Maaaaaat

Åt middag på olles med familjen + rebecka. Åt helt seriöst tills jag sprack. Eftersom min bror är den absolut segaste personen i världen på att göra sig klar så hann jag och mamma ta massor av fina bilder medan vi väntade, haha!

 


It hurts like hell to let you go.

I just want to see you one last time. I think deep down I know it is over, but I just want to make sure. I don't want to wonder the rest of my life. I don't want to go on not knowing. I can live without you, but that doesn't mean I don't love you with everything in me. And at the same time, I despise every ounce of your being. Something tells me we'll meet again my dear. I know we will.

When my friend surprises me with a snack

 

 


-







Jag behöver dig. Precis nu behöver jag dig. Inte imorgon. Inte om en vecka.
Just precis nu.

Allvarligt talat, äre såhär det ska va kan vi lika gärna låta det va

Promenerade med Julia nån kilometer innan jag stannade och mötte upp några tjejer på max för att trycka en lyxshake. En underbar promenad hem, ensam, i snöstorm med timbuktu i öronen. Såg lite gamla gossip girl avsnitt senare och åt melon, mmmums. Imorgon har jag prov på saker jag inte vet någonting om och efter skolan ska jag mest troligt köpa en ny cykel!!!



Jag börjar tro att vi kan gå genom eld

Promenerar iväg med min tvilling!

Det kanske inte var någon slump att vi hade likadana skidor i lågstadiet, eller att vi båda gillar bullens?


Du är bäst nu men du var bättre förr

Ännu en kväll har passerat då jag inte gjort någonting av värde. Var hemma just innan två idag så bytte om och gick på en riktigt långpromenad. Vårkänslor i sinne. Nu ska jag baka något gott att bjuda på när/om Simon kommer hem ikväll! Kanske ska passa på att slinga håret också? och uppdatera telefonen? aah så får det nog bli!


och fast jag inte saknar dig så känns det som att världen skulle rasa om du glömde mig

Efter ett avklarat teoriprov på idrotten for jag och fikade med några tjejer ur klassen. Somnade samma sekund som jag kom hem och sen gjorde jag middag. Övningskörde till gymmet där jag hade turen att stöta på tre utav mina favoriter. Överlycklig blev jag, dels för att jag slapp träna ensam men även för att vi ses alldeles för sällan nu för tiden.. Nu ska jag hata mig själv för att jag inte pluggat nå ikväll och sen försöka somna tidigt.

För att muntra upp detta inlägg (och mig själv) så slänger jag in tre biler från
mitt och noréns kalas 2010, (haha wtf?).

 

 


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå

Har matte och mina två trogna kompanjoner gör engelska nationella så jag känner mig rätt ensam, buhu. Lyssnar på musik och försöker fokusera men det är lätt hänt att tankarna flyger iväg och jag hamnar i min egna värld. I min egna lilla värld finns ingen skola..

 


Lågan slocknar utan tändstickor

Åt lasagne till middag även idag och sen gick jag en promenad. Eftersom det varit rätt varmt och soligt ett tag så tänkte jag att det inte borde vara några problem att gå nere vid älven, taha var typ tvungen simma större delen av vägen.. Var i alla fall jättehärligt och nu är jag på superbra humör!




I just want to be with you

Första gången jag sitter vid en dator på huur länge som helst. Igårkväll var jag hos jennifer ett tag, spelade lite kort, såg tv och bara tog det lugnt. Plockade upp Joel på vägen hem så vi pratade natten igenom och idag har vi hunnit gå en långpromenad, städa mitt rum och läsa kalle anka ute i solen. Snart ska vi laga lasagne också, kommer bli spännande haha..



Fuck everything

Magkatarr. Ajaj vad det gör ont. Kan inte äta och inte ligga/sitta still, kommer bli en sömnlös natt. Har inte tid att vara hemma från skolan imorgon trots att jag borde. Imorgon ska jag klippa topparna, slinga håret och köpa nya jeans, alltid något att se fram emot. Nu ska jag se förra veckans avsnitt av Revenge, hejdå.


Går allting som planerat blir vi hundägare 11 juli!


Söndagsångest

Trött och sliten efter ett dygn i skogen med för lite sömn och för fina vänner. Nu är ska jag städa hela min övervåning och byta sängkläder i båda mina sängar. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om men någonting spännande ska nog gå att styra ihop. Har söndagsångest i sinne, orkar inte skola imorgon, gaaaaaah..


Had I dream I was king, I woke up still king

Hårdträning på gymmet och en cykeltur hem i motvind, jag är död.. Joel kom nyss hit så nu ska jag se film med honom och försöka släppa allt helvete som hör till min vardag. Åh jag är less, jag är så förbannat jävla less. Vi äter middag på krysset och sen far jag till Erikas stuga med tjejerna, succé!

eminem♥

ääntligen helg

image description


Fredag idag och jag blev bjuden på tacos hos norén. Efter det lät jag dom andra roas av hockeyn medan jag läste en bok, ttönt. Traskade hem efter Big Brother och sen dess har jag skrivit 983 ord om sånt som snurrar i mitt huvud för tillfället. aah, men ska inte låta detta inlägg spåra iväg med mina konstiga tankar.. Imorgon stiger jag upp tidigt för att hinna fara en sväng till stugan, gymma med julia och senare fara iväg till erikas stuga där vi stannar till söndag. Vi hörs!

så mycket bättre

Åhå, fin onsdag. Haft djupa diskussioner med mamma och sen har vi kört lite musiktävlingar, haha finns inga tvivel om vems fel det är att jag blivit så flummig och omusikalisk i alla fall♥. Nu ska jag knapra i mig en alvedon eller fyra (det är coolt att överdosera) och sen dra iväg till agnes tror jag. Har inte några bilder alls på datorn så får denna bara flyta med och fylla ut inlägget hehe.



