Sista april

Valborgsmässoafton idag då. Förra året jag var sjuk och halvdöd = nykter på fest, iår mår jag kanon bra och går på diet = nykter. Skickade iväg Nicke till Jonas stuga för en liten stund sen där dom ska va ett helt gäng och festa. Själv inväntar jag några fina tjejer som ska komma hit och laga middag, spela spel och mysa, mer storslagna planer än så har vi inte än så länge och det känns mer än bra! 


Det var back in the days



Igårkväll blev jag 14år igen. Alla egopics som finns från förr är på riktigt tagna med min webcam med sjukt fjantiga filter haha, som denna bild ovan. Var i alla fall med Alicia, gled runt i en gammal Volvo som luktade för mycket wunderbaum och lyssnade på gammal musik med alldeles för mycket bas. Kastades tillbaka till 2009 när det där var vardag och blev lite nostalgisk haha. Kul kväll i alla fall! 

Suits


Satt på jobbet idag och fick någon uppenbarelse över att jag måste börja blogga igen. Finns inget roligare än att titta tillbaka i bloggen och för att kunna göra det måste det ju finnas något att titta tillbaka på. Känner jag mig själv rätt håller det här i sig i 3 minuter till sen kommer jag inte uppdatera mer efter detta inlägget men hoppas kan jag alltid. 

Jag börjar jobba om ca 7 timmar och just nu känns sömnen alldeles för långt bort. Startar ytterligare ett avsnitt av suits (varför har ingen tipsat om denna utomordentligt fantastiska serie tidigare??) och försöker att inte tänka på hur trött jag kommer vara imorgon.
 

RSS 2.0