mycket. 

Störst av allt

Drygt en vecka sen jag bloggade sist men min vardag går som på rutin. Vaknar, går en promenad, är med Nicke, jobbar, är med Elin agnes Cornelia och Maja, sover. Runt runt runt. Det känns lite enformigt men samtidigt trivs jag så bra i mitt liv så går per automatik. Någon gång lär det ske en förändring men inte riktigt än hoppas jag! 

Så kan någon gissa vad jag ska göra idag? Hör att det regnar ute men ska ändå ta mig ut på en promenad strax. Jobbar sedan 16.30-22.15 och efter det får vi se vad som händer, tror inte på något storslaget men! Niclas lanade inatt och minns jag rätt så väckte han mig vid kl 06 då han kom och la sig, ska ändå försöka få liv i honom nu men förväntar mig inte att lyckas haha, ha en bra dag!






Helgen

Igår - Jobbade 12.30 - 20.00 sen blev det lite häng med Agnes Elin Maja och Cornelia. For hem rätt tidigt för att jag skulle sova men någon sömn blev det såklart inte. Blev nertvingad till Sandra där det var dildofest. Alltså en försäljare från lustjakt som var där och visade upp massa sexleksaker. Haha lite sjukt att var på en sådan fest när man bara känner en person där men det var faktiskt riktigt riktigt trevligt! 

Idag har jag jobbat igen. 11-19. For hem till sunnanå efter jobbet och åt middag sedan for jag på Coop med Simon. Planerna för kvällen var att jag och Nicke skulle på bio men vi for istället till Simon och Rebecka. Dom bjöd på amerikanskapannkakor och sen såg vi film! Nu ska jag sova. Imorgon ska jag sova ut sen blir det gym innan jobbet! 




Tigerkaka


Världens mysigaste vovve!

Idag gick jag en promenad med Agnes och Swix. Älskar hösten just nu, det är så lagomt varmt på dagarna och otroligt fint med alla löv som byter färg! Jobbade till 21 ikväll sen var jag med Elin Maja och Agnes resten av kvällen. Kom hem just efter ett och hade planerat att somna då, men självklart är jag fortfarande vaken... 03.43. Niclas lanar nere i köket med några kompisar så jag har hängt lite med dom och bakat en tigerkaka som blev riktigt misslyckad hehe. Nu har jag äntligen lagt mig i sängen och hoppas på att kunna somna snart. Godnatt!

Lite för bra

Jobbat 12.45-22.15 idag. Kanske inte låter så länge men det kändes som en evighet, i alla fall sista timmen då jag verkligen längtade hem. Har haft en riktigt trevlig dag/kväll på jobbet fast att det kändes lite segt. När man kommer hem från jobbet och är gladare än när man for dit så vet man att man trivs på sitt jobb i alla fall! Åkte hem med Sandra och sen for jag förbi Agnes en sväng där Elin, Cornelia och Maja också var. Mitt fina lilla tjejgäng! Imorgon är jag ledig och det känns helt otroligt skönt att få vila upp sig lite. Nu väntar mys med Niclas framför tvn, det absolut bästa som finns! Känns som att allt i mitt liv är lite för bra just nu 




Höstpromenad



Igår jobbade jag i brödet. Har verkligen börjat komma in i det där nu så det är riktigt roligt. Åt middag på tatung med Niclas Julia och jonte sen hängde jag med Elin, Agnes, Cornelia och Maja hos Elin resten av kvällen. 

Idag har jag gått en superhärlig promenad med Swix och sen myst med honom hela dagen. Jobbar 17-22.15 ikväll så måste strax börja göra mig klar. Puss! 

RSS 2.0