Sjuk

ÅH. Med mitt icke fungerade immunförsvar har jag lyckats dra på mig halsfluss och feber så här lagom lägligt, dagen innan nyårs. Sovit tre timmar inatt varvat med smärtan som uppstår varenda gång jag ska svälja, kul:))) lurade med mig Niclas till soffan så nu ligger han här och sover sött medan jag ser pokémon. Denna söndag kommer inte vara något att hurra för och tvingas jag ligga hemma imorgonkväll så lever jag inte 2013. Skämt men ändå.


För du är det jag vill kalla kärlek

 
Jag älskar dig för att du gör mig så där överdrivet lycklig bara genom att vara min. Jag älskar dig för att du så ärligt uppskattar mig för att jag är just jag och jag älskar känslan av att vara älskad av dig. För hur underbart är det inte att få förlora mig själv i dina kyssar och hur underbart är det inte att få somna tryggt i din famn varje natt, väl medveten om att du kommer ligga kvar där och hålla om mig när jag vaknar. Jag älskar sättet du ser på mig och när du viskar fina saker till mig. Jag älskar dig för att du alltid lyssnar och torkar mina tårar när världen rasar under mina fötter. Jag älskar hur jag blir helt varm inombords när du pussar mig på panna och när du ler mot mig. Jag älskar att du förstår mig och att jag kan vara mig själv tillsammans med dig. Jag älskar att brottas och busa med dig för att sen falla i skratt tills magen värker. Jag älskar att du vågar visa dig svar för mig, att du inte skämms för något. Jag älskar ditt leende och jag älskar din kärlekfulla blick. Jag älskar dig. Jag älskar allt med dig.  Min underbara Niclas, du är kärlek för mig

Jag kan inte sova något mer, allting går upp för mig när solen går ner

Godkväll. Haft ett bra och mysigt jullov hittills. I tisdags blev det mys med tjejerna hemma hos Sofie. Vi grillade korv och pinnbröd i hennes källare sen körde vi julklappsleken. Igår åt vi tacos tillsammans sen delade vi upp oss i tre bilar och skjutsade festfolk till folkparken.
 
Idag har jag bara umgåtts med Niclas. Vi gick på stan ett tag innan vi for och åt middag på tatung, fyy så gott. Ikväll har vi sett film och kramats i mängder, vi bor ensamma i lägenheten fram till söndag och jag har nu fått en egen nyckel hit hihi. Nu har Niclas lagt sig men som vanligt är jag inte ens lite trött så blir sims lir för min del i några timmar. Ha det bra♥
 
 

God Jul

For på stan direkt vi vaknade imorse och brände några miljarder kronor på julklappar. Jobbade 15.00 - 21.30 sen ikväll har jag och Niclas kokat knäck, lyssnade på julmusik och slagit in alla våra tusen julklappar.. Fy vad fattig jag är nu men godjul på er alla!!♥


Vår julskinka har rymt

Ikväll har jag inte gjort mycket alls, har jag bara myst med nicke, ätit gott och sett tomten är far till alla barnen. Hade just gått och lagt mig när någon ringer och säger "lås upp dörren" och utan att jag ens hinner reagera så står Ida och Sofie i mitt rum och sjunger "vår julskinka har rymt" för att sen bjuda mig på fika och snacka lite skit, vilka tokstollar haha♥.
 

Några bilder från min och julias 18års fest!

 

through my rise and fall, you've been my only friend

Skoldagen idag var väl ingenting att hurra för men skickade in planeringen för webbutiken och det känns såå skönt. Gick på stan med Amanda när vi slutat sen tog jag bussen hem. Nu ligger jag i sängen och är lite småsur på nicke för att han inte kommer hit förrän kl 5, töntigt jag vet. Ska strax gå ner och börja laga mat, blir tacos till middag idag igen. Ikväll har jag verkligen ingen aning om vad som händer, känner inte för att göra någonting alls. Puss!
 

sovmorgon

Godmorgon, tar en sovmorgon till 12.20 trots att jag inte gjort mig förtjänt av den för fem öre. Igår slingade jag Agnes hår sen hängde jag med henne och hjelte ett tag. Niclas hade redan somnat när jag kom hem till honom så jag tog en lång och välbehövd dusch sen spelade jag sims halva natten. Hade en jobbig natt och tänkte sönder för många tankar på en och samma gång, vilket resulterade i en rätt sömnlös natt för min del. Nu är jag vaken, trött och på mycket bättre humör. Ha en bra dag!
 

I hate getting flashbacks from things I don't want to remember.


Lördag


You are...

 Haft en dålig dag men en kanon bra kväll. Umgåtts med Niclas, Emelia och matte ikväll vilket var riktigt trevligt. Nu är jag tröttare än tröttast och längtar verkligen efter sängen. Imorgon ska jag och niclas till hans pappa i ursviken och på fredag ska jag bowla. Hur underbart? Underbarast!
 

Vinter, snöstorm och minus grader

Varit hos Agnes med tjejerna en stund ikväll. Så nu, efter en lång och väldigt rörig dag, får jag äntligen bädda ner mig i sängen och bli omhändertagen som om jag vore ett litet barn igen hihi. Bästa känslan att någon väntar på en när man kommer hem, att bara få krypa in i en varm och trygg famn när livet känns sådär upp och ner. För det är omöjligt att älska någon mer än vad jag älskar dig, min fina Niclas♥


RSS 2.0