I want the old times back

Varit vaken aaaaaalldeles för länge nu.. Blev en impulstrip med massa saknade människor till luleå igårkväll, bara för att vi ville äta på mcdonalds. Pratade på som om vi inte setts på flera år (vilket vi inte hade hehe), sjöng med i massa gamla låtar "ååhå det här var ju våran låååt", samt lite häng på ett tak. Nostalgi i sinne! Efter noll timmars sömn drog jag även idag till mcdonalds fast denna gång med ett heelt annat gäng (nääe vadå tjock?). Varje vaken sekund har varit succé men nu klarar jag inte av att hålla ögonen öppna längre såå godnatt!

När jag ändå drömmer mig tillbaks i tiden kan jag ju bjuda på en lagomt gammal bild också, ba för jag trodde jag var ball ;-)


you are my piece of paradise

Supertrevlig lördagkväll som spenderades i mitt rum för att se melodifestivalen med Erika, Emma och Joel. Mys framför missade gossip girl avsnitt med Joel resten av natten för att senare somna när solen redan gått upp. Sportlovet är över och jag har panik över hur fort allting går. Ska byta om nu och göra mig redo för ett gympass med norén. Vi hörs!


come close and tell me more

Åhh det är redan fredag.. Igår följde jag julia linnea och jenny till umeå för shopping, mat och bio. Köpte en jacka, en marinblå vår/sommar/höst jacka från Monki, är supernöjd! Idag har jag noll planer och för en gångs skull känns det rätt bra. En promenad behövs efter allt jag tryckte i mig igår, och en dusch kanske? mitt hår har inte fått umgås med sin vän Schampo på flera dagar. Min telefon plingade nyss och meddelade mig att det regnar ute. Jag tycker om personen som skrev det, och jag tycker om regn. Snön tycker inte om regn. Det är bra. Äh, hejdå!



Äventyr

Hämtar upp våra kompanjoner sen rullar vi iväg mot någon större stad!


Imorse vaknade jag av att någon roade sig med att hälla vatten i mitt ansikte, säkert romantiskt.. Vi åt glass till frukost och sen satt vi ute i solen ett tag och bara pratade. Joel for alldeles nyss så nu ska jag städa lite innan jag far vidare till Julia i örträsk. puss!



Stay with me

Vandrade iväg till Julia där även Lisa befann sig. Dom hade bakat supernyttiga kakor som inte alls var lika goda som dom fick det att låta så jag tog en ben&jerry's ur Julias frys istället hehe. Även min telefon fick sig lite energi och sen tjollra vi mest på, såg tv och sånt. Imorgon blir det en morgonpromenad, mys i solen, fint sällskap och fika (ifall det är fint väder vill säga). Godnatt!


Livet utan iPhone-laddare

Lyckades såklart glömma min laddare i yttervik när jag stressade därifrån igår... Alla som någonsin haft någon som helst kontakt med en iPhone vet att dess batteritid inte alls är långvarig så hur jag ska överleva detta vet jag inte riktigt. Tror Julia kommer få en glad besökare även ikväll, hehe..  


never thought not having you here now would hurt so much

Vaknade redan klockan åtta imorse, tog mitt täcke och satt mig ute i solen för att lugna nerverna. Skippade att följa till resia, pengabrist, men egentligen vill jag också senare idag kunna skriva "utlandsresa med brudarna bokad", nä istället kommer jag tvingas spendera min 18årsdag i sverige, utan mina vänner, medans dom ligger i värmen, på en strand, solar, badar, festar och bara har det alldeles för bra, ack ack..


En räddare i nöden

Istället för att ligga hemma och deppa promenerade jag iväg till Julia. Med mitt osmikade ansikte, flåtiga hår och klädd i mjukis klampade jag in hos henne för massa skvaller, resetankar och scones bak/fika. Bara genom att vara min vän fick hon mig på bättre tankar. Ska strax lägga mig och se någon film tills jag somnar. Imorgon blir det en promenad med Julia på morgon och sen får vi se vad första dagen på lovet har att erbjuda, godnatt!

Älskar dig tusen varv runt jorden och tillbaka♥

it's about starting over and creating something better

Ikväll slutade jag fungera. Bara på några minuter föll jag sönder i miljarders små bitar.. Det skrämmer mig hur mycket makt en människa kan ha över en annan. Alla murar jag byggt upp för att stänga ute mitt förflutna lyckades någon riva, bara genom några få ord. Fett läskigt asso..





Falling in love with you tonight

Efter många om och men har jag nu bestämt mig för att fara till yttervik ikväll. Behöver en lugn kväll så mys med joel passar perfekt!



somebody that I used to know

Igår blev jag less på allt som har med saknad att göra så spenderade hela kvällen med en utav universums finaste människor. Han hämtade upp mig vid åtta sen for vi till skogen där vi åt godis, såg film och pratade minnen, fint! Imorse vaknade jag riktigt tidigt så bestämde mig för att gå en promenad i det fina vädret, bortsett från halkan var det riktigt härligt! Tog en powernap när jag kom hem och nu försöker jag bestämma mig för vad jag vill göra ikväll, jobbigt att vara populär xD..



I'll always be by your side

Idag gick i princip all tid på skolan åt till att måla vår monter↓ till UF-mässan, känns riktigt bra att vi alla (förhoppningsvis) blev nöjda med resultatet! En enda skoldag kvar innan sportlovet men ärligt så vet jag inte hur jag ska klara av att genomlida den, är såå skolless.. Aja, blir nog gym och Hemavan-planering med jullz imorgon efter skolan!♥

lånade bilden av Elin!



RSS 2.0