I'll be drunk again, I'll be drunk again to feel a little love.

FYFAN vad kul jag hade igår, kvällen var kung rakt igenom! Umgicks med världens absolut bästa människor. Träffade folk jag inte pratat med på flera år, skrattade till jag dog, dansade till mina fötter gick sönder och skrek tills min röst försvann. En karusell hann vi också åka sen började någon må dåligt haha. Övernattade hos min bror och vaknade av världens gulligaste sms. Nu ska jag sova till det serveras middag och sen tror jag att jag ska till mathilda. Har dock allt mitt smink hos erika så vet inte hur jag ska lösa detta.. Puss!
 

You're the reason I come home

 
Har stressat varenda sekund sen jag vaknade. Nu har jag tio minuter på mig att varva ner och andas innan julia kommer förbi sen far vi till stan och möter upp erika. Ska hämta ut banden till ikväll och köpa lite nödvändigheter hehe. Taggar igång partymusik och längtar ihjäl mig till ikväll. Gaaah!!

so little time so much to do

Godmorgon! Vaknade av mig själv redan klockan 12, har inte hänt sen jag var liten.. Idag har jag tusen olika planer men vi får se vilka som blir av. Ska börja städa mitt rum litegrann i alla fall och sen fara till stan om ett tag. Tror jag ska hänga med Agnes under dagen, eller Julia och alle. Ikväll ska jag vara med Sandra, eller Erika och Emma. Och min favvokille, han skulle jag också hinna vara med ett tag idag. Sen måste jag hämta ut plattången som jag beställt, om företaget håller det dom lovar med leveranstiderna. Idag är en bra tag trots att jag blev förkyld när jag stod ute och frös så länge igår.. puss!
 
agnes bild

I don't mind if you don't mind

Åt middag på stadsfesten idag med Erika, Julia och alla underbara fiskmåsar. Älskar fiskmåsar:').. eller inte. Efter vi ätit blev det kallt så då for jag och erika hem till henne istället. Lyssnade på artisterna som kommer till stads och taggade helgen som aldrig förr. Nu är jag hemma i alla fall. Hör musiken från stads huur bra som helst i mitt rum så lär inte kunna somna.. Aja, ska fortsätta planera helgen med erika på fb, hur coolt är inte det? pusspuss!
 
Halloween 2011
 
 

I want you to want me

For med Kim och Julia till solbacken ikväll för att köpa billiga jordgubbar. Tror ni vi köpte jordgubbar? hehe nää. Vi for till Julia ett tag efter det, planerade mord och spelade kort, standard. Kom hem rätt tidigt och sen dess har jag inte gjort mycket annat än pratat med min prinsessa i telefon i drygt två timmar!
 
much love♥
 
 

Stadsfesten

Hur exalterar blir man inte när man går på stan och det byggs karuseller, tält och scener överallt? Är så taggad man kan blir. Ska spendera varje vaken sekund på stadsfesten från imorgon när det öppnar till söndag då det stänger, haha!
 
 

There never was anyone else, I always wanted you, just you

Livet leker och jag är lyckligast i världen. Hoppar omkring i en liten bubbla av glädje idag. Nu ska jag ut med mina vänner. Världens finaste vänner har jag, älskar er massor! Hejdå♥♥ 

Sommartider hej hej, sommartider!

Bilder från midsommar förra året!
 
Glad midsommar! Har spenderat kvällen med mina finaste tjejer. Jag, Ida och Emma stod för trerätters middag med toast till förrätt, grillat till huvudrätt och jordgubbstårta till efterrätt. En fiskedamm på det och sen mådde vi illa. När vi inte åt pratade vi för det mesta, körde kubbstafett, sångleken, viskleken och gick en tipsrunda. Imorgon jobbar jag 08.45 - 14.15, så ska därför lägga mig och se någon film nu tills jag somnar. Har hunnit vända på dygnet så extremt att det kommer bli svårt att somna så här "tidigt" haha.. Hoppas ni alla haft en lika bra kväll som jag har haft, nyktert som onyktert. Puss!
 
 

I'm cold as the wind blows so hold me in your arms

Godmorgon. Vi somnade vid fem imorse och steg upp vid elva. 6 timmars sömn = trött julia. Nu ska jag fräscha upp mig lite innan jag far och handlar saker till midsommar med Ida. Ha en bra dag!
 

And out of all these things I've done I think I love you better now!

Varit med Ida hela dagen idag, gjort bort lite saker, pratat, ätit glass och sen ätit på dallas också. Ja jag tycker om mat. Ikväll ska jag vara med Richard. Vi ska typ fara till min stuga och bara ta det lugnt i regnet. Blir nog super bra!
 
