Sover med dessa brudar inatt. Vi har laddat upp med massa gott så att jag kommer ha det bra är det inga tvivel om. Puss!


mitt hjärta stannade för en sekund när du gick förbi mig, så nära men fortfarande så långt ifrån

Somnade när jag kom hem från skolan och har fortfarande inte lämnat sängen, umgås med människor är överskattat. Känner mig lika trött som en björn som glömt att gå i ide. Är till och med för trött för att orka duscha så därför ska jag strax lägga mig i badkaret med överdrivet varmt vatten, massvis av skum och försöka förstå hur en person kan säga "du kommer ha det bättre utan mig" när jag dör lite mer för varje dag som går utan honom. Puss!


Lite kärlek är allt jag begär

Godafton. Sitter och stirrar in i väggen medan jag väntar på middag, ja jag är trött. Skulle somna på en hundradels sekund om jag la mig ner.

Ikväll ska jag slinga och klippa Agnes hår (inte för att jag klippt någon förr men äh det blir säkert bra) och sen ska vi, och kanske Elin, göra ett dansprogram som ska visas upp på idrotten imorgon. Vi hörs!


-

“I love you” doesn’t really mean that I want you to be mine. In fact, it’s another way of saying, “I’m happy to see you happy with someone new even if it’s killing me.” So I guess I love you.

I'm really afraid to feel happy because it never lasts

Kvällen blev riktigt mysig. Kan väl säga att vi hade det rätt bra med våra kakor, skumtomtar, julmust, glögg och julmusik. Och att vår saknade och ack så älskade lejonströmsbro har öppnat gjorde inte direkt den här kvällen sämre!

Nu har jag just lagt mig i min efterlängtade säng med 1,5 liter vatten vid min sida. Har tänkt sova som en gud inatt och kan bara hoppas på att jag aldrig mer behöver vakna. Godnatt!


Första advent

Hade faktiskt riktigt roligt igår. Sov hos Agnes inatt och idag har vi traskat runt på stan med Elin och Jennifer. Har typ druckit flera liter vatten idag men slutar ändå aldrig vara törstig, jobbigt.

Ikväll blir det adventsmys men först hade jag tänkt sova en timma eller två!


Ta det inte allt för seriöst, det är bara så komiskt

Jag är ingen som brukar sitta hemma på kvällarna och de kvällar jag bara är hemma brukar jag i alla fall umgås med min familj. Ikväll har jag varit totalt isolerad och nu har det gått så långt att jag sitter och pratar med mig själv, argumenterar mot mig själv och skrattar åt mina egna skämt. Tragiskt.

Mitt tal som ska hållas imorgon är så fantastiskt dåligt. Höll talet för mig själv i spegeln och insåg att det bara tar ca 1 minut (ska vara 3-5min egentligen) och då kämpade jag verkligen för att få det så långt. Tragiskt.

Jag har hela kvällen haft igång någon fransk radiokanal trots att jag inte förstår ett ord, inte är intresserad av att lära mig och inte tycker att deras musik är bra. Tragiskt

Jag är, som sagt, helt ensam och ändå skulle jag försöka vara lite cool nyss. Hade ett glas med vatten som jag skulle dricka på ett fränt sätt (såg en på tv som gjorde så), det slutade med att jag tappade glaset och allt vatten är nu i min säng. Lär drunkna inatt. Tragiskt.

Letade länge för att hitta någon bild som var nog tragisk för att duga åt detta inlägg. Valde den här av en enda anledning. Vem far från en fest, på nyårsafton, för att invänta och fira tolvslaget med enbart sin dåvarande pojkvän? Jo en så tragisk person som jag! haha


Varför packa du din väska istället för att slåss?

Idag stannade jag och Agnes kvar på skolan tills dörrarna låstes men ändå fick jag ingenting gjort. Imorgon ska vi "hålla tal" på engelskan i tre minuter. Jag vet knappt hur man säger hej på engelska så ni kan ju bara gissa hur dåligt det kommer gå och hur nervös jag är..

Ska försöka börja på det nu så jag i alla fall har någonting att säga och sen tänkte jag sova tidigt ikväll.


Och det är knappt att jag, minns hur kasst allting var

Var nyss på stan och köpte ett "jullinne" som jag spanat in länge. Nu är det bara en nyårsklänning som ska investeras sen måste jag leva fattigt och spara pengar resten av året.

Hade tänkt bara vara hemma i min ensamhet nu ikväll men jag är redan less så ska snart fara ut och åka bil sen blir det säkert film och mys hos någon. Puss!


Dear nobody

Ganska nyss vaknat upp efter en superskön powernap. Ska strax hoppa in i duschen sen cyklar jag till stan/agnes. Sover nog hos henne ikväll, det var alldeles för längesedan sist! Puss


everybody's got an dark side, do you love me, can you love mine?

Kvällen blev inte så menlös som jag tänkt mig. Har suttit ute med Agnes i princip hela kvällen och bara pratat, är så glad att jag har dig!

