Börjar om, ännu en gång.

Jag har under över en månads tid fuskat oerhört med min viktnedgång. Jag har fallit tillbaka i alla gamla vanor, ätit dålig mat, sötsaker varenda kväll och inte rört mig en meter. Inatt har jag återigen kommit till en punkt där jag bestämt mig för att börja om. Jag ska denna gång satsa hårdare än någonsin och inte se mina snedsteg som en motgång. Det kanske är lite bra att misslyckas under en period för att se sina brister och kunna lyckas bättre vid nästa försök. Jag har trots allt inte förstört allt. Jag har inte alls gått upp alla de kilon jag hann tappa och det ger mig lite extra motivation. Jag behöver inte starta på samma vikt som förra gången. Jag har dock inte vägt mig på länge och tänker inte köpa någon våg hit till lägenheten än men jag känner mig lättare än vad jag gjorde när jag vägde som mest. Jag tror på mig själv och det är en av de viktigaste delarna för att lyckas. Behöver dock allt stöd jag kan få från vänner, familj och kanske framförallt Niclas. Jag vill såklart lyckas för mig egen skull men jag vill även visa för mina närmsta att jag gör framsteg. Åh jag hoppas att den här motivationen inte bara är tillfällig... Jag kommer få äta gott igen, jag behöver bara inte göra det just nu. Sätter ett nya mål nu! 




Det börjar likna ett hem

Vi har äntligen fått lite ordning här hemma. Allting föll som på plats efter att soffan blev levererad. Strax ska jag och Niclas på stan med mamma. Handla lite onödig inredning och julklappar. Jobbade öppning igår och nu är jag ledig enda fram till söndag. Att ha två dagar ledigt i följd hör inte till vanligheterna men det är helt fantastikt skönt. 




Onsdag


Det är ett rätt roligt liv i en tom lägenhet. Vi äter middag på golvet och tvn står mitt i rummet så jag ska kunna se serier i sängen! Jag är ledig idag och det har varit helt underbart. Imorgon börjar jag dock 06.30 och det känns inte lika underbart. Ha en fin kväll! 


RSS 2.0