so happy I could die

Imorse var det jobbigare än någonsin att stiga upp, tror niclas hann skrika åt mig i en halvtimma innan jag ens reagerade. En ny skolvecka är i alla fall igång och vi började veckan med matte c, wiho. Efter skolan har jag hunnit sova i några minuter sen sminkade jag mig för en gång skull, tycker om att gå runt ofixad när jag är bland folk och bara ha smink när jag inte ska träffa någon hehe.. Nämen ska strax till stan och fika med brudar på bilden, vi lär ha rätt mycket att prata igenom efter en hel sommar ifrån varandra! 
 

i don't wanna fall unless i'm falling for you

Min fredagkväll var kung på alla sätt. Drack mer än planerat och hela kvällen var bara succé. Igår var jag med emelia. Vi hade planerat in en myskväll med fett hår, osminkade ansikten, mjukis och onyttigtheter men efter vi avnjutit massa tacokyckling till middag fick vi för oss att festa.. älskar impulser och mela♥ Blev femhundratrettiofem bilturer mellan olika ställen för att fixa kläder, skor, smink, plattång, dricka, dricka, groggvirke och smycken. Vi for till allstar just innan 11 och spenderade pengar i sinne, träffade folk och hade ännu en kung kväll fast det inte alls var lika bra drag som i fredags. Imorse vaknade jag och niclas vid 11 sen har vi inte gjort någonting vettigt alls under dagen. Ikväll ska jag i alla fall till hjelte och se film, blir kanon!
 
 2009♥

Fredag

Skolan har börjat om, en vecka har jag överlevt utan problem. Har spenderat all tid med antingen agnes eller niclas så har faktiskt haft en oväntat bra vecka. Idag hade vi en lektion, 08.30-09.40, värd skoldag.. När vi slutade for jag och agnes på lite äventyr, åt lunch och sen for jag hem. Eftersom pappa och simon är i hemavan i helgen så ska jag äta lyxmiddag med mamma senare meen först blir det sömn i några timmar! Ikväll blir det förhoppningsvis ännu mer häng med Agnes sen sover jag med Niclas, så standard men jag klagar verkligen inte♥
 
 
 
 
 

Oh why'd you have to be so cute?

Igår mådde jag skit efter lördagens fest. Hade ångest i sinne och var mer bakis än någonsin men det är ju standard. På kvällen myste jag, Niclas, Emelia och Oskar framför en skräckis sen plockade vi upp Bosse och for till ett spökhus, fyy så äckligt läskigt. Kom hem vid tre och då slocknade jag ganska direkt. Idag ska jag vara med Erika. Njuta av den sista sommarlovsdagen och äta onyttigt för sista gången för ett tag framöver!


 

Ska ta vara på varje sekund jag har kvar som 17åring

Drar ut med emelia, som förr i tiden. Avreagera mig lite grann sen får vi se vad vi hittar på denna varma sommarnatt. Ses under bron. Puss!
 

I'll always be by your side

Ännu en vecka har passerat så nu har jag bara en vecka kvar att leva oplanerat och gränslöst. Har haft riktigt roligt på senaste och det kommer jag fortsätta ha alla dagar som är kvar av sommarlovet. Imorgon fyller jag år imorgon (haha) och det känns ingenting, än. Idag fyller min älskade Julia år så det har vi firat med fika på kyrkholmen och middag nere vid älven. Fint väder har det varit och jag har varit glad. Grattis igen vännen, älskar dig mer än vad som är möjligt
 

Vad säger man till en person som du som på alla sätt är bra?

Igår var en bra dag. Åt middag med erkis innan vi for till nyckelpigan för att spela brännboll/fotboll med massa trevliga människor. Senare på kvällen grillade vi ett tag sen badade vi i emelias pool. När det blev för kallt for vi  några stycken till jonas och såg film istället. Supermysigt hihi. Vid 7 imorse blev vi less på att se film så då for jag och erika till falket för att prata igenom livets alla motgångar. Sov två timmar efter det sen var jag med norén resten av dagen.
 
Ikväll har jag förstört någon och haft det djupaste av djupa samtal jag någonsin varit med om sen for jag ut och träffade agnes en sväng. Imorgon far vi till Umeå för en heldag med shopping, mat, bio och sånt där mysigt, blir suuperbra! Haha längsta inlägget någonsin och jag är tröttare än någonsin. Godnatt♥
 
 

jag gav dig mitt hjärta bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana.

Haft det riktigt bra mina två lediga dagar. Onsdagkväll blev det fest hos Matilda, med lite drama och lite kärlek blev det en grym kväll. Sov inte mer än 15 minuter den natten men det var bara mysigt. Åt på dallas med matilda, emelia, sandra och erika igår sen for vi till matildas stuga. Julia, kim och olov kom förbi med kladdkaka och jordgubbar sen myste vi bara i regnet. Nu sitter jag och laddar upp inför min nästsista arbetsdag. Jag tror ingen förstår hur skönt det känns att få vara ledig i två hela veckor sen. Puss♥
 
Sandras bild

We'll coming back for you one day

Godmorgon! Har sovit som en prinsessa inatt och är nu helt redo för allting denna lediga dag kan tänkas erbjuda. Hörde någon prata om fest hos någon jag inte varit hos på över 8 månader så det kan väl inte bli annat än trevligt, om det nu blir av vill säga. Ska gå ner och laga någon god lunch strax och sen ska jag bara ta hand om mig själv hela dagen, gå en promenad och sen bada badkar med massa skummmm.
 
såååå bra!
 
 

RSS 2.0