Nu sitter jag och äter nötter medans jag ser the holiday. Ska strax vara lite tjejig, kleta på någon ansiktsmask, måla naglarna och bara ta det lugnt resten av kvällen, vi hörs!


För ganska precis ett år sedan, då var snö inte direkt någon bristvara..


the more I see the less I know, the more I like to let it go

Jag har fruktat den här dagen länge och nu är den kommen. Årets första snö har fallit. Folk blir som galna på facebook och jag blir bara irriterad, JA ALLA VET ATT DET SNÖAR...

Har varit typ överallt idag ändå har jag inte gjort någonting vettigt och så kommer det nog fortsätta större delen av kvällen. Avslutar det här med världens fulaste bild på mig och jullz från förra året när första snön föll..


Det är så logiskt, alla fattar utom du

Godafton. Tvingades stiga upp tidigt imorse för att fara på skolan, en lördag.. Det gick ändå rätt bra och när vi slutade for jag på stan med mamma. Köpte en hel del fina saker, är riktigt nöjd!

Även ikväll ska jag på bio men idag blir mamma mitt sällskap och one day ska ses, puss♥



Breaking dawn

Blir bio ikväll med tjejen på bilden och Ida men först ska jag på coop med Simon och Rebecka, bråttom bråttom bråttom!


I want to rock you like the 80s, cock-blocking isn't allowed

Än en gång har red hot chili peppers lyckats få mig på fall och nu är jag fast igen. Jag har inte ens öppnat läxböckerna ikväll och för att lindra mitt dåliga samvete lägger jag all skuld på den här låten. Den är typ så skön som en låt kan bli, det går inte att bli less, gaaah bara introt säger sitt♥♥


Det skiljer inte så mycket på han och alla andra

Är inte alls på rätt humör för att blogga men jag gör det för Julias skull.

Efter skolan for jag till stan och mötte upp ida. Vi köpte biljetter till bion imorgon och sen satt vi bara och pratade strunt. Nu ikväll har jag gjort allt utom det jag borde.. har sovit, ätit, spelat dragon vale, lyssnat på musik och sett tv. Vill skriva "snart ska jag plugga till provet imorgon" men det skulle vara en lögn, däremot ska jag snart fara en sväng till min käre fordonsvän på sb!


Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?

Ikväll kom verkligheten och alla jobbiga känslor ikapp mig. Jag vet att det är okej att vara ledsen ibland och just nu orkar jag inte längre låtsas att jag mår bra.

Imorgon väntas skola mellan 8.30 och 15.55 (skjut mig) och efter det blir det mest troligt mat och hockey med mina favoriter♥ Nu måste jag ut och andas ett tag, vi hörs!


Man får ta det som det kommer, ta det som en man

Det här har varit den lugnaste helgen på mycket länge men det har bara varit skönt. Ikväll har jag hängt med dalle ett tag och bara gjort ingenting. Otoligt nog har jag inte haft någon söndagsångest idag trots att en lång skoldag väntas imorgon. Nu ska jag lägga mig och läsa en bok för en ovanlighetens skull!

Godnatt♥


Farsdag

Jag är egentligen inget fan av farsdag eftersom jag har rätt starka åsikter om den här dagen men ändå kände jag att en pappa-dotterdag passade rätt bra. Så idag har jag och pappa varit en sväng till stugan, en sväng till ersmark, varit förbi farfars grav, ätit tårta och nu sitter vi och ser crocodile dundee. Ikväll har jag inga planer men någonting roligt hoppas jag ska hända, vi hörs!


BITE ME

Kvällen har varit lång men riktigt mysig. Efter min kanske livs läskigaste promenad har jag nu kommit hem. Konstigt nog är jag inte ens trött så ska slå igång någon film tills John blund hittar hit, vi hörs!


Står med samma cigarett som om jag var Oscar Linnros

Godmorgon! Har sovit som en gud inatt och det behövdes verkligen. Ska snart fara och fika på stigs med mamma och pappa samt köpa lite små saker på solbacken. Vid fyra ska jag till nordanå och sent ikväll/inatt ska jag ha twilight-maraton med tjejerna! Då vet ni, puss


I mitt sagoland tar du mig i hand igen, inga fler bråk och gråt där är vi sams igen

Jag hade bestämt mig för att stanna hemma och bara se film i min ensamhet ikväll men istället for jag till Julia↓, såg idol och bara umgicks med henne, kim och alle. Efter det cyklade jag till någon fest i stan men när folket där skulle dra vidare orkade jag inte följa med så då for jag hem. Ska duscha nu sen måste jag försöka somna någorlunda tidigt så jag orkar med allt som ska göras imorgon!


11/11-11

Idag har det inte hänt speciellt mycket spännande mer än att jag fått i mig lite mat, stoort framsteg! Efter skolan for jag till stan en sväng. Nu ligger jag hemma i sängen och försöker bestämma mig för vad jag ska göra  ikväll, funderar på att fara på fest senare men vi får helt enkelt se vilke humör jag är på. Ha det bra♥

Gammal bild (om ni inte förstod det o.O)



Helt magiskt

Efter ännu en sömnlös natt är jag helt redo att fara till skolan. Brukar inte ens stiga upp den här tiden i vanliga fall och nu har jag massvis med tid över till att förbereda mig mentalt för kylan och SPELA DRAGON VALE!!