2009 hihi

I'm gonna pick up the pieces, and build a lego house

Som vanligt tog jag hjälp av min bästevän för att lösa profilbilds-problemet, google.se♥. Aja. Ikväll har jag varit hos Ida. Vi trängdes fyra stycken livrädda tjejer i en säng för att se väärldens skumaste filmer. Varmt var det men riktigt mysigt. När vi fått nog av rädslan satt vi bara och pratade i flera timmar. Kom ganska nyss hem efter en nattpromenad med jullz så nu är jag helt redo att sova. Imorgon ska jag upp alldeles för tidigt för att fara på stan med Ida men det blir nog bra hehe.. Godnatt! 
 

Lite hat mot nya blogg.se

Fuckar ur på nya blogg.se.... Hur i heela friden kan det vara en bild på min bror under "om"? Har inte den där bilden i mitt arkiv på bloggen? Tror inte ens den där bilden finns sparad på datorn som jag oftast bloggar från? Riktigt skumt.. Är inte alls glad och jag fattar inte hur man tar bort den..

Fuck that new girl that you like so bad..


Lördag

Klart det ska vara som finast väder just idag när jag jobbar hela dagen.. Har just ätit middag (huur ska jag överleva utan mat tills jag slutar???) Slutar i alla fall klockan nio och då ska jag umgås med
mina finaste♥ puss!


Är det fredag idag? Nää det är ju sommarlov. Huh?

Idag kom Erika hem från Turkiet så har varit med henne och Emma ikväll. Vi hann vara lite överallt men ändå ingenstans. Sittandes i en bil för det mesta, gå igenom allt missat skvaller och sjunga rösterna av oss. Någon av oss hann också se en tomte hoppa bakom en traktor, ingenting som händer varje dag haha! Imorgon väntar ett låångt arbetspass så ska försöka somna någorlunda tidigt, godnatt!



Fint sommarväder och en kraschad telefon

Livet leker och att det äntligen blivit varmt gör allting, om möjligt, ännu bättre. Önskar bara att jag kunde bli brun men är man dotter åt en ginger finns det ingenting som heter pigment.. Ska dock cykla till stan nu och möta upp två brunetter. Måste förbi Telia och höra hur lång tid det tar för dom att laga min telefon. Haha jag är så jävla dålig!


Sommarlov..

For på stan med jullz idag. Eftersom vi inte varit med varandra på drygt en vecka hade vi rätt mycket att prata igenom hehe. Nu känns livet i alla fall lite lättare och jag ska alldeles strax cykla iväg för att jobba mellan 18.00 - 23.15... Ska vara med Richard när jag slutar och då har jag tänkt bada i falket, varesig han vill eller inte!

Haha! världens fulaste bild från nyårs 2010/2011
Tyckte det passade bra med en snöig bild nu på sommarlovet.




Nu jävlar ska vi se gossip girl

Finns ingenting vettigt att göra när det tok regnar ute så ikväll (inatt) ska vi bara se massa gossipgirl avsnitt, äta godis och snacka skit. Jobbar kväll imorgon så kan röja hela natten, så underbart!


live like you will die tomorrow

Haft en jättetrevlig kväll med mitt gäÄng. Dampat, pratat, spårat, ätit, skrattat, dampat, pratat, spårat, ätit och skrattat. Standard. Har äntligen fått lite sommarlovs känsla och är på riktigt bra humör. Ska gosa ner mig framför tv'n nu och hoppas att det händer någonting roligt imorgon också. Godnatt!

image description


I swear to you I'll be there for you

Godmorgon. Sov 12 timmar inatt och skulle lätt kunna sova några timmar till, är så trött, så trött. Ska snart ta tag i att städa mitt äckliga lilla rum, lika bra att göra bort det idag när det regnar.. Har tänkt övningsköra massor och hinna göra mig snygg också. Ikväll ska kim firas, inte med alkohol och fest, nej en sånn som kim firar man med saft och lekar!


Jag är sämst men du förstår mig så vi klarar oss till våren

Har spenderat denna lördagkväll tillsammans med Agnes. Vi åt middag hemma hos mig och sen for vi på bio. Passade perfekt en regning och blåsig kväll som denna! Nu blir det film tills jag somnar, godnatt!♥


Jag hör ditt namn och det känns fortfarande.

En vecka sen jag bloggade sist och har fortfarande ingen lust att skriva. Har varit på dåligt humör konstant sen i måndags, alltså så där äckligt nere heela tiden.. (haha jag har säkert varit rolig att umgås med..) Är lite gladare nu, för det är helg och för att jag bara har en skoldag kvar! Igårkväll var jag hos jennifer ett tag sen fick jag skjuts till Julia där det bjöds på kvällsfika och sånt där. Kom hem rätt sent och somnade inte förrän just efter 4. Måste skärpa mig och börja leva igen, nu när det snart är sommar. Hörs när vi hörs, puss!

saknar dig♥


RSS 2.0