Jag kan om jag vill



Hemma hos Swix och har legat här i soffan sedan nio imorse. Vi tog en powernap tillsammans jag och vovven, han är bara för gosig! Nu ska jag strax hoppa på cykeln och dra mig hemåt. Idag är min sista dag som godisgris. Imorgon börjar jag om med mitt socker/onyttighetslöfte och 5:2 dieten. 10 kilo har jag tappat sedan jag vägde som mest och 10 kilo till ska bort innan jag kan känna mig i alla fall lite nöjd. Har jag lyckats förr kan jag klara det igen, och kan jag så kan vem som helst klara det. Kram! 

Tisdag

Tisdag idag och min bakisångest sitter kvar. Haha har aldrig aldrig känt så här efter en misslyckad fylla... Niclas for nyss iväg på arbetsintervju och jag sitter här på helspänn och är nog mer nervös än honom. Håller alla tummar. Ska fixa mig någon frukost nu sedan försöka städa lite innan jag far till sunnanå för att mysa med Swix. Blir nog en lunchdejt med Cornelia efter det och sedan jobb ikväll. Kram! 




Ångest


Igår drack jag alkohol. Inte många gånger jag varit så berusad och jag har ångest värre än någonsin. Har inga minnen av vad jag sagt till vissa personer och att behöva få återberättat av Niclas saker jag inte har något minne av ger mig panik. Har blåmärken som jag inte har någon aning om vart de kommer ifrån och en bula i pannan. Åh. Har gjort bort mig totalt och önskar att jag kunde gräva ner mig någonstans och aldrig behöva se folk i ögonen igen. Idag har jag mått som jag förtjänar. Myser med Niclas i soffan inatt och försöker glömma min idioti. Förlåt och godnatt. 

Stockholm

Igår kom vi hem från vår Stockholmsresa. Haft en toppenhelg med mina fina flickor men hemma är ju alltid bäst! Var så skönt att komma hem igår. Har inte sovit en enda natt utan Niclas sedan jag var i ayia napa på studentresa i maj så saknat honom har jag gjort som en galning. Pengar har spenderats värre än någonsin men det har det lätt varit värt! 

Jobbar 12-22.15 idag. Skulle egentligen göra en utbildning om färskvaror idag men de behövdes hjälp i brödet så hoppade in där istället och har bakat massvis med semlor. Nu är det bara 6,5h kvar av den här arbetsdagen.. 




RSS 2.0