 


You never were and you never will be mine

Mamma tvingade mig att stanna hemma idag eftersom jag varken kan sova eller äta pga min magkatarr, är så less på att ha ont.. Den här dagen har nog varit den segaste jag varit med om så imorgon kommer jag fara på skolan hur dåligt jag än mår!!

Nu sitter jag i alla fall och ser Trassel med pappa♥ Vi hörs!

Tomten jag vill ha en riktig jul

Två veckor kvar till första advent och skyltsöndag, var är snön?

Hon som stått vid min sida, varje dag, så länge jag kan minnas♥



When you're sleeping with a broken heart, the giving up is the hardest part

Den här dagen har varit ett helvete rakt igenom. Ikväll har jag varit på dåligt humör tillsammans med dalle men han lämnade mig nyss. Nu ska jag duscha och sen ska jag se Lejonkungen tills jag somnar. Godnatt!



forgivness does not change the past

Åt på subway med Agnes till middag, längesen sist så det satt bra. For hem och sov en stund efter det och ikväll har jag varit med Agnes, Elin, Julia, Jennifer och Jesper. Må ha varit världens sämsta sällskap, men livet är inte lätt när det är svårt. På grund av starka känslor, svek och jobbiga omställningar kan man inte alltid leva på toppen och ibland gör livet vändningar man inte riktigt är redo för.

Nu ska jag koppla bort omvärden och bara vara ledsen ett tag så jag förhoppningsvis mår lite bättre imorgon. Har trots allt världens finaste vänner! Godnatt♥



You got your share of secrets and i'm tired to being last to know

...


Give me a call, I miss you

En viss M kom hit tidigare idag. Vi satt bara och pratade tills han skulle fara och jobba. Nu sitter jag i min ensamhet igen och väntar på att han ska återvända. Ska tvinga honom att gå "mobackenrundan" med mig senare eftersom min andra promenadkamrat svek mig. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer så höör av er♥


Söndagsångest

Söndag idag = skola imorgon, vill.inte.vill.inte.vill.inte. Idag har jag inte tänkt lämna sängen mer än nödvändigt..


Even at midnight the sun was still bright, all because you kissed me goodnight!

Blev en lyckad lördagkväll trots allt, ingenting blev väl riktigt som jag hade tänkt mig men kan ändå inte klaga. Kom i alla fall ganska nyss hem och upptäckte just att min favoritkudde är på villovägar, säkert kul när man är trött och den var enda anledningen till att man for hem..

Godnatt!


Fest är ingenting för oss

Klagar inte


Vi måste hinna före honom till bergen!

For och såg innebandy idag vid två. När matchen slutade for jag och träffade Agnes. Vi satt nere vid älven och bara snackade ett tag!

Nu ser jag Scooby-doo och städar mitt rum medan jag väntar på middag, vi hörs!


"julia, om jag inte visste hur gammal du var skulle jag tror att du var 12.."

Just fixat, sminkat, klätt på och skickat iväg min käre bror (se bilden....) och jens som leker brandman på fest. Själv ska jag bege mig till Norén nu där det ska ätas mat i mängder.

Har ingen aning om hur kvällen kommer bli, hatar när det är något som förstör ens planer. Aja, det blir vad man gör det till!


Sitter och skrattar i min ensamhet


The truth hurts and lies worse

Gårkvällen var kaos och idag känner jag mig trasig. Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag cykla till stan och utföra några privata ärenden, puss!


Inte en lugn stund

Ska ut på en långpromenad med jullz nu. Underbart med 8+, mörker och Julia som sällskap!

Bara en vovve som saknas


When you walk away, nothing more to say

Eftersom jag somnade efter 5 inatt (imorse?) tyckte jag att jag förtjänade att sova ut idag, så just därför ligger jag fortfarande kvar i sängen med pyjamas. Ska försöka pallra mig upp nu för att dra till stan en sväng sen blir det middag på atorp. Vi hörs!

Bildbrist...


"jag trodde du skulle njuta av ditt novemberlov, då går man inte och lägger sig klockan halv 1.."

Blev inte filmtittande som jag trott, istället spenderade jag kvällen hos Matilda med henne och Julia. Vi bakade scones och kokade oboy sen satt vi bara och prata resten av kvällen (eller okej vi busade mest och tjollrade på som 5 åringar hehe) Nu ligger jag i alla fall i sängen och försöker bestämma mig för om jag ska sova eller om jag ska gå ut igen. Vi hörs!

Självklart har även jag fastnat i Instagram-fällan, ack ack..


Where do you have your girlfriend now?

Just kommit hem från stan där jag fikade på waynes med Sandra. Nu ska jag bara ta det lugnt i några minuter sen cyklar jag vidare till en annan del av sunnanå där det ser ut att bli filmkväll. Njuter till fullo av det här lovet, gah vad jag har det bra!


RSS 